Bareon Reviews 44

4,6

Rychlá reakce, možnost platby dobírkou, možnost volby takového způsobu doručení, který mi vyhovuje nejvíc. Napřed jsem měla pochybnosti a obavy, ale nakonec jsem s produktem velice spokojená a objedná... Toon meer

A meghírdetést és az oldal felkeresése után, kiválasztva a kívánt méretet és színt egy héten belül postázta azt a cipőt, amit megrendeltem. A cipő szuper könnyű, kényelmes, biztosan fogok rendelni a j... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  3. Buitensportwinkel
  4. Schoenenwinkel
  5. Schoenengroothandelaar
  6. Sportkledingwinkel

Bareon - Feel Better with every Step

Bareon: Step into comfort and stronger, healthier feet
Bareon footwear supports natural alignment, helping reduce discomfort and prevent long-term foot issues. With Bareon, you're not just choosing a shoe — you're investing in stronger, healthier feet for the long run.

4,6

Uitstekend

Dobrý den rychlá komunikace

Dobrý den rychlá komunikace, rychlé dodání, obuv jako papučky velice příjemné na noze příjemné na chůzi. Ať se vám daří ve vaší práci přeji pěkný den Marie

18 april 2026

Nagyon korrektül vissza igazolta a…

Nagyon korrektül vissza igazolta a kérdésem. Részletesen beszámolót az áruról, kérés nélkül megkaptam minden információt a lehetséges bökkenőkről /csere visszaküldés/. Nagyon gyorsan, 2 nap alatt megkaptam az árut zökkenő mentesen! Köszönöm szépen! 😊

17 april 2026

Are produse de calitate

Are produse de calitate. Gasesti adrese de e-mail in caz ca ai nevoie sa faci retur sau sa trimiti o sesizare. Acum ramane sa constat calitatea produsului in timp.

17 april 2026

Antwoord van Bareon

Grazie per la tua recensione!

È sempre un piacere ricevere questo tipo di feedback dai nostri clienti.

Buona giornata.

Cordiali saluti, Team Bareon

Gyors kiszállítás, szuper termék

Gyors kiszállítás, jó minőség, nagyon kényelmes :)

16 april 2026

Köszönjük! Nagyon hálásak vagyunk a pozitív értékeléséért. 🙂

Bareon csapat

nagyon jó cipő.Először 1 párat…

nagyon jó cipő.Először 1 párat vettem,majd vettem egy másikat is..fehér a nyári ruháimhot,fekete a kosztümjeimhez....jó a cipő kialakitása...

16 april 2026

Envia tudo da china

Envia tudo da china , produtos de má qualidade e encontram se na temu a 2€ e estao a cobrar cerca de 30€ ou mais euros por apenas um par , scam total , nao dao refunda nao fazem nada , full scam empresa nao portuguesa , sem armazem portugues

6 april 2026

Antwoord van Bareon

Gostaria de verificar o seu pedido, mas infelizmente, sem o número da encomenda ou o seu nome, não consigo confirmar se realmente fez a encomenda na nossa loja online. Por favor contacte-nos por e-mail. É necessário preencher o formulário de contacto para falar com um dos nossos agentes de suporte, que terá todo o gosto em ajudá-lo(a).

Atenciosamente,
Equipa Bareon

Első használat közben nem fáradtam el

Első használat közben nem fáradtam el, sokkal többet tudtam sétálni. Kényelmes viselet, nem irritáló, hogy vékony a talpa, még akkor sem, ha nem egyenletes talajon járok.

Antwoord van Bareon

Köszönjük a kedves értékelését.

Örülünk, hogy elégedett a termékünkkel.

Csapat Bareon

Niestety

Niestety , mój kontakt z firmą jest fatalny .Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za odesłany towar ani odpowiedzi na e-maile .

Antwoord van Bareon

Chciałem zweryfikować Twoją prośbę, ale niestety bez numeru zamówienia i Twojego imienia i nazwiska nie mogę sprawdzić, czy faktycznie złożyłeś zamówienie za pośrednictwem naszego sklepu internetowego. Skontaktuj się z nami mailowo. Aby skontaktować się z jednym z naszych konsultantów, wypełnij formularz kontaktowy. Chętnie Ci pomożemy.

Z poważaniem,
Zespół Bareon

Mezítlábas cipő A termékről még nem tudok véleményt…

A termékről még nem tudok véleményt mondani. A megrendelés egyszerű volt, a kiszállítás nyomom követhető, akkor érkezett amit rendeltem, amikorra ígérték. A cipő mérete is jó, a hirdetésben leírtakat követve. A számlát is megkaptam. Csupa olyan tapasztalat, amire mások azt mondanák: hát nem ez a természetes?! Igen, ez lenne, de nekem már volt rossz tapasztalatom más esetben.

Antwoord van Bareon

Köszönjük! Hálásak vagyunk, hogy időt szakított arra, hogy megossza velünk pozitív tapasztalatait. 🙂 Ha további kérdései vannak, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk; örömmel segítünk.

Csapat Bareon

BF are just great

BF are just great, true to size. Definitely recommend

Antwoord van Bareon

Thank you for your kind review.

We are pleased that you are satisfied with our product.

Best regards,
Bareon Team

Annyira elêvedet vagyok

Annyira elêvedet vagyok, hogy máris megrendeltem a következö cipőt kék színben.

13 april 2026

Köszönjük az értékelését!

Mindig öröm ilyen visszajelzéseket kapni vásárlóinktól.

Szép napot.

Bareon Csapat

Könnyed kényelmes viselet

Könnyed kényelmes viselet, még ismerkedem a termékkel.

13 april 2026

Antwoord van Bareon

Köszönjük a kedves értékelését.

Örülünk, hogy elégedett a termékünkkel.

Bareon Csapat