Jeg har nu trænet hos Barzone et par måneder. Det er et fantastisk sted at komme og træne og det har klart overgået mine ellers store forventninger. Yderst kompetent instruktør, som er rigtig dygt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Det bedste jeg længe har gjort for mig selv.. Jeg har længe gået med et brændende ønske om at få gjort træning til en fast del af mit liv og min hverdag - og det blev muligt med BARZONE 💪 Je... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk! Det er altid en fornøjelse at træne særligt med Khadija. Hun er virkelig motiverende og skaber en god energi til træning. Jeg elsker at komme til hendes timer!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BARZONE – Calisthenics & Street Workout i Vejle 💪🏽 BARZONE er et træningsgym med fokus på calisthenics og funktionel kropsvægtstræning. Her arbejder vi med styrke, mobilitet, kontrol og udholdenhed gennem naturlige bevægelser, der styrker hele kroppen. Træningen er for alle niveauer – fra nybegynder til øvet – og bliver altid tilpasset den enkelte, så alle kan være med og udvikle sig i deres eget tempo. Hos BARZONE er fællesskab og kvalitet i træningen i centrum. Vi hjælper medlemmer med at blive stærkere, lære nye skills og opbygge en sund og funktionel krop. Holdtræning • Personlig træning • Forløb • Workshops • Open Gym • GRATIS prøvetræning Læs mere: https://barzone.dk info@barzone.dk 🌐
Contactgegevens
Stormgade 9 (baghuset), 7100, Vejle, Denemarken
- info@barzone.dk
- barzone.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Barzone - et fantastisk sted at træne
Yderst kompetent instruktør, som er rigtig dygtig til at tage udgangspunkt i det niveau, som man begynder på.
Jeg fortryder blot, at jeg ikke har gjort mig selv den tjeneste, at begynde der tidligere.
Jeg kan virkelig anbefale stedet.
Virkeligt dejligt sted at træne
Virkeligt dejligt sted at træne. Man bliver mega motiveret, og man får en virkelig dejlig følelse, når man er færdig med træningen. Khadija motiverer en virkelig godt, og hun er en fantastisk dygtig træner. Har aldrig oplevet noget lignende før. Man føler sig tryg, velkommen og presset på den gode måde hele vejen igennem træningen. Kan klart anbefales 🤍

Fantastisk

Antwoord van BARZONE Gym
Det bedste jeg længe har gjort for mig…
Det bedste jeg længe har gjort for mig selv..
Jeg manglede egentlig et trygt kvindefællesskab og verdens bedste coach - og det fandt jeg her.
Træningen er blevet noget, jeg oprigtigt ser frem til, og det gør en kæmpe forskel at være omgivet af så motiverende og støttende rammer 💫

Antwoord van BARZONE Gym
Virkelig fed træning💪🏽 og god…
Virkelig fed træning💪🏽 og god motivation fra coach!! Du kan godt forvente at du sveder😅 kæmpe anbefaling herfra🙏🏽

Antwoord van BARZONE Gym
Det er altid en stor glæde og en…
Det er altid en stor glæde og en udfordring, og hver gang overgår vi vores egne grænser med trænerens hjælp og motivation.

Antwoord van BARZONE Gym
Jeg er rigtig glad for at træne i dette…
Jeg er rigtig glad for at træne i dette fitnesscenter. Der er altid rent og pænt, centret har alt det udstyr, man har brug for, og så har vi den bedste instruktør! 😊 Man føler sig altid velkommen og motiveret til at yde sit bedste. Kan varmt anbefales!

Amazing women’s program!
Amazing coach and amazing community of girls. The exercises are varied and fun, and coach is always around helping and correcting! Good quality equipment and nice gym. Highly recommended!

Vejles bedste gym
Barzone samt Omar er den træning du ikke vidste du havde brug for, men som er den aller bedste for dig. Han er super pædagogisk i forhold til øvelser man ikke forstår, der er det bedste fællesskab og man bliver meget stærkere og sundere i kroppen. Man bliver som født på ny, når man har været til en træning i Barzone.
Vejles absolut bedste sted for at komme i god form.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Træning i verdensklasse
I oktober 2025 tilmeldte jeg mig en prøvetræning hos Omar i Barzone og ganske hurtigt herefter fik jeg smag for Omars måde at formidle træning og teknik på.
Da jeg efter 13 års fravær om lidt vender tilbage til Forsvaret spurgte jeg Omar om han kunne forestille sig at hjælpe mig med 3 måneders målrettet træning frem mod min tilbagevenden til Forsvaret. Træningen skulle naturligvis tage udgangspunkt i at gøre mig klar til netop de arbejdskrav den vej jeg bevæger mig kræver. Lyn hurtigt gik Omar og jeg i gang. Jeg har haft en meget forventelig fremgang da træning tidligere har været en stor del af mit liv, men særligt Omars evne til at formidle træning og øvelser har været yderst effektiv for mig og især også hjulpet mig mod at forebygge skader imens jeg har oplevet stor fremgang. Vi har trænet sammen mindst 1 gang om ugen og jeg har sideløbende trænet styrkebaseret 2-3 gange om ugen.
I de næste måneder kommer jeg til at fastholde mine træninger med Omar i det omfang det kan lade sig gøre imens min hverdag får et nyt fokus i Forsvaret.

Antwoord van BARZONE Gym
Det beste trænings sammen hold i Vejle
Super fed måde at træne på, og fantastisk sammenhold. Det er ikke så upersonligt som de store kæder, det bliver maget personligt og intimt, og et super sted at finde nye bekendtskaber med samme interesse. Og Omar er super god til at holde dig i gang og køre sig virkelig om din udvikling, fantastisk personlighed, god træner, limen der holder det hele sammen. Kæmpe anbefaling her fra 🙏🏼

Antwoord van BARZONE Gym
Great training and vibe!!
Great experience from the beginning! The trainings are fun, dynamic and the vibe in the gym is super relaxed and welcoming!
The exercises adapt to your personal level and Omar (the coach) is super helpful and full of great vibe and energy!
You also see results in your body very soon! 100% recommended!!

Bedste calisthenics
Super Center med dygtige og rare instruktøre til deres holdtræning.
Super fedt sammenhold i centeret og man får en god træning hver gang!

Antwoord van BARZONE Gym
Fik Barzone anbefalet og jeg må nok…
Fik Barzone anbefalet og jeg må nok sige at det er så positivt. Selv om alderen trykker så er det så hyggeligt et sammenhold og super god træning hvor man er top udfordret.
De varmeste anbefalinger - super god modtagelse - og de er hele tiden opmærksom på at få tilpasset øvelser til den enkelte.

Antwoord van BARZONE Gym
Fantastisk træningsforløb med hurtige resultater
Jeg har netop afsluttet et 3-måneders calisthenics-forløb med Omar, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. På kort tid har jeg forbedret både min teknik, mobilitet og styrke. Jeg kan nu tage flere pull ups og push ups i træk, og jeg har lært at lave muscle ups, "around the bar" og L-sit på parallettes.
Programmet var velstruktureret, varieret og blev tilpasset uge for uge, så det hele tiden føltes både udfordrende og motiverende. Omar er en fantastisk træner – han er god til at motivere og har stor viden, som han bruger til at vurdere dit niveau og skræddersy træningen derefter. Jeg kan varmt anbefale hans træningsforløb!

Fantastisk stemning
Fantastisk stemning! Man føler sig så velkommen og får den hjælp man har brug for- og så kan man virkelig mærke sin krop bagefter :-D

Det perfekte “home-gym”!
Det perfekte “home-gym”!
Træningslokalet er ikke stort, men er indrettet med det man har brug for, både hvis man vil træne Calisthenics eller traditionel vægtløft.
Det er dog tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på træning med egen kropsvægt i form af pull-up bars i forskellige højder, dip-bars, ringe og meget andet.
Det bedste er, at du booker den du vil træne på dagen (05-00), og kan se om andre har booket gym’et - maks. 10 personer kan booke inden for samme time. Man kan derfor selv vælge om man vil have gym’et for sig selv eller træne med andre.

Vejles bedste holdtræning
Omar og resten af Barzone holdet har skabt et fantastisk træningsmiljø, med et godt fællesskab bestående af skønne mennesker i alle aldre. Alle kan være med og det giver en fed stemning der skaber en god holdånd og en stærk motivation. Omar er dygtig til at lave træningsprogrammer der dygtiggøre og rykker én, samtidig med at der er variation der gør det sjovt og forfriskende. Kæmpe anbefaling til Vejles bedste hold træning!

Meget dygtig træner
Meget dygtig træner. Mange forskellige øvelser for hele kroppen og alle kan være med. Mange forskellige nationaliteter deltager på holdtræning og det giver en god stemning. Super sted!