Es gab Ärger mit einer Hotelbuchung im Internet. Vom Hotel wurde eine Leistung von der Karte abgebucht, die ich nicht in Anspruch genommen habe. Das Geld wurde aber trotz wiederholter Bitten nicht vom... Toon meer
Den bedste digitale bank! Ansøgningen om et kreditkort var hurtig og enkel, og hele processen foregik online uden problemer. Alt blev behandlet hurtigt, og kommunikationen var effektiv. En moderne... Toon meer
Har kontaktet Banknorwegian for et par uger siden og har intet svar eller forståelse modtaget for min situation . Har rykket flere gange til kundeservice men får at vide at det er en speciel afdeling... Toon meer
Denne banks app. Er den mest oplysende og nemmeste app. at bruge. God information, på samtlige produkter du har i banken, ingen ting så småt, at du skal have juristen til at læse eller forstå d... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ingen kundeservice og inkompetent
Min far er ude for en ulykke og er indlagt i over et halvt år og ikke i stand til at varetage sig selv eller egne interesser. Bank norwegian sender en rykker, hvilket er fair. Jeg tager dog kontakt til dem og oplyser hvordan landet ligger. De beder om helbredsmæssige oplysninger, hvilket jeg får sørget for. Alligevel sender de sagen til inkasso.
Jeg ringer og klager over behandlingen og de vil overhovedet ikke forholde sig til det. De bliver ved med at henvise til deres inkasso firma til trods for det er deres behandling af sagen jeg klager over. Men det er åbenbart ikke muligt at klage hos Bank Norwegian. Kan på ingen måde anbefale dem.
"Du mangler og betale" selv om man har betalt... sådan noget bullsh!t
Du mangler og betale
I would like to rate lower
I would like to rate lower, which unfortunately is not possible.
I cannot believe what just happened to me with this Norwegian Bank.
I used the credit card option a few month ago and I paid everything time correctly back on time.
Just now I got a message on my phone, if I would not answer some questions on there website within the next 4 hours / midnight , I could not use their services anymore. WHAT ????
I called the only available phone number online and she harshly rude told me to call to some one else the next Monday …what ???.... WTF
I will ensure that I cut all ties with this Norwegian Bank system. It’s unbelievable!!!!
I have never done anything wrong!
I always paid on time back
And therefore I do not accept such disgraceful behaviour against me.
Do me one favour in your company! Sort this as it’s completely unacceptable what just happened to me today.
Fact is , I have nothing done wrong and of course I’m not any kind of criminal.
I would wish we can solve this clearly.
Thank you
Hilla
Saftladen
Saftladen - lehnen automatisiert innerhalb von 5 Sekunden ab, trotz gutem Nettoeinkommen. Sind wohl eher auf die hohen Zinszahlungen aus. Daneben negative Kreditanfrage, herzlichen Dank.
Einfach die Finger weg.
Einfach die Finger weg.
1 Stern ist schon zu viel.
Kreditkarte gekündigt
Renterne er meget høje
Renterne er meget høje, jeg anbefaler det ikke, medmindre du har brug for penge hurtigt!
Wurde im Internet über den Tisch…
Wurde im Internet über den Tisch gezogen und trotz Schreiben der Polizei, Beweisen der Chat Verläufe etc. wurde die Reklamation abgelehnt. Werde versuchen anderweitig dagegen vorzugehen und meine Geld wieder zurück zubekommen. Kundenservice auch nur werktags 10-16uhr erreichbar, man bekommt was man dafür bezahlt - nichts. Nach dieser Sache werde ich sofort meine Kreditkarte kündigen.
Unmöglich
Es ist mir als Immobilienvermieter mit 6-stelligem Gewinn nicht möglich dort eine simple Kreditkarte zu bekommen.
Mit meiner Bonität bekomme ich bei jeder Bank einen Millionen Kredit. Als Rentner oder Bürgergeldempfänger hätte ich keine Probleme. Leute mit Bonität sollten sich woanders umschauen.
Undurchsichtiges Gebührenmodell
Undurchsichtiges Gebührenmodell. Abbuchungen erfolgen nicht ordentlich oder doppelt. Extrem hohe Zinsen, wenn die Abbuchung ohne verschulden nicht stattfindet.
Ich habe erfolglos versucht, mich zu identifizieren
Ich habe versucht, bei der Bank Norwegian eine Kreditkarte zu beantragen. An meiner Bonität lag es nicht - die ist hervorragend. Es lag vermutlich an meiner Unfähigkeit, mich zu identifizieren. Stimmt. Ich bin nicht mehr ganz jung, und dennoch (oder gerade deshalb) meine ich: derartige Dinge müssen so funktionieren, dass sie für jedermann/jederfrau zugänglich sind. Menschen aufgrund ihres Alters auszuschließen, ist unwürdig.
Det var meget nemt og overskueligt
Det var meget nemt og overskueligt
Brugervenligt
Brugervenligt. Nemt at ansøge og hurtigt svar.
Og så spiller det.
Jeg er meget tilfreds.
Alt i opstarts processen har været godt…
Alt i opstarts processen har været godt og nemt.
Brug af kredit kortet er nemt og problemfrit.
Super nemt at låne penge ;)
Super nemt at låne penge ;)
Det er enkelt at bruge;)
En rigtig øv oplevelse…
Som bank er jeg fuldt ud tilfreds…
Men har desværre mistet alle mine Cash point da jeg en dag var inde og kigge på dem, puf så forsvandt de og det var faktisk rigtig mange..😢 har ringet til dem men med den besked at det kunne de ikke hjælpe mig med… bruger altid cash back fra nu af og overvejer ikke at rejse med Norwegian mere…
En rigtig øv oplevelse…
Meget nem at ansøge og hurtig respons
Meget nem at ansøge og hurtig respons
Kan klart anbefales
Virkede overhovedet ikke da jeg skulle…
Virkede overhovedet ikke da jeg skulle bruge det. Ville leje en bil, som jeg havde booket hjemme fra. Men mistede min billeje, da kreditkort var påkrævet. Det kostede mig dyrt.