Lees wat reviewers zeggen
Fine og spændende ting hver torsdag. Har desværre oplevet at lots for ændret i beskrivelsen, efter de er lagt op. Samt kunne det være rart at alle lots blev lagt på samtidligt, i stedet for at ma... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bastionen Auktioner Samler auktioner med speciale i militaria. Auktioner ugentligt, andre lots altid velkomne.
Contactgegevens
Næstvedvej 193, 4760, Vordingborg, Denemarken
- 71994300
- em@basti.dk
- basti.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Anbefaler!
Auktionen er nem at tilgå og ejeren er meget professionel!
Fup og fiduser
Købte nogle ting som originalt som viste sig at være falske, og da jeg konfronterede dem med det blev de sure og blokerede mig fra at kunne bruge deres auktionshus, totalt latterligt!! Kan læse at en anden person har haft præcis samme oplevelse som mig
Har fået mange fine ting til gode…
Har fået mange fine ting til gode priser hurtig levering
købte forlader pistol på auktion der…
købte forlader pistol på auktion der var nogle fejl på pistolen. da jeg henvendte mig fik jeg tilbudt at de ville ta pistolen til bage. god service
De sælger mange spændene ting og et…
De sælger mange spændene ting og et helt unikt koncept med auktion hver torsdag og start pris 5 kr. Der løber selvfølgelig gebyr på og det koster normalt at få sendt. Men stadig meget billigere end konkurrenterne. Der er jo også mange omkostninger ved at drive et auktionshus. Der sker fejl i beskrivelser engang imellem ja, men synes de gør det godt i forhold til de hundredevis af vare der kør igennem hver uge, med kun en lille personale gruppe. Synes det er fedt at det er en god blanding af dyre og lidt billligere ting. Man kan ofte vinde et par fede ting uden at ruinere sig selv. Jeg sidder klar næsten hver torsdag og giver 5 store stjerner.
Jeg har 5-6 gange købt ting på…
Jeg har 5-6 gange købt ting på bastionen auktioner.
Flere gange har jeg oplevet at de varer jeg har budt på nogenlunde samtidigt alle bliver budt helt op til mit max beløb, men sådan at jeg lige præcis stadig fører buddet.
I dag oplevede jeg det samme... På alle 7 ting, hvor jeg førte buddet, blev jeg budt op til min grænse indenfor få minutter. ingen af stederne blev der budt over mit max.
Jeg mistænker stærkt at ejeren selv byder på varene, i det han jo kan se alles max bud. En på trustpilot har samme teori som mig, hvilket jeg også har snakket med flere venner der har oplevet det samme.
jeg kan ikke bevise det, men synes der er en tendens.
Men de høje gebyrer og fragtpriser fortjener 1 stjerne i sig selv.
Det absolutte dyreste auktionssted at…
Det absolutte dyreste auktionssted at handle hos.
Ha altid i mente at den pris du har vundet skal ganges med godt og vel 3 pga. deres overpriser af fragt og diverse gebyrer.
Mistenker svindel med priserne
Mistenker svindel med priserne. Lige før auktionen er færdig kommer et overbud, men sjovt nok, lige under det du har sat som øvre grænse.
Jeg købt varer som aldrig er kommet frem til mig med posten.
Handler ikke her mere.
Har kun godt at sige
Har kun godt at sige. Har handlet flere gange. Lynhurtig forsendelse. Stor anbefaling fra mig
Forstår umiddelbart ikke de dårlige…
Forstår umiddelbart ikke de dårlige anmeldelser købte for første gang noget i torsdag. Ringede til ejeren han tog telefon efter arbejdstid og svarede på alle spørgsmål venligt og med tålmodighed. Så kan ikke ligge genkendende til dårlig service, mht. "Dyre" salærer er det nu engang det som det koster på alle auktionshuse. Helt normalt mht. De omkostninger der følger med at drive sådan en forretning. Min vare blev sendt som aftalt modtog den 2 dage efter. Korrekt og fint pakket. Og som ejeren siger er der ingen andre auktionshuse med start pris på 5 kr. Det er da super fedt at have muligheden for det og slippe for de uendeligt absurde trælse mindste priser alle andre steder.
5 ud af 5. Tak for handlen og vil komme igen.
Pas på hvis man fortryder en auktion
Pas på hvis man fortryder en auktion, liver man simpelthen slettet og man kan ikke byde eller købe mere. Fordi bastion bestemmer hvem de vil sælge til.
Sælger kopi ting og skriver det er originalt
De sælger tit kopi ting hvor de siger det er originalt, og der er ikke noget der hedder retur eller penge tilbage.. og så er det en meget dyr hjemmeside, hvis man byder på en ting til 5 kr. vil den koste dig 31,25 kr. og hvis du byder 100 kr. bliver det til 150 kr. og et bud på 500 kr. bliver til 650 kr. og de ligger tilmed 25 % til hvad fragten koster, så hvis fragten er 45 kr. bliver det 56,25 kr. så hvis du har købt en ting til 5 kr. bliver det ialt 87,50 kr. og du skal regne med levering er op til 2 uger.
Købte en vare på auktion
Købte en vare på auktion, den var rigtig godt pakket ind, hurtig og gratis levering. Dem kan jeg varmt anbefale
God hjemmeside, mindre god kundesupport.
Super fin hjemmeside. Har købt der fra flere gange før, og priserne er noget man oftest godt kan stå inden for.
Grunden til jeg ikke vælger at give den 5/5 stjerner, er grundet deres "kundesupport".
Ved ikke om jeg virkelig bare har været uheldig, men er flere gange blevet talt utroligt nedladende til, trods jeg har været kunde hos jer længe, og har brugt en god sum, inde på websitet.
Jeg kan selvfølgelig ikke svare på, om det er blevet rettet op på siden, men jeg må da erkende, at jeg nærmest er "bange", for at søge om vejledning eller stille spørgsmål til deres kundesupport igen.
Normalt er jeg ikke typen der giver kritik til virksomheder, med mindre det er helt væk, men deres kundesupport, er virkelig noget som kom bag på mig.
-Selve websitet osv. 5/5 - kundesupport 1/5
Fine og spændende ting hver torsdag
Fine og spændende ting hver torsdag.
Har desværre oplevet at lots for ændret i beskrivelsen, efter de er lagt op. Samt kunne det være rart at alle lots blev lagt på samtidligt, i stedet for at man første begynder med det tirsdag el onsdag, som jeg synes at havde oplevet.
Også synes jeg at når man betaler fra 75 kr i forsendelses, plus salær og 20 pr lot, at man burde forventer lidt bedre indpakning af de tilsendte ting og ikke blot bølgepap og tape.
Dog kan man stadig gøre nogen fine fund og tilføje lidt til sin samling. Og er ikke sidste gang jeg bruger dem.
****** alt er som det skal være
Spændende genstande og super service
Min nye favorit ift. at finde samlergenstande til en god pris og med en fantastisk service. Godt og effektivt budsystem og lynhurtig ekspedition af ens ordre. Kan varmt anbefales.
Bliv ved det gamle
Ved ikke hvorfor de har lavet Danmarks dyreste, auktionssted. Det var ellers 5 stjerner herfra tidligere. Øv med øv på

Antwoord van Bastionen Auktioner
Hurtig levering mange spændende ting…
Hurtig levering mange spændende ting hver uge.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.