Scandinavian Bar Academy Riktigt bra skola, gemenskap och allt där emellan. Skolan var väldigt lärorik och rolig tack vare bästa läraren Toni! Om ni inte har bokat, gör det! Ps Barskolan 4 - 2... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är väldigt nöjd med min utbildning på Scandinavian Bar Academy. Kursen var välplanerad, lärorik och inspirerande. Ett extra stort tack till läraren Toni, som var engagerad, kunnig och gjorde under... Toon meer
Jag hade OTROLIGT kul på barskolan! En så bra kombination av bra lärorika lektioner, bra lärare (bästa Toni!) och massa fritid med de andra eleverna🤩
Läraren ( Toni ) - otroligt vänlig och lätt att relatera till! Gör allt för vi ska ha en bra upplevelse när saker och ting går fel :)! Han peppar en utan att man ens märker det och ser till att ha... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Scandinavian Bar Academy grundades år 2004 och har sedan dess utbildat bartenders i absolut världsklass. Genom vårt unika koncept och enastående lärare håller utbildningen högsta klass. Resultatet är elever av högsta standard som är ständigt eftertraktade på den växande arbetsmarknaden.
Contactgegevens
Olof Palmes Gata 11, 111 37, Stockholm, Zweden
- 010 – 147 50 80
- info@barskola.nu
- barskola.nu
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Scandinavian Bar Academy
Efter 20 år som lärare för två av världens största serviceutbildningar, är jag väldigt glad att nu få representera SBA som huvudansvarig instruktör.
Än så länge är det en av de roligaste…
Än så länge är det en av de roligaste veckorna jag nånsin haft!! Vår lärare Toni är BÄST och vi har det lika kul i skolan som vi har på fritiden.
10/10 till utbildning OCH toni
Toni är världens snällaste, mest hjälpsamma och roligaste läraren. Det blir intressant att lära sig och man lär sig saker fort! Bra tempo och härlig stämning. VI ÄLSKAR SBA OCH VI ÄLSKAR TONI
Toni är helt otrolig och väldigt…
Toni är helt otrolig och väldigt välkomnande! Bara bra saker att säga riktig riktig kul och bra lärare🕺🕺🕺🕺
10/10❤️
Läraren ( Toni ) Aiya Napa
Läraren ( Toni ) - otroligt vänlig och lätt att relatera till!
Gör allt för vi ska ha en bra upplevelse när saker och ting går fel :)! Han peppar en utan att man ens märker det och ser till att han når runt till alla eleverna på kursen. Han är lugn och sansad och stressar inte en när man har svårt att lära sig. Definitivt en 10/10 lärare!! ☀️
Dit is Trustpilot