BAUFIX.dk Reviews 57

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har liget fået leveret ca. 50 paller Ytong til vores tilbygning, yder- og indervægge, overliggere, lim og grundpus med hjælp fra Peter. Alt forgik helt perfekt og det ene problem med leveringen,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde desværre bestilt en forkert vare, men BAUFIX var utroligt hjælpsomme og hurtige til at assistere os. Kundeservicen tog sig god tid til at give os kompetente og ærlige råd om, hvilken inddæk... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg lagde en ordre hos BAUFIX.dk, hvor der stod tydeligt, at leveringstiden var 2–7 dage. Da fristen var gået, havde jeg stadig hverken modtaget varen eller hørt noget fra dem. Først da jeg selv h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmaterialen marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til BAUFIX.dk - VELUX SHOP Hos BAUFIX.dk finder du VELUX ovenlysvinduer med 20-40% rabat, Icopal tagpap til Danmarks bedste pris og Rockwool facadesystem med 50% rabat. Hos BAUFIX.dk bestræber vi os på, at have varerne på lager, så de hurtigst muligt kan nå kunden. Hvis du mod forventning ikke kan finde den vare du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@baufix.dk Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer i hverdagen.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super god service

Super god service
Ingen problemer med at returnere efter de 14 dage 👍

15 augustus 2024

Kære Hanne,

Tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Hos BAUFIX.dk sætter vi en ære i, at have tilfredse og glade kunder, yde god service samt hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Peter fra Baufix var så hjælpsom i…

Peter fra Baufix var så hjælpsom i forbindelse med vores byggesprojekt. Han tog altid telefonen og havde tid til at give gode råd og vejledning. Tingene vi bestilte kom som aftalt og tilmed til gode priser. Jeg vil helt sikkert benytte mig af baufix en anden gang.

Kære Claudia,

Tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Alle anmeldelser har stor betydning for os, hvorfor vi er ekstra glade for den meget positive oplevelse du/I har haft hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt levering og meget godt…

Hurtigt levering og meget godt kundeservice.

26 juni 2024

Kære Grzegorz,

God personlig service

God personlig service. Let overskuelig hjemmeside og ordentlige priser.

19 juni 2024

Kære Mads,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering, samt hurtig opfølgning på manglende levering.

12 juni 2024

Kære Jane,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, godt materiale!

14 juni 2024

Kære Razvan,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Regnede med at have købt et elektrisk…

Regnede med at have købt et elektrisk ovenlysvindue fra velux. Det viste sig at være et manuelt vindue med en separat motor og separat controller til eftermontering. Skruerne til klips i håndtag er for lange, hvilket resulterer i, at de går igennem håndtaget, hvis ikke jeg lægger nogle skiver imellem. Mest skuffet over, at det ikke var tydeligt, at jeg købte et vindue, hvor den elektriske funktion skulle eftermonteres.

13 juni 2024

Kære Simon,

Vi er kede af at erfare at du har haft en kedelig oplevelse.

Vi har forsøgt at fange dig flere gange, desværre uden held. Lad os høre fra dig, så vi kan hjælpe dig til en bedre og mere positiv oplevelse. Det må være i begges interesse😊

Vi har tjekket det produkt du har bestilt, hvor det tydeligt fremgår, at det er en pakke INTEGRA som består af en vinduesåbner samt et styresystem. Ligeledes følger der 2 sæt skruer med, så det ene sæt passer til den model du har bestilt.

Vi håber at høre fra dig snarest (telefon 5381 7060), så vi sammen kan finde en løsning der er tilfredsstillende for dig.

God eftermiddag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God servic og hurtig levering.

Kære Deniz,

Jeg kan anbefale Baufix

Jeg kan anbefale Baufix, de kender deres produkter og kan rådgive, hvad de skal vælge.
Sidste køb var på søndag, to paller leveret tirsdag morgen.

11 juni 2024

Kære Marcin,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en fantastisk god service!!!

Sikke en fantastisk god service!!!!

Vi har været i dialog med Peter fra Baufix.dk, hele vejen igennem har han været tilgængelig, lyttende, rådgivende og åben sindet, hvilket har resulteret i at vi er yderst tilfredse.

Leveringstiden har været over alle forventninger, tiltrods for at vi bestilte lige sent nok, sørgede han for at det hele lykkedes. 🙌
Der er intet negativt at nævne, overhovedet.
Vi vil fremover handle af Peter, det er helt sikkert!

Tak for den gode oplevelse, jeg og familien er glade og hele vejen igennem tilfredse 👏

Kære Paulo,

Super oplevelse med Baufix

Super oplevelse med Baufix. Fik 4 Velux med alt tilbehør klart billigere end konkurrenter. De ringede til mig for st rette bestillingen til da jeg havde ved fejl havde bestilt noget forkert og tilmed tilbød en anden model til billigere penge. Rigtig god service og kontakt med sælger. Vil klart anbefale!

21 maart 2024

Kære Jesper,

Vi håber, at se dig snart igen!

God påske til dig og din familie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering!

God service og hurtig levering!

De tager telefonen eller ringer tilbage nærmest lige efter man har ringet. De er super rare, tålmodige og hjælpsomme.

De rådgiver og man kan høre de ved hvad de taler om.

De leverede varen til aftalt tid.

11 maart 2024

Kære Benjamin,

God og fleksibel ekspedition

20 maart 2024

Kære Leif,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret samme dag som bestilt

Leveret samme dag som bestilt.
Vandvittig god service og vejledning

19 maart 2024

Kære René,

Fantastisk service!!!

Fantastisk service og lynhurtig levering!!!
Bestilte fire ovenlys vinduer onsdag eftermiddag og fik dem allerede leveret dagen efter, mindre end 24 timer efter min bestilling.

Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

16 november 2023

Kære Zühtü,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service, pris og kvalitet

Den bedste service som har oplevet I mit liv. Det har skaffet nogle dybel som jeg skulle bruge idag og dem har jeg fået efter 1 time😊.
Jeg vil anbefale dem 100%

11 oktober 2023

Kære Christian,

Meget imponerende

Meget imponerende, da ejeren af ​​forretningen selv kom til Odense for at levere blot ét velux-vindue. Tak Peter)

7 oktober 2023

Kære Alina,

Bare god!

Gode priser, lynhurtig levering og fremragende service. Bedste anbefaling herfra

20 september 2023

Kære Mikael,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestile fra baufix

Jeg har bestile fra baufix. Dk i tirsdag og har snakker med Peter i telf og han hælper mig med bestile min vare, hvor mange og alt fordi jeg arbejde ikke i den branche, og sagt til ham jeg skal bruger min vare til fredag morgen max 5:30. Han siger ja, og i onsdag sprøge ham hvornår kommer min vare, han siger tørsdag eller senest fredag morgen kl 4:30 fordi 5:30 skal køre på arbejde. Han kommer self med vare kl 4:30 . Jeg setter meget lris fordi han har holder aftalt Og kommer self med mjn vare. Super flot service ogsa i telf også alt. 100% en god service. Mange tak igen Peter. Mvh Alex

22 september 2023

Kære Alex,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

2 september 2023

Kære Louise,

BAUFIX.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.