Om onze voorraad op peil te houden met truckbanden zijn we wederom geholpen door Styn van Basparts en Tyres Styn bedankt weer voor de service.
Uitstekend advies met betrekking tot de aanschaf van Alcoa velgen. Levering ook keurig en zeer goed verpakt.
Prijs en kwaliteit op het hoogste niveau, in één uur tijd hebben we alle zes de wielen van de trekker vervangen. Ik raad het iedereen aan.
Top service . Mijn eeingste ervaring met hun was voor banden afdeling . Heel corect snel en flexible .
BAS Parts & Tyres is Europe's leading supplier of second-hand truck parts for Volvo, DAF, Mercedes, Scania and Renault trucks. We have over 60.000 truck parts in stock and dismantle and recycle up to 8 truck per week. Even if we don't have the part that you need, we will always do our best to find it for you. We might be able to dismantle one of the 1500 trucks that are on stock at BAS, for example. We also have more than 15.000 new truck tyres in stock! Take a look on our webshop, contact us or come by for a nice cup of coffee. We're happy to tell you more about what we do!
Mac Arthurweg 2c, 5466 AP, Veghel, Nederland
- +31 413 371 788
- info@basparts.com
- basparts.com
Good services Marcin and JIbbe
Super goede service vandaag gehad bij…
Super goede service vandaag gehad bij de BAS tyres afdeling
Good team Marcin!
vlotte service en goed geholpen !
Ontzettend goed geholpen door…
Ontzettend goed geholpen door medewerker Stan , snelle en goede service geleverd zelfs meegeholpen met het tillen van de band in de bus.
Super tevreden!
Ferry
Vriendelijke en snelle service voor een scherpe prijs! Ben heel tevreden.
Prijs kwaliteit
Snel voor de 2e keer geslaagd voor goede banden voor onze vloot. Goede afspraken en snelle montage. Top geregeld Styn
Perfect service 👋🥇
Nette deal en goed geholpen!
Super nette deal kunnen doen bij BAS Tyres voor nieuwe Alcoa velgen.
Vakkundig gemonteerd zonder beschadigingen en zeer snel.
Mensen die hun woord nakomen, dat is geen vanzelfsprekendheid tegenwoordig.
Zeer positief
Zeer positief, scherpe prijzen en snelle service
Samenwerken Met styn
Ik werk al 2 jaar samen met Styn van Hommel van Bas Tyres en mijn ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. De werkomgeving is dynamisch, de teams werken nauw samen en de bedrijfscultuur stimuleert innovatie en professionele ontwikkeling.
Professionals
Goed en snel geholpen voor een concurrerende prijs!
Snelle service voor een marktconforme…
Snelle service voor een marktconforme prijs
Very good ppl and good working.
Very good ppl and good working.
And the receving îs same.
Fantastisk service and helpful service…
Fantastisk service and helpful service minded people 👍👍👍
Wery good