De maten waren toch wat krapjes, maar het terugsturen ging soepel. Hou er wel rekening mee dat vanuit Nederland er €10,- retour wordt berekend, maar dat vind ik ook acceptabel, omdat het terug naar... Toon meer
Goede service, snelle reactie en top producten. Warme winterleggings en tops die niet zweterig zijn. En fijne gewone sportleggings. Blijven goed op hun plaats, zakken niet af en rollen niet op
Bestelling duurde lang voor het geleverd was. Helaas bij bestelling(en) verkeerde maat en wilde deze omwisselen. Maar na retournering, zie ik hier vanaf. €22,50 om het terug te sturen (Zweden) en... Toon meer
Bara Sportswear. Dare To Dream Big. Treningstøy merke fra Nord-Norge. Kjøp Bara klær for damer. Kjøp topper, tights, singlet og t-skjorter.
Harstad, Noorwegen
- help@barasportswear.com
- barasportswear.com
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
goede service en heel pro actief.
goede service en heel pro actief.
snel antwoord en snel geleverd
De maten waren toch wat krapjes
De maten waren toch wat krapjes, maar het terugsturen ging soepel.
Hou er wel rekening mee dat vanuit Nederland er €10,- retour wordt berekend, maar dat vind ik ook acceptabel, omdat het terug naar Noorwegen moet en een proforma factuur noodzakelijk is. Deze wordt netjes door hun geregeld
Goede service: mijn legging kon zonder moeite omgeruild worden voor een kleinere maat. Hij zit nu perfect.
Fantastische sportleggings en reflectie…
Fantastische sportleggings en reflectie leggings. Deze zitten heerlijk, blijven op zijn plek en knellen niet. De winterkleding is heerlijk warm en wind dicht maar niet te zweterig. Voor veilig hardlopen in het donker is de reflectie legging een aanrader. Hou rekening bij bestellen met 2-3 weken levertijd
Snelle en duidelijke reactie
Snelle en eerlijke hulp
Adequate communicatie
Ik had een legging besteld maar de levering duurde nogal lang. Contact gezocht en bleek de legging out of stock. Excuses dat ze dit niet hadden doorgegeven. Kan gebeuren. De 5 sterren zijn voor de snelle, goede en duidelijke en adequate communicatie na het contact wat ik met hen gezocht heb. Dat geeft vertrouwen in dit bedrijf.
Great clothes for all dau
Great clothes that fit and stay in place. Happy wearing them all day
Help desk gevraagd waar mijn order…
Help desk gevraagd waar mijn order bleef, netjes antwoordt op gehad.
Uitleg gekregen waar item was.
Mails zijn keurig beantwoordt.
👍 good communication
👍 good communication, good products. Recommended
Great service
Great service, personal and kind. And the pants are great too!
Great customer service
Great customer service. My package was lost and they took care of it. Also i love my leggings!
Fantastische service
Er ging iets mis met de verzending en dat is supergoed opgelost. Heel veel en vriendelijk mailcontact gehad.
Vervolgens okk heel tevreden over de bestelde sportbh.
The speed of the response to my email…
The speed of the response to my email was excellent and the service too.
Extreem trage verzending
Extreem trage verzending. Het is maar gissen waar je pakketje bezorgd is. Retouren is duur, omslachtig en duurt ook enorm lang.
Maatvoering kledingstukken is vreemd en niet consistent.

Antwoord van BARA Sportswear
Wacht al lang op levering en geen contact te krijgen
Na meerdere keren hier zonder problemen te hebben besteld, wacht ik nu al 3 weken op mijn bestelling en krijg ik geen reactie op mijn email.
Er staat geen telefoonnummer op de website, want dit was mijn volgende stap.

Op 21-02 leggings besteld
Op 21-02 leggings besteld, 100 euro betaald. Een week geleden een mail gestuurd omdat het pakketje niet aankomt en ik geen updates zie bij de track en trace. Ze zouden een onderzoek starten maar een week later nog niets gehoord. Krijg inmiddels geen reactie meer van de klantenservice. Niet blij mee
Update: een maand na bestelling m’n leggings binnen. Bleken na weer opnieuw mailen bij een post nl punt te liggen (track en trace was van dhl)
Wel blij met de bestelling, mooie leggings van goede kwaliteit.
Vandaar nu uiteindelijk toch 3 sterren

Antwoord van BARA Sportswear
Good products and friendly service!
Goede service!
In eerste instantie een verkeerde maat ontvangen van het shirt dat ik besteld had. Dit werd na een mailtje goed opgepakt en snel opgelost. Ik heb nu de goede maat ontvangen en ben er erg blij mee.
Goede service, top!