Basketshop.se Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev sedd direkt när jag kom in i butiken. Jag fick hjälp direkt och säljaren tog sig tid för mig. Säljaren gjorde allt för att hitta den lämpligaste skon och den bästa lösningen för mina fötter o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Laarzenwinkel
  3. Schoenenwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastiskt kunniga

Vi åkte från Norrköping till er. Vi blev väl bemötta och kunskapen ni besitter är värd en omväg.

Tack för er kunskap och hjälpen med skorna till vår son.

23 augustus 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Och extra kul att ni blev nöjda med tanke på att ni bor en bit bort. Vi vill alltid att spelarna ska välja dom skor som är bäst för dom, och inte välja bara för att de ser bäst ut! Ni är varmt välkomna tillbaka när skorna är slitna och behöver bytas ut!

Snabbt

Snabbt, bra pris, bra produkt ///, trevlig personal.

26 augustus 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet och kul att du gillar produkten samt tycker vi är trevliga! :)

Bra kontakt

Bra kontakt, snabbt leverans.

5 augustus 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunnig personal

Kunnig personal, snabba leveranser och kvalité på produkterna.

22 juli 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig service på högsta nivå!

Personlig service på högsta nivå sam4 blixtsnabb leverans!

26 juli 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för ditt omdöme, och kul att du uppskattar vårt sätt att jobba! Vi strävar alltid efter att hitta den optimala skon för varje spelare och har man inte möjlighet att besöka vår butik så hjälper vi gladeligen till via nätet eller telefon istället!

Helt underbar service

Helt underbar service, noggranna och mycket kunniga. Tog sig verkligen tid att hitta rätt skor till min dotter och samtidigt på ett bra och pedagogiskt sätt visa och förklara hur skon ska kännas, sitta och knytas. Kommer helt klart köpa hennes skor här hädanefter.

29 juli 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! För oss är det en självklarhet att hjälpa alla till den optimala passformen på skorna så att spelaren kan prestera optimalt. Om vi dessutom kan bjuda på lite utbildning och tips till ungdomarna så dom gör mer rätt så är det bara en bonus! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalen tar sig verkligen tid

Personalen tar sig verkligen tid. Vi vet allt om hur skor ska sitta nu 👍

14 juni 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, och extra kul att ni uppskattar informationen/utbildningen vi kan ge för att hitta den optimala skon som inte bara är snygg utan som faktiskt passar också! :)

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, bra information, snabb leverans.

14 juni 2024

BÄSTA shopen!

Alltid SÅ proffsigt bemötande och trevlig personal! Ännu en gång bemötta över all förväntan i shopen i Kristineberg, mycket kunniga om vilka skor som passar och inte passar och man känner sig aldrig jobbig ❤️

19 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet och extra kul att vi lyckas överträffa förväntningarna även denna gång! Vi strävar alltid att hitta den optimala skon för varje spelare och det spelar ingen roll om man behöver prova 1, 10 eller alla skor - vi ger oss inte förrän vi hittar den bästa för just dig!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra kvalité.

5 juni 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme! Du får gärna maila till oss ( info@basketshop.se ) och berätta vad vi kan göra bättre och förtjäna den 5:e stjärnan! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De är väldigt trevliga och…

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig avboka ena av de och återbetalning gick snabbt med. Stark rekommenderar det här butiken . Trevlig kunnig och servicen är på topp 🫶

Dessutom gick smärtfritt att min man hämtade den .

7 juni 2024

Antwoord van Basketshop.se

Tack för det fina omdömet och att du tar dig tid och skriver så fint också!

Antwoord van Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Ser fram emot din nästa beställning!

Dit is Trustpilot