Speciallæge Baskaran Ketharanathan Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit forsikringsselskab havde bedt om en speciallægeerklæring i forbindelse med følgerne efter en trafikulykke, hvor jeg havde pådraget mig et brud i ryggen. Jeg blev mødt af en meget behagelig, ve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har via forsikringsselskab været henvist til Baskaran med henblik på en speciallægeerklæring af en nakkeskade efter en ulykke. Syntes jeg fik en meget faglig og kompetent gennemgang af fo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Neurochirurg
  2. ook in
  3. Arts
  4. Consultant
  5. Particulier ziekenhuis

Geschreven door het bedrijf

Jeg er speciallæge i neurokirurgi, uddannet fra Aarhus Universitet og speciallæge på Aarhus Universitetshospital. Som seniorpartner og medejer af AROS Privathospital i Aarhus tilbyder jeg højt specialiseret behandling og udarbejdelse af speciallægeerklæringer for patienter med neurokirurgiske problemstillinger. Jeg har mere end 10 års erfaring og arbejder med både private patienter og henviste patienter fra forsikringsselskaber, kommuner og advokater. På AROS Privathospital tilbyder jeg bl.a. mikrokirurgiske rygoperationer ved diskusprolaps og spinalstenose samt botoxbehandling for kroniske smerter i hoved og nakke. Jeg har særlig ekspertise inden for minimalt invasiv kirurgi og rekonstruktiv kraniekirurgi. Jeg udarbejder også speciallægeerklæringer ved fx hjernerystelse (postcommotionelt syndrom), piskesmæld (WAD), ryg- og nakkeskader samt følger efter ulykker og traumer. Du får en grundig undersøgelse, en klar vurdering og en rettidig erklæring med høj faglig kvalitet. Konsultationer tilbydes både fysisk og online. Jeg vægter kort ventetid, tilgængelighed og tryghed i hele patientforløbet. Mit mål er at give dig en behandling og vurdering, der er præcis, kompetent og respektfuld. Læs mere eller book en tid på www.arosph.dk eller via min profil på AROS Privathospital: https://arosph.dk/vores-specialer/hjerne-og-rygkirurgi. Skriv gerne en anmeldelse, hvis du har været til behandling eller fået udarbejdet en speciallægeerklæring – din feedback er vigtig og hjælper andre patienter med at finde tryg og kompetent hjælp.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Imødekommende og dygtig speciallæge

Jeg blev mødt af en meget behagelig, velforberedt og yderst kompetent neurolog, som ud fra en grundig undersøgelse fik udarbejdet en god og dækkende beskrivelse af mine udfordringer.
Jeg er meget tilfreds med konsultationen og udkommet heraf og kan kun give Baskaran mine bedste anbefalinger.

25 augustus 2026

Virkelig behagelig læge

Jeg var hos Baskaran, da han skulle lave en speciallægeerklæring til mit forsikringsselskab. Han var meget professionel, grundig og yderst behagelig at tale med. Jeg var en smule nervøs inden mødet, men den nervøsitet forsvandt med det samme. Hans sekretær er desuden også virkelig sød og behagelig at tale med.

19 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En læge , man har tillid til! De bedste anbefalinger herfra

Jeg blev ringet op af en rigtig sød og sympatisk sekretær, som gav mig en tid hos Baskaran. Jeg skulle have lavet en speciallægeerklæring til modpartens forsikring selskab, da det var modparten der bar skylden i ulykken. Jeg skulle have mødt ind på Randers sygehus, men sekretæren sagde Baskaran, gerne ville komme hjem til mig. Han var hos mig lørdag d. 01.08.26 .
Jeg blev glædeligt overrasket over at møde en læge der ikke var arrogant ( har mødt mange af dem) Baskaran var empatisk, lyttende, faglig, kompetent og rigtig behagelig, ordentlig og snakker flydende dansk .
Kunne jeg give 10 stjerner, ville Baskaran få dem.
Ville ønske, der var flere læger som Baskaran
Tak for et behageligt og tillidsfuldt besøg. Jeg kunne slappe af :-)

1 augustus 2026

Kompetent og faglig

Syntes jeg fik en meget faglig og kompetent gennemgang af forløbet.
jeg følte mig set, hørt og forstået.

Han er et meget rart menneske som tager sig tid.

Jeg har ikke selv fået erklæringen endnu, men har kun de bedste anbefalinger herfra.

26 juli 2026

Læge fra Aarhus til Skagen

Det hele starter ved at sekretær ringer og vil lave en tid om hvilket ikke er et problem hun var yderst empatisk og fortæller at lægen hellere end gerne vil kører fra Aarhus og til Skagen bare for at se på mig en søndag jeg tænker hold da op det er service nå men vi ankommer til Skagen og sidder og venter der kommer en sød fyr og spørger om jeg er personen som skal tilses og jeg siger ja okay jeg er desværre desværre lidt forsinket og vi siger ro på det er søndag vi skal ikke noget
Vi kommer ind til lægen og han er sød energisk og meget tillidsfuld jeg bliver undersøgt og han finder yderligere nogle ting som ikke har vist sig endnu og jeg bliver meget overrasket da jeg ikke har tænkt over det... han er en klar anbefaling han går ned til mindste detalje

26 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde brug for lægeerklæring

Jeg havde brug for en speciallægeerklæring i forbindelse med vurdering af følger efter en hjernerystelse, og jeg kan varmt anbefale neurokirurg Baskaran.
Jeg oplevede Baskaran som meget imødekommende, venlig, fagligt kompetent og medmenneskelig. Han skabte en rolig og tryg atmosfære, lyttede opmærksomt og gennemgik hele mit sygdomsforløb grundigt og sagligt. Jeg følte mig både hørt og taget alvorligt gennem hele konsultationen.

Den efterfølgende speciallægeerklæring var velformuleret, overskuelig og gav en god opsummering af mit sygdomsforløb og mine udfordringer.
Jeg er meget tilfreds med både konsultationen og den efterfølgende attest og kan varmt anbefale Baskaran til andre.

11 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har via forsikringsselskab været…

Har via forsikringsselskab været henvist til Baskaran med henblik på en speciallægeerklæring af skader efter en cykelulykke.
En meget grundig og saglig gennemgang af forløbet og status. Følte mig set, hørt og forstået, de bedste anbefalinger herfra.

16 mei 2026

Meget positiv oplevelse hos Baskaran

Meget positiv oplevelse hos Baskaran. Han var både fagligt dygtig, forstående og behandlede mig med stor respekt. Jeg følte mig hørt og godt taget imod fra start til slut. En virkelig behagelig og kompetent læge, som jeg klart kan anbefale.

16 mei 2026

Fantastisk oplevelse

Hej

Jeg har været hos Baskaran, og min oplevelse hos ham har været mega god. Han er rigtig flink og professionel. Man kan mærke at han har en masse passion for hans arbejde.

Vh Avraz

2 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en meget god og tillidsfuld…

Jeg havde en meget god og tillidsfuld oplevelse i mødet med Baskaran. Jeg har været meget sårbar efter en ulykke. Så at møde en varm og behagelig læge som Baskaran var trygt og roligt. Jeg følte han var meget lyttende og rar med god øjenkontakt og gav sig god tid. Fagligt og personligt kan jeg varmt anbefale ham . Meget taknemmelig for at møde en sympatisk Speciallæge . Mvh Lotte

22 maart 2026

Kompetent læge

Jeg har været hos Baskaran for at lave en speciallæge erklæring. Han er meget behalig og yderst kompetent læge.

6 maart 2026