Barberklingen Reviews

7.545

4,4

Top service. Geen gedoe met verkeerde mesjes kopen en niet te duur. Ik laat een keer in de twee maanden 4 mesjes bezorgen. Gaat helemaal automatisch, geen omkijken naar. Een keer per jaar bestel i... Toon meer

Fijne mesjes, fijne houders. We gebruiken de mesjes van barberklingen voor het hele gezin. Ieder heeft zijn eigen houdertje en de mesjes komen in een abonnement welke je op elk moment kunt stopzette... Toon meer

Ik ontvang al jaren scheermesjes van Barberklingen en wat mij betreft zet ik dat door zolang mijn haar blijft groeien ;) Mesjes komen altijd keurig volgens afspraak, abonnement is eenvoudig aan te pas... Toon meer

Barberklingen lost problemen snel op, zoals ik zelf mee te maken heb gehad. Een enveloppe zonder de bestelde scheermesjes binnengekregen. Contact opgenomen met Barberklingen en ze gingen er meteen b... Toon meer

1. Kappersbenodigdheden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Deense startup met meer dan 60.000 leden is nu beschikbaar in Nederland

Uitstekend

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(7.545)

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben niet zo enthousiast over de…

Ik ben niet zo enthousiast over de scheermesje ik gebruik ze al een tijdje, maar ben ermee gestopt. Ben weer over naar een ander merk:) dankje!

19 augustus 2022

Antwoord van Barberklingen

Dankjewel voor je beoordeling en leuk dat je ons een poging wilde geven! ❤️

Jammer dat het 'm niet wordt, maar toch bedankt voor je interesse 😇

N nieuw merk scheermesje voor mij

De communicatie is heel goed. De scheermesjes bij 1e gebruik soms té scherp. Ik heb me er al enkele keren licht mee gesneden. Ze gaan wél lang mee. Ik ben goed tevreden over het algemeen.

16 augustus 2022

Hoi Nico,

Allereerst bedankt voor het geven van je beoordeling, we waarderen het enorm ❤️

Fijn om te horen dat je tevreden bent, ook over de communicatie. Jammer dat je je af en toe snijdt met de mesjes 😪 Misschien heb je iets aan deze tips:

- Scheer met de haargroei mee
- Druk het mesje niet te hard tegen je huid aan, er is niet zoveel kracht nodig
- Gebruik een goeie scheerzeep of -gel 😊

Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen!

Hele fijne mesjes

Hele fijne mesjes, altijd op voorraad. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je ze wilt ontvangen. Heb je er teveel zet je het abbo op pauze. Super fijn! Ook de houder is licht en smal. Ligt lekker in de hand. Mijn partner zojuist ook eentje mee besteld. Wel natuurlijk in de andere kleur om mis verstanden te voorkomen.
De mesjes zijn zo goed dat ik op 2 jaar tijd maar 4 x heb hoeven laten leveren.

16 augustus 2022

Antwoord van Barberklingen

Wat leuk om te horen dat ons product jullie allebei bevalt -- daar zijn we heel blij mee 😇

Dankjewel voor jullie support en een hele fijne dag gewenst! ❄️

Top service

Prettig product. Doet precies wat het moet doen en zit nooit zonder, aangezien je op tijd via de post de mesjes krijgt opgestuurd. Wat wil je nog meer!!
Goeie service ook!

Ga zo door!

15 augustus 2022

Wat ontzettend fijn om te horen, dankjewel Xomara! 😊❤️

Laat het ons gerust weten als we iets voor je kunnen betekenen!

Fijn product en behulpzame klantenservice!

Al meer dan een jaar ontvang ik eens in de zoveel tijd weer een nieuw setje mesjes. Erg goede kwaliteit en altijd fijne scheermesjes in huis! De goede klantenservice en vrolijke mail contact maakt het wat mij betreft compleet! Een aanrader!

14 augustus 2022

Dankjewel Merel, wat ontzettend fijn om te horen!! 😁

Niets maar positief

Barberklingen spreekt je altijd heel persoonlijk aan, superfijn en leuk is dat! Je voelt je deel van een 'community'. Ze zijn duidelijk, eerlijk en communicatief. Bedankt!

13 augustus 2022

JIJ bedankt, Anne-Ying! ❤️

Voor deze beoordeling, maar ook voor je support en vertrouwen in onze onderneming 😊

Een hele fijne dag gewenst! ❄️

Super scherpe mesjes

Super scherpe mesjes, keurig geleverd en altijd netjes je voorraad mesjes dat je nodig bent

Antwoord van Barberklingen

We zijn heel blij dat je tevreden bent, Peter, dankjewel voor je support! 🙏💜

Heerlijk om nooit zonder scherpe mesjes…

Heerlijk om nooit zonder scherpe mesjes te zitten. Iedere 6 weken worden deze verstuurd en ik kan het aanpassen naar meer of minder. Ideaal.

Hoi!

Ontzettend bedankt voor je steun & deelname aan Barberklingen. We zijn er heel blij mee ❤️

Als ik ooit iets voor je kan betekenen hoor ik het graag 😊

Goeie service!

Fantastische mesjes en structureel ontvang ik een nieuw setje in de brievenbus zonder dat ik de voorraad in de gaten hoef te houden. Top!

Antwoord van Barberklingen

Leuk om te horen, enorm bedankt! 💜

Prima mesjes

Prima mesjes, zeker als je kijkt naar de prijs.

11 augustus 2022

Hoi Anita,

Ik ben blij dat je tevreden bent over onze mesjes, dat vinden we heel fijn om te horen 😊

Ontzettend bedankt voor je interesse in onze onderneming en natuurlijk voor de beoordeling ❤️

Prima en tijdige levering

Prima en tijdige levering, de mesjes zijn van uitstekende kwaliteit!

Dat lezen we graag! Dankjewel voor je support Lucas! ❤️

Super fijne service

Super fijne service! Altijd optijd nieuwe scheermesjes binnen!

Antwoord van Barberklingen

We zijn blij dat je tevreden bent met onze service 😊

Enorm bedankt voor je beoordeling en natuurlijk je steun in ons bedrijf!

Zeer tevreden…

Zeer tevreden je heb geen omkijken of je mesjes op zijn worden altijd op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit.

Heel erg bedankt voor je support Klaas! 🙏💜

Super

De scheermesjes zijn geweldig. Ze gaan zo lang mee dat ik de datum van verzending voor de volgende mesjes vaak een maand naar voren schuif, wat ook super makkelijk gaat via hun website!

Goed om te horen, Liza!

Dankjewel voor je lidmaatschap en steun -- hopelijk horen we nog lang van elkaar! 😇❤️

Fijne kwaliteit

Fijne kwaliteit mesjes, ideaal concept voor niet al te veel geld.

8 augustus 2022

Dankjewel voor je beoordeling Tim! Goed om te horen dat de mesjes je bevallen 😇

Fijne scheermessen.

Ik kan alleen maar zeggen dat het fantastische mesjes zijn. Ze blijven heel lang scherp.

7 augustus 2022

Geweldig om te horen! Dankjewel voor je support Cor ❤️👍

prima bedrijf en goede mesjes

prima bedrijf en goede mesjes! ik ben overgestapt van andere dienst en deze mesjes zijn duidelijk beter.
interval van levering op mijn verzoek aangepast zonder enig probleem.

7 augustus 2022

Antwoord van Barberklingen

Top dat je zo tevreden bent, daar zijn we heel blij om ❤️