oplichters Batterijen besteld, 2 dagen later geleverd en de verkeerde soort. Dat kan dus contact opnemen. De telefoon meteen weggedrukt. Mail is onbestelbaar en komt terug. Dan retourformulier... Toon meer
na de aankoop verstuurt de webshop nog ongevraagde e-mails, bv. om de webshop te beoordelen. Wanneer dit wordt verwoord in negatieve bewoordingen op deze pagina van Trustpilot, wordt de negatieve beoo... Toon meer
Batterijen gaan niet zo heel lang mee vind ik.
Batterijvoordelig is een bedrijf dat snel en voordelig je bestelling verzorgd en levert. Ik ben zeer tevreden over batterijvoordelig. Levering is meestal binnen 24 uur. Ben al enige jaren klant en zal... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
-- [NEDERLANDS] -- batterijvoordelig.nl | Goedkope hoorbatterijen, alkaline batterijen, knoopcel batterijen, oplaadbare batterijen en fotobatterijen tegen discount prijzen. Voordelig en snel geleverd. -- [ENGLISH] -- bestbatterydeals.com | Cheap hearing batteries, alkaline batteries, button cell batteries, rechargeable batteries and photo batteries at discount prices. Affordable and delivered quickly. -- [FRANÇAIS] -- pilesbonprix.fr | Piles auditives bon marché, piles alcalines, piles boutons, piles rechargeables et piles photo à prix discount. Abordable et livré rapidement. -- [DEUTSCH] -- batteriebillig.de | Günstige Hörbatterien, Alkalibatterien, Knopfzellen, Akkus und Fotoakkus zu günstigen Preisen. Erschwinglich und schnell geliefert.
M. Vrijenhoeklaan 450 137, 2555 NW, 's-Gravenhage, Nederland
- info@batterijvoordelig.nl
- batterijvoordelig.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
oplichters
oplichters
Batterijen besteld, 2 dagen later geleverd en de verkeerde soort. Dat kan dus contact opnemen. De telefoon meteen weggedrukt. Mail is onbestelbaar en komt terug. Dan retourformulier invullen....oeps, pagina bestaat niet. Volgens het adres zitten ze samen met onlinehoortoestel puntnl in Naarden. Als je hier het adres zit, zitten ze in Den Haag. Mooie mafiabende. Geld kwijt, verkeerde batterijen en niemand te bereiken.
Blijf hier zo ver mogelijk bij vandaag want het is één grote oplichting!!
nb: via VIJF verschillende mailadressen, van VIJF verschillende bedrijven uiteindelijk de bestelde batterijen geleverd gekregen. mooie oplichting want deze waren meer dan 2 jaar OVER datum.
zo ver mogelijk vandaan blijven. google maar eens over dit spulletje. hangt van bedrog en verschillende clubjes aan elkaar. ook voeren ze het logo van web keurmerk. navraag geeft aan dat ze helemaal NIET zijn aangesloten en dit logo dus onterecht op de site hebben staan. oplichting ten top!
Goede snelle afhandeling
In eerste instantie verkeerd product geleverd, maar heel snel en adequaat gehandeld om de vergissing te herstellen. Prima.
Snel geleverd tegen heel goede prijs.
Knoopcellen snel geleverd voor een heel goede prijs.
Eenvoudige wijze van bestellen.
Eenvoudige wijze van bestellen.
Snelle verwerking en levering.
Prima!!
Snel en netjes geleverd.
Alles correct, lage prijs, maar...
De verkoops- en leveringsvoorwaarden zijn uitmuntend. Maar, ik heb af en toe batterijen van het type siemens 312, die het niet doen. Bij het plaatsen ervan krijg ik meteen het geluidssignaal en visueel teken dat de batterij leeg is en dus moet vervangen worden. Is tot nu 3 keer voor gekomen op 54 batterijen. Dus verwaarloosbaar, maar toch...
Spoedige en correcte bediening
eenvoud
ik ben op hoge leeftijd gekomen,toch kan ik op eenvoudige manier deze goede batterijen bij U bestellen !!!
Snelle bestelling en levering
Snelle bestelling en levering, en overzichtelijk asortiment.
Prima prijs en keurige leveringen
Prima prijs en keurige leveringen. laagste prijs online.
3 keer besteld nog geen enkele keer…
3 keer besteld nog geen enkele keer fout gegaan. Super!
Altijd vlug en keurig op tijd zo moet…
Altijd vlug en keurig op tijd zo moet het.’’’’’’bedankt
Perfecte service en snel
Ik bestel al jaren mijn gehoor batterijen bij jullie. Altijd kwaliteit en zeer snel geleverd. Ook het doosje zit erbij geleverd zodat je de batterijen weer netjes kunt opruimen. En voor mij is het ook belangrijk dat jullie erg goedkoop zijn zodat het nog leuk is om je batterijen te vernieuwen. Voor mij dus een 5 sterren waard. En ik kan zeker aanbevelen om hier je gehoor batterijen te bestellen.
Vriendelijke groet Peter