Bamboo Socks Reviews 113

TrustScore 2 uit 5

1,9

Helaas zelfde ervaring. Betaald en niets ontvangen en er wordt niet meer gereageerd. Vroeg mij af of men hiermee zomaar straffeloos kan wegkomen als er werkelijk op deze schaal wordt opgelicht? Zou aa... Toon meer

Begin december besteld (als Sinterklaas cadeautje).. vandaag (13 februari) alsnog ontvangen. Verkeerde maat en niet in cadeauverpakking zoals wel afgebeeld op de website. Sokken kwamen rechtstreeks... Toon meer

Precies gelijk aan de ervaringen hieronder. 15 dec besteld. Gemaild omdat de levering niet kwam zoals toegezegd. mail terug ontvangen betreffende vertraging. Nu nog steeds niets, ook geen geld teru... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik moet een ster invullen maar die is…

Ik moet een ster invullen maar die is nog teveel.
17 november 2019 sokken besteld , 24 november een mail dat er een vertraging was , 29 november een mail dat er binnen 1-3 dagen aan de deur zou worden geklopt.
7december een mail gestuurd waar mijn bestelling bleef.
Kreeg direct als antwoord
"hartelijk dank voor uw bericht. We leveren nog zeker wel, maar door problemen intern, zal er pas eind deze maand worden geleverd. We proberen het met iedereen goed op te lossen. We vragen om nog een beetje geduld. Onze excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Kim
Team BambooSocks "

Heb nu een mail gestuurd dat ik de order annuleer en mijn geld voor 7 januari op mijn rekening wil hebben en dat ik anders aangifte doe van oplichting.
Niets hier bestellen want je ziet je bestelling niet verschijnen.

Riekel

3 januari 2020

Slechte tent

28 November besteld, nul-komma-nul response gekregen. Nog steeds niks binnen.

30 december 2019

Bamboo...sucks !!

Bamboo...sucks !!
Goedkope troep direct uit China, terwijl verkoper klets verhalen ophangt over reden trage verzending.
Koop dit niet, ook al is het de halve prijs.
Bamigo is veel beter

30 december 2019

begin november besteld

begin november besteld, na 8 mailtjes met opmerkingen over drukte, maar ze komen echt, nog steeds niets ontvangen. ook niet de gevraagde restitutie. kortom, doe geen zaken met hen

28 december 2019

11 november besteld

11 november sokken besteld, nog steeds niets ontvangen.
Heb nu voor de tweede keer mijn geld terug gevraagd.
Hoop dat dat nog wel gaat gebeuren.

27 december 2019

Op 21 november sokken besteld

Op 21 november sokken besteld. Ondanks diverse mails en toezeggingen mijn bestelling niet mogen ontvangen. Via de bank betaling terug geboekt. Ik zou bij dit bedrijf geen bestelling plaatsen.

27 december 2019

Nul sterren

Nul sterren. Ik heb 3 december sokken gekocht als cadeau voor mijn vriend. Ik heb nog niets in huis, de communicatie is onprofessioneel en er word niet gereageerd op mijn mails en appjes. Ik heb dit jaar nota bene mijn moeder verloren en ik in deze zware tijd heb ik hier echt heel erg last van. Ze hebben mij herhaaldelijk beloofd dat het geld de volgende dag op mijn rekening zal staan maar ik heb al weken geen geld ontvangen. Dit pakt veel energie van mij en als iemand juridische stappen zet wil ik daar graag voor tekenen.

24 december 2019

Na 6 weken wachten en geen sokken…

Na 6 weken wachten en geen sokken ontvangen, heeft Bamboo socks nu (na enig aandringen mijnerzijds) het geld teruggestort. Mensen zijn dus wel van goede wil, maar hebben geen controle over het leveringsproces. Ik heb dezelfde sokken nu via Bol.com bij Xclusivewood besteld, de volgende dag in huis. Nog iets goedkoper ook.

23 december 2019

Nul sterren voor Bamboo Socks

Op 29 november heb ik online sokken besteld bij Bamboo Socks. Ik heb ze nog steeds niet ontvangen. Na enkele mails te hebben verstuurd, zouden ze uiteindelijk voor kerst geleverd worden. Ik betwijfel het. Ze reageren ook niet meer op appjes en hun Facebookpagina is ondertussen verdwenen. Heb net nog een mail verstuurd met de vraag waar mijn sokken blijven. Ik heb geeist dat ze maandag op mijn mail reageren en dat ik mijn sokken wil voor kerst, anders wil ik mijn geld terug. Bij geen reactie onderneem ik verdere stappen. Vraag is wat ik nu nog kan/moet doen om mijn geld terug te krijgen? Ik hoef die sokken niet meer. Koop dus nooit iets bij Bamboo Socks.

21 december 2019

Zeer slecht oplichters!!!!!

Zeer slecht. Bedrijf levert niet zelf maar bestelt gewoon bij Ali Express. Producten worden nooit geleverd en ze antwoorden niet meer op hun mail. Geld kwijt dus. Maar ik lat het er niet bij zitten. Heb rechtsbijstand ingeschakeld.

21 december 2019

Geld retour

14 november besteld en nooit iets ontvangen, dus begin december maar eens een appje gestuurd en 9 december het bedrag teruggestort gekregen en een app dat mochten de sokken nog komen ik ze als gift mocht houden wegens de slechte service.

Dat is eigenlijk wel weer goede service..

20 december 2019

Niet bestellen, ze leveren niet!

Ook ik heb op 15 november sokken besteld. Nog steeds niet binnen. Op eerste mail na twee weken wel reactie gehad: ze zouden binnen 7 werkdagen bezorgd worden. Daarna weer gemaild, maar geen reactie.

20 december 2019

Bestel hier niet!

Ook ik heb dit bedrijf via een Facebook advertentie gevonden begin november. Ik heb hier toen direct een kerstcadeau gekocht, maar tot op de dag van vandaag heb ik nogsteeds niets ontvangen. Op hun (reeds verwijderde) Facebook pagina en hier op Trustpilot las ik veel vergelijkbare klachten waardoor ik direct geprobeerd heb mijn geld terug te krijgen. Het bedrijf reageert heel traag op Whatsapp berichten en mails, waardoor ik meteen naar PayPal gestapt ben... Gelukkig heb ik betaald via PayPal, want via een claim op PayPal heb ik mijn geld weer teruggekregen. Geen aanrader dus, aangezien dezelfde sokken ook veel goedkoper op Aliexpress te koop zijn.

19 december 2019

Erg lange levertijd

op 28 nov sokken besteld, een paar dagen later ontving ik een mail dat de sokken binnen 3-10 dagen binnen zouden zijn. Vandaag (18 dec) maar eens gemaild met het bedrijf. Ik kreeg wel een snelle reactie terug, waarin ze me vertellen dat ze logistieke problemen hebben en dat ze proberen het met iedereen persoonlijk proberen op te lossen.

Ik was nog niet op de hoogte van deze logistieke problemen en ook hebben ze mij nog geen oplossing aangeboden. Ik heb natuurlijk terug gemaild met de vraag wat de oplossing dan zal zijn. De dame vertelde ook in haar e-mail dat ik de sokken aan het eind van de maand kan verwachten. Gezien het een Kerst cadeau is, die in mijn ogen ruim op tijd besteld is, is dit mosterd na de maaltijd. Ik wacht hun reactie op mijn e-mail af, maar mijn vertrouwen is weg. Helaas erg slechte service.

Als ik van te voren had geweten dat ze er 3-10 dagen over zouden doen om te versturen, had ik wel 2 x nagedacht. Bij welke webshop kost het namelijk zo veel tijd om iets te versturen? Dan had ik zelf kunnen bedenken dat het niet helemaal goed zit met dit bedrijf.

18 december 2019

Ik heb ook 5 weken op mijn levering…

Ik heb ook 5 weken op mijn levering moeten wachten en kreeg toen kindersokken (mt 25/27) ipv herensokken (mt 42/47).
Bij verdere vraag om hulp op (e-mail adressen) info at bamboo-socks.nl , bamboosocks at ecom-empire.nl , support at bamboo-socks.nl krijg ik geen enkele reactie meer!
De site is gewoon weer open en ik krijg nog steeds e-mails met kortings aanbiedingen........

18 december 2019

opgelicht,

beste mensen,
geen bestelling ontvangen, geen geld terug en geen reactie's meer op e-mails
heb mij gemeld bij tv programma Kassa en opgelicht
stuur s.v.p. allemaal een e-mail naar deze programma's
van kassa heb ik al een reactie terug
dit laten wij toch niet zo maar gebeuren?
belbus at bnnvara.nl

17 december 2019

Oplichting!

12 december besteld, maand later nog steeds niets ontvangen. Bij vragen via de mail krijg je vage antwoorden dat het onderweg is en annuleren doen ze niet aan. Wel de belofte dat het geld teruggestort zal worden zodra 30 dagen na bestellingsdatum zijn verstreken maar ook hier houden ze zich niet aan. Dom, dom, dom van mezelf dat ik niet eerder naar de reviews van Bamboo Socks op Trustpilot heb gekeken maar hopelijk helpt mijn review andere klanten te behoeden voor veel frustratie!

Ter aanvulling: eigenaar benaderd via whatsapp, kreeg een spraakbericht dat het geld de volgende dag op de rekening zou staan. Nooit geen geld terug gehad, wel kwam mijn bestelling 2 maanden na plaatsen bestelling. Kwam dus rechtstreeks bij Aliexpress vandaan en leek in de verste verte niet op het product van de website.

14 december 2019

Idioot lange levertijd, bestel niet!!!

Op 6 november besteld, tot op heden (13 december) niks ontvangen. Track and trace is een wazig Chinees overzicht. Schandalig slecht, wie verwacht nou dat sokken meer dan een maand levertijd hebben? Ben benieuwd of ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen.
Mijn advies: niks bestellen bij Bamboo socks!!

13 december 2019

Het blijken geen oplichters te zijn

Geen oplichters, maar slachtoffers van eigen succes en daardoor explosieve groei.
Door de negatieve berichten hier dacht ik ook dat ik was opgelicht. Steeds berichtjes in de mail dat ik mijn brievenbus in de gaten moest houden en verder niets.
Inmiddels heb ik netjes mijn geld teruggestort gekregen! beetje laat maar ik begrijp nu wel waarom dat zo lang moest duren.
Ik dacht dat ik was opgelicht, maar ik moet mijn mening bijstellen.
Het blijkt toch een fatsoenlijk bedrijf, dat nu bezig is de zaken weer op orde te krijgen.

13 december 2019