Basiqsleep.nl leverde mij een snelle, goede en correcte service. De vervelende kuilvorming in mijn bed, waardoor ik slechter sliep, is nu weer voor jaren opgelost. Zonder dat ik daarvoor een ni... Toon meer

De levering is naar tevredenheid verlopen. Keurig en goed verpakt. Ik had wel gehoopt dat het wat sneller geleverd werd maar ik werd keurig op de hoogte gebracht van de leverdatum. Het product vold... Toon meer

Ik heb inmiddels 3 kussens van Basiq Sleep...na een lange zoektocht voor een comfortabel kussen waar ik goed op slaap en niet wakker wordt met nekpijn heb ik die bij Basiq Sleep gevonden!

Had goede hoop op dit product i.v.m. rugklachten. Helaas was mijn één jaar oude Cloudpillow dermate ingezakt dat mijn Basiq Sleep matje niet voldoende meer hielp. Ik heb dus een nieuwe topper moeten k... Toon meer

1. Beddenwinkel

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.

4,5

Uitstekend

Zeer snelle levering, super service!

Zeer snelle levering, supermooie aanbieding ook nog ‘s. We besloten toch anders en daarom te retourneren. Ook dat ging echt heel makkelijk, met een retourlabel waardoor we geen verzendkosten hoefden te betalen. Dit bedrijf is echt een aanrader, superservice erg fijn👍👍

1 februari 2025

Basiq Sleep ik heb de basiq support op 31 december 2024 samen met kussen binnen gekregen. Heb de basiq support onder de topper gehad een week en nu ook een week onder het matras van boxspring maar krijg zelfs meer pijn in mijn rug. Het kussen is wel goed bijna geen tot niks pijn in mijn nek en schouders. Dus de basiq support helpt bij mij helaas niet wat moet ik nu doen heb de doos en verpakking waar het in zat nog. Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd verblijf ik met vriendelijke groet de heer Johan van den Berg

31 december 2024

Ik had net als iedereen verwacht dat…

Ik had net als iedereen verwacht dat het kuilprobleem in bed weg zou zijn en mijn rugpijn, helaas. Toen las ik ergens, moet ik er voor een 2p bed 2 x kopen???

26 september 2024

Beste Helga,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. De effectiviteit van de Basiq Support kan variëren door verschillende factoren. Daarom bieden we een 30-nachten proefperiode aan. Als het na die periode nog steeds niet naar wens is, kun je het product kosteloos retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. voor een 2 persoons bed heb je er 2 nodig. 1 per liggedeelte van 80 of 90cm. Je hoeft er niet 2 op elkaar te leggen.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Matrasje basic sleep

Veel geld voor een stukje stof, maar eerlijk is eerlijk, het helpt wel.
Onze topper is nog maar 3jaar oud maar aan mijn kant doorgezakt (iets zwaarder dan mijn vrouw ) dus om nu weer minimaal 500 euro uit te geven, vonden we zonde. Dus de gok gewaagd, en prima oplossing.

26 september 2024

Ben net terug van vakantie

Ben net terug van vakantie, heb basiq sleep uitgeprobeerd, deze was voor mij niet goed, mijn klachten bleven ondanks het product, misschien heeft het voor anderen wel nut

26 augustus 2024

Beste Marietje,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. De effectiviteit van de Basiq Support kan variëren door verschillende factoren. Daarom bieden we een 30-nachten proefperiode aan. Als het na die periode nog steeds niet naar wens is, kun je het product kosteloos retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Hopelijk krijg je snel een passende oplossing gevonden.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Basiq Sleep

Ik heb de basiq sleep geprobeerd en…

Ik heb de basiq sleep geprobeerd en helaas hielp het mij niet. Maar dat is achteraf te wijten aan medische problemen en niet aan de basiq sleep. Wat mij enorm heeft verrast is dat ik hem gister terug heb gestuurd en het geld dat ik terug kreeg vandaag al op mijn rekening stond. Ik vond dat het wel waard om even te vermelden. Dus chapeau dat 30 dagen uitproberen en niet goed geld terug ook echt geld terug is.

5 september 2024

Matje ruikt niet echt fris.

Matje besteld omdat ik het toch een kans wilde geven voor mijn onderrug.
Snelle levering, maar bij het openmaken van de doos rook ik al iets vreemds, wat duidelijk werd na het verwijderen van het plastic. Het matje stinkt heel erg, een vieze onaangename geur, ik hoop niet dat het een geretourneerde was.
Matje 48 uur buiten laten luchten, maar de vieze geur gaat niet weg. Tip voor Basiq Sleep om dit eens te onderzoeken.
Verder voel ik wel een betere slaaphouding, maar zijn mijn rugklachten niet veel verminderd.

Ik krijg de keuze of ik dit product aanbeveel, dan klik ik wel op 'JA' omdat het gelukkig voor vele andere kopers wel werkt.

14 augustus 2024

Beste Lucas,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product je slaaphouding verbetert. We hopen dat het je de komende tijd voldoende steun biedt. Het is mogelijk dat er bij het openen van de verpakking een productiegeur vrijkomt. Als dit het geval is, kun je het product in een goed geventileerde ruimte laten luchten. Na 72 uur zou de geur verdwenen moeten zijn. We leveren uitsluitend nieuwe producten, dus je kunt er zeker van zijn dat het geen tweede keus is. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.