Aardige mensen.Ze doen hun werk uitstekend. Professioneel.Ze houden zich aan de afspraken. Top
Bamboek heeft me goed geholpen met de eerste keer jaaraangifte als ZZPer. De communicatie verliep vlot, en alle afspraken worden helder op een rij gezet. Met vragen kun je terecht, en krijg je vlot en... Toon meer
Vorig jaar nav opstarten bedrijf in contact gekomen met Thomas van BamBoek. Een en al positief in communicatie en afhandeling belasting zaken. Thomas neemt de tijd en voorziet je van tips en zee... Toon meer
BamBoek helpt me enorm met alle dingen waar ik juist NIET goed in ben als ondernemer. Dit betaalt zich niet alleen dubbel en dwars terug maar geeft me ook extra ruimte in mijn hoofd om me vol op datge... Toon meer
BamBoek is een administratiekantoor gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor particulieren, eenmanszaken/vof's en bv's. Wij zijn jouw persoonlijke boekhouder.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD, Utrecht, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van BamBoek B.V.
Superblij met BamBoek! Ik had een uitdaging om mijn adminstratie op orde te krijgen, en BamBoek heeft me daar op een super fijne manier mee geholpen. Snel en behulpvaardig. Heel erg bedankt!

Antwoord van BamBoek B.V.
Thomas en zijn team hebben me zeer snel en goed geholpen bij het opstellen en controleren van mijn jaarcijfers.

Antwoord van BamBoek B.V.
Groeit mee met mij als ondernemer, alles geautomatiseerd is handig, medewerkers zijn aardig en behulpzaam.

Antwoord van BamBoek B.V.
Ik ben al een aantal jaren klant en ik ben heel tevreden - met het boekhoud werk en met het financieel advies.

Antwoord van BamBoek B.V.
Word altijd snel en goed geholpen, zeer makkelijk je boekhouding aanleveren en snelle verwerking… top.

Antwoord van BamBoek B.V.
Fijn bedrijf. Er was eerst een communicatie misverstand (mijn schuld) en later reageerde ik ivm persoonlijke omstandigheden erg traag. Desondanks werd alles netjes afgewikkeld op een plezierige manier. Dank Soufian!

Antwoord van BamBoek B.V.
Ik werk sinds 3 jaar samen met Bamboek en zeer tevreden, zou ze zeker aanbevelen. Fijn contact, duidelijke communicatie en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Antwoord van BamBoek B.V.
We werken al jaren samen met Bamboek voor de controle van de boekhouding van onze stichting en we blijven tevreden van service, behulpzaamheid en aanpak!

Antwoord van BamBoek B.V.
Flexibel, on point en super vriendelijke service. Dus geen belastingstress voor mij.

Antwoord van BamBoek B.V.
Ik ben heel blij met de service van Bamboek. Soufian heeft mij helemaal ontzorgd door voortvarend en met oog voor detail het hele IB-proces af te handelen. Hij reageert snel en communiceert prettig zodat ik weet waar ik aan toe ben. Aanrader dus!

Antwoord van BamBoek B.V.
Geen reacties op e-mails, maar wanneer zij een e-mail sturen, verwachten ze dat jij meteen antwoordt.
Een prettige en effectieve boekhoudsessie gehad waarin ik al mijn vragen kon stellen en duidelijke antwoorden kreeg. Bedankt Soufian!

Antwoord van BamBoek B.V.
Vriendelijk en responsive. Prima keus voor administratie btw- en vpb-aangifte.

Antwoord van BamBoek B.V.
Bij BamBoek vindt u professionals, uitstekende klantenservice en vertrouwen. Ik raad u aan om BamBoek te gebruiken voor uw boekhouding.

Antwoord van BamBoek B.V.
Uitstekende werkervaring, ik ben een nieuwe relatie, in het oppakken, organiseren en verwerken van alle vennootschappelijke data. Ook een luisterend oor voor de persoonlijke noot. Thomas en Gino zijn vlot van begrip, stellen goede vragen en werken conform afspraken. Chapeau !