Bank Norwegian – a branch of NOBA Bank Group Reviews

1.015
TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Es gab Ärger mit einer Hotelbuchung im Internet. Vom Hotel wurde eine Leistung von der Karte abgebucht, die ich nicht in Anspruch genommen habe. Das Geld wurde aber trotz wiederholter Bitten nicht vom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste digitale bank! Ansøgningen om et kreditkort var hurtig og enkel, og hele processen foregik online uden problemer. Alt blev behandlet hurtigt, og kommunikationen var effektiv. En moderne... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har kontaktet Banknorwegian for et par uger siden og har intet svar eller forståelse modtaget for min situation . Har rykket flere gange til kundeservice men får at vide at det er en speciel afdeling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne banks app. Er den mest oplysende og nemmeste app. at bruge. God information, på samtlige produkter du har i banken, ingen ting så småt, at du skal have juristen til at læse eller forstå d... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.015)

110 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ingen kundeservice og inkompetent

Min far er ude for en ulykke og er indlagt i over et halvt år og ikke i stand til at varetage sig selv eller egne interesser. Bank norwegian sender en rykker, hvilket er fair. Jeg tager dog kontakt til dem og oplyser hvordan landet ligger. De beder om helbredsmæssige oplysninger, hvilket jeg får sørget for. Alligevel sender de sagen til inkasso.
Jeg ringer og klager over behandlingen og de vil overhovedet ikke forholde sig til det. De bliver ved med at henvise til deres inkasso firma til trods for det er deres behandling af sagen jeg klager over. Men det er åbenbart ikke muligt at klage hos Bank Norwegian. Kan på ingen måde anbefale dem.

11 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I would like to rate lower

I would like to rate lower, which unfortunately is not possible.

I cannot believe what just happened to me with this Norwegian Bank.

I used the credit card option a few month ago and I paid everything time correctly back on time.
Just now I got a message on my phone, if I would not answer some questions on there website within the next 4 hours / midnight , I could not use their services anymore. WHAT ????
I called the only available phone number online and she harshly rude told me to call to some one else the next Monday …what ???.... WTF
I will ensure that I cut all ties with this Norwegian Bank system. It’s unbelievable!!!!
I have never done anything wrong!
I always paid on time back
And therefore I do not accept such disgraceful behaviour against me.
Do me one favour in your company! Sort this as it’s completely unacceptable what just happened to me today.
Fact is , I have nothing done wrong and of course I’m not any kind of criminal.

I would wish we can solve this clearly.
Thank you
Hilla

26 mei 2025

Saftladen

Saftladen - lehnen automatisiert innerhalb von 5 Sekunden ab, trotz gutem Nettoeinkommen. Sind wohl eher auf die hohen Zinszahlungen aus. Daneben negative Kreditanfrage, herzlichen Dank.

24 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wurde im Internet über den Tisch…

Wurde im Internet über den Tisch gezogen und trotz Schreiben der Polizei, Beweisen der Chat Verläufe etc. wurde die Reklamation abgelehnt. Werde versuchen anderweitig dagegen vorzugehen und meine Geld wieder zurück zubekommen. Kundenservice auch nur werktags 10-16uhr erreichbar, man bekommt was man dafür bezahlt - nichts. Nach dieser Sache werde ich sofort meine Kreditkarte kündigen.

11 mei 2025

Unmöglich

Es ist mir als Immobilienvermieter mit 6-stelligem Gewinn nicht möglich dort eine simple Kreditkarte zu bekommen.
Mit meiner Bonität bekomme ich bei jeder Bank einen Millionen Kredit. Als Rentner oder Bürgergeldempfänger hätte ich keine Probleme. Leute mit Bonität sollten sich woanders umschauen.

19 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ich habe erfolglos versucht, mich zu identifizieren

Ich habe versucht, bei der Bank Norwegian eine Kreditkarte zu beantragen. An meiner Bonität lag es nicht - die ist hervorragend. Es lag vermutlich an meiner Unfähigkeit, mich zu identifizieren. Stimmt. Ich bin nicht mehr ganz jung, und dennoch (oder gerade deshalb) meine ich: derartige Dinge müssen so funktionieren, dass sie für jedermann/jederfrau zugänglich sind. Menschen aufgrund ihres Alters auszuschließen, ist unwürdig.

6 mei 2025

Brugervenligt

Brugervenligt. Nemt at ansøge og hurtigt svar.
Og så spiller det.
Jeg er meget tilfreds.

1 mei 2025

En rigtig øv oplevelse…

Som bank er jeg fuldt ud tilfreds…
Men har desværre mistet alle mine Cash point da jeg en dag var inde og kigge på dem, puf så forsvandt de og det var faktisk rigtig mange..😢 har ringet til dem men med den besked at det kunne de ikke hjælpe mig med… bruger altid cash back fra nu af og overvejer ikke at rejse med Norwegian mere…
En rigtig øv oplevelse…

27 april 2025