Snelle levering maar er wordt gevraagd waarom ik 1 armband retourneer en stel daar een vraag bij waar ik tot op heden geen antwoord heb gehad. Jammer! Vandaar de 4 ipv 5 sterren
Super blij met mijn bestelling! Hele fijne sierraden en een snelle levering. Ook worden je sierraden in aparte zakjes geleverd wat zorgt dat deze niet in de knoop raken met elkaar. Snelle bezorgin... Toon meer
Goed de volgende dag ontvangen. Netjes verpakt. Zal er zeker nog een x bestellen..
Het kwam op tijd binnen en ik ben er blij mee. Had wel de hanger aan de ketting iets “dikker en solide” verwacht maar nog steeds een mooie ketting:) draag het met plezier
Hoogwaardige sieraden voor een betaalbare prijs. Met de unieke stijl van BA The Label laten we een ieder stralen. Welkom bij BA The Label - waar stijl een verhaal vertelt.
Nederland
- info@bathelabel.nl
- bathelabel.nl
Mooi en netjes artikel en verpakt top
Aanrader!!
Vanaf het bestellen tot aan het ontvangen vd ketting is het prima gegaan. De ketting is een moot sieraad!
Heel snel antwoord terug.lief…
Heel snel antwoord terug.lief geschreven kaartje erbij…oja zou bijna product vergeten.mooi collier
Het kwam op tijd binnen en ik ben er…
Het kwam op tijd binnen en ik ben er blij mee.

Antwoord van BA The Label
Snelle levering en super leuk vrpakt
Snelle levering en super leuk vrpakt. Je kunt zien dat er zorg aan is besteed.
Mooie kwaliteit sieraden voor n mega…
Mooie kwaliteit sieraden voor n mega leuke prijs:))

Antwoord van BA The Label
Super mooie ringen en een snelle…
Super mooie ringen en een snelle service! Ben heel tevreden :)
Super fijne winkel
Super fijne winkel, snelle verzending en de producten waren leuk ingepakt!
Kadootje
Super snelle verzending, TOP!!!
Alleen de verpakking is al mooi😍!
Een kadootje in een kadootje ❤️
De sieraden zijn van hele mooie…
De sieraden zijn van hele mooie kwaliteit! En hoe het verpakt en geleverd wordt is al een kadootje op zich… dikke aanrader dussss!!