Bassem Sumupstore Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel service! Jeg var inde og købe et Rolex i privat handel. Bassem Luxury sørgede for verificering af uret Hele oplevelsen var perfekt. Fik super rådgivning af både Bassem selv, samt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et Rolex i en privat handel, hvor Bassem stod for verificeringen. Hele processen blev håndteret professionelt og trygt fra start til slut. Bassem har tydeligvis stor ekspertise og sørgede... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på udkig efter et ældre Rolex Explorer 16570 og Bassem kontaktede mig gennem FB og vi fik kontakt. Fra start til slut super service og hurtig respons på spørgsmål. Bassem fik endda uret leveret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bassem har udvist stor ekspertise i forbindelse med en privat handel af et ur. Han sikrede, at hele processen var både gennemsigtig og tillidsfuld, hvilket skabte en tryg oplevelse for begge parter. F... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt et ur fra ham til 105.000…

Jeg har købt et ur fra ham til 105.000 efterfølgende ville jeg sælge det tilbage til ham og får derefter afvide at den har brug for service 2 måneder efter køb. Der mangler en pude og så mister jeg yderligere 3000. Jeg mistede alt i alt 20.000 på en handel med ham uden en ordentlig form for vejledning.
Det sidste gang jeg handler der.

26 september 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

lidt for meget karl smart...

Jeg kommer ind for at høre, om de kunne være interesseret i et ur. De siger umiddelbart ja, men jeg skal komme ind med det. Jeg kommer tilbage senere på dagen med ur og papirer. Han river det op af kassen, banker på uret, og kassen bliver messed up... hvorpå det bliver klart, at han ikke anede, hvilket ur der var tale om, selvom han første gang sagde, at han udmærket kendte det. Så det var turen frem og tilbage for at få messed up min case op og et nej, der bare kunne være givet ved første besøg, hvis man var ærlig omkring sin viden.

20 augustus 2026

Wauw

Wauw, jeg modtog en fantastisk, reel og ærlig oplevelse af Bassem Luxury 🤩
Jeg er virkelig glad for hjælpen til køb af ur.

Kæmpe respekt!

18 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en rigtig god handel og…

Tak for en rigtig god handel og oplevelse! Jeg solgte mit Rolex gennem Bassem Luxury som kommission og det var en smidig og effektiv handel. De er meget venlige og professionelle, og jeg vil klart anbefale andre at handle gennem dem!

17 juli 2026

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Servicen var helt i top, og den utrolig søde mand bag disken tog sig god tid til at hjælpe og svare på alle mine spørgsmål. Man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der ønsker at handle med ure – professionel, venlig og tryg service hele vejen igennem.

Bassem Luxury on top!

9 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har tidligere handlet med Bassem…

Jeg har tidligere handlet med Bassem som jeg kendte gennem Rolex-gruppen, det var før han åbnede egen butik. Det var en god og fair og gennemskuelig handel. Derfor vidste jeg også med det samme hvor jeg skulle henvende mig for sælge 4 Rolex ure hurtigst muligt. Men samtidig sikre mig markedets bedste pris i en fair og tryg handel. Alt var "up front" og ordentligt. Og jeg fik solgt mine ure og fik pengene uden problemer. Så hvis du går i salgstanker, så kan det altid betale sig lige at tage en snak med Bassem først. Og som bonus serverer han den bedste kaffe i sin hyggelige butik centralt i København.

1 juli 2026

Bassem er altid imødekommende

Bassem er altid imødekommende, venlig og har en vild viden omkring ure og urmarkedet.
Som privatperson er han en betroet forhandler som giver ærlig mening og værdifuld rådgivning🙏

12 mei 2026

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Jeg har købt et smykke hos Bassem. Jeg er blevet guided, hjulpet og mødt på en måde jeg er imponeret over.
Jeg føler fuld tryghed og har stor tillid til Bassem.

Dette er første af flere handler - tak!

23 maart 2026

Tak til bassem

Jeg købte en ur gennem Facebook, bassem stod som mellemmand og sikrede alle var trygge hele vejen igennem.

Jeg fik uret verificeret og i processen opdager bassem roteren i uret er helt løs, han hjælper med at få et nedslag i prisen, da uret ville skulle til service.

Bassem tilbyder service gennem hans urmager og 5 uger senere har jeg nu fået et ny serviceret ud til en rigtig god pris. Tusind tak for hjælpen!

13 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på udkig efter et ældre Rolex…

Fra start til slut super service og hurtig respons på spørgsmål. Bassem fik endda uret leveret til Jylland så jeg slap for at køre til hovedstaden.

Kan klart anbefale Bassem Luxury og vil helt sikkert kigge der igen når uret skal opgraderes :)

9 maart 2026

Fem stjerner

Fem stjerner herfra til Bassem og hans service. Har lige købt mit første Rolex og Bassem tog sig god tid til at svare på en masse spørgsmål fra en førstegangskøber, hvilket kun gjorde oplevelsen bedre.

11 maart 2026

#✨⌚️😍👍 #Catina #5stjerner #Anbefales

#✨⌚️😍👍 #Catina #5stjerner #Anbefales

Jeg er vild med mit nye Catina-ur — elegant design, behagelig rem og præcis gang. Kvaliteten virker solid, finishen er luksuriøs uden at være prangende. Hurtig levering og god kundeservice. Kan klart anbefales!

5 maart 2026

Is dit jouw bedrijf?