Het belangrijkste eerste: de bbq ijzers zijn nog nooit zo proper geweest. Tip: Laat de ijzers langer in de zak zitten, wél iedere dag omgedraaid. Het vuil is volledig weg, inclusief harde aangekoe... Toon meer

Snelle levering na bestelling op website. Resultaat van schoonmaakbeurt van het rooster is prima. Het rooster wel langer dan 60 minuten in zak gelaten; genoeg tijd tot volgende barbecue.

1. Tuin

De BBQ-CleanBag™ is een revolutionair schoonmaakmiddel: het is een combi van krachtige reinigingstabletten en een duurzame tas die je rooster moeiteloos, effectief en hygiënisch schoonmaakt. Geen gedoe, geen geknoei. De BBQ-CleanBag doet het zware werk voor je. Wat ‘m zo uniek maakt? Niet alleen de schoonmaaktabletten, maar vooral de slimme, duurzame tas. Doe je grillrooster(s), een zakje reinigingstabletten en anderhalve liter warm water in de BBQ-CleanBag™ en de rest gaat vanzelf. In 60 minuten lost-ie vet en viezigheid op zonder dat jij je handen vuil hoeft te maken. Een must-have gadget die je wel tien keer kunt gebruiken. Zo kunnen alle grillmasters en BBQ-fanaten zich richten op wat echt telt: genieten van die perfecte grillavond en de lekkerste BBQ gerechten.

3,6

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dit werkt écht goed :-O

Dit werkt écht goed :-O
En ook top service

27 maart 2025

Hi David,

Wat gaaf om te horen, daar doen we het voor! 😄

Fijn dat je zo tevreden bent over het resultaat én onze service. Bedankt voor het vertrouwen in BBQ Cleanbag en veel plezier bij je volgende BBQ-sessie!

Team BBQ Cleanbag

Zak tijdens het eerste gebruik als…

Zak tijdens het eerste gebruik als gelijk stuk. De roosters een hele nacht toch in de zak gelegd met de tabletten. Volgende dag maar verder gegaan met de staalborstel. Hielp helemaal niets! Zonde van mijn geld.

19 april 2025

Hi Maurice,

Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring niet naar verwachting was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We streven ernaar dat iedereen tevreden is met onze producten.

Stuur alsjeblieft even een mailtje naar info@bbq-cleanbag.com, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. We helpen je graag verder!

Team BBQ Cleanbag

Dit is écht een heel leuk product!

Dit is écht een heel leuk product wat nog écht werkt ook!

Mijn rooster was niet om aan te zien. Denk dat ik hem zeker zes keer gebruikt had zonder tussentijds schoon te maken. (Yeah, I know...) Door de gebruikte en ingebrande marinades kleefde hij aan alle kanten.

Na een nachtje (niet een uur zoals ik al eerder hoorde) in de BBQ-zak kwam hij er serieus schoon uit! Veel beter dan ik verwachtte, alleen moet je het rooster wél droogmaken met een krant! Dan komt er nog meer meuk vanaf.

Geen vijf sterren omdat PostNL traag was. (maar dat is niet de schuld van bbc cleanbag).

Tip! Gooi een zakje tabletten in je afvoer als die niet goed doorloopt. Gaat weer als een speer. Beter en veiliger als chemische ontstoppers ;-)

19 april 2025

Hi Sebastian,

Dank je wel voor het delen van je ervaring! 🙌

Geweldig om te horen dat de BBQ Cleanbag zelfs jouw zes-beurten-grill heeft aangepakt 😉 En goede tip om het rooster na het weken even droog te maken, dat kan inderdaad net dat laatste restje losmaken.

PostNL kunnen we helaas niet sturen met onze eigen BBQ-energie, maar we hopen je volgende bestelling sneller te laten bezorgen. En die tip over de afvoer? Gaan we zelf ook eens proberen!

Veel grillplezier en tot de volgende keer!🔥

Lekke zak

Heb mijn rooster erin gedaan. Schoonmaakmiddel erbij en warm water. Paar keer voorzichtig omgedraaid op een vlakke ondergrond. Zak lek al iets. Een nacht laten weken: rooster komt er niet schoon uit en m'n zak is lek. Heb het maar weggegooid. Jammer.

30 maart 2025

Hi Robert,

Dank je wel voor je feedback — jammer om te horen dat je ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet wat we willen.

De BBQ Cleanbag is ontworpen voor hergebruik, maar er kan soms helaas iets mis gaan. Stuur ons alsjeblieft even een mailtje op info@bbq-cleanbag.com, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

We willen namelijk altijd dat onze klanten tevreden zijn én met een schone grill kunnen genieten van hun BBQ-moment.

Team BBQ Cleanbag

top.geleverd super spul snelle…

top.geleverd super spul snelle verzending echt een aanrader

31 maart 2025

Goedenavond Rik,

Bedankt voor je enthousiaste review. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met ons product en de service.

Heel veel BBQ plezier in de zonnige maanden die nog gaan komen.

Team BBQ Cleanbag

Niet wat ik verwacht had

Na de goede reviews vol goede moed aan de slag met de Cleanbag. De levering had wel lang op zich laten wachten , Ik moet zeggen mijn gietijzeren rooster van mijn BGE was sterk vervuild, de eerste ronde volgens handleiding gewerkt, rooster niet goed schoon, hierna nog een ronde gedaan, rooster stuk schoner maar zeker niet als nieuw zoals de video's je doen laten geloven. Na 2e ronde merkte ik ook dat er al een klein gaatje in de zak was ontstaan ondanks dat alles op een schone en vlakke tafel is uitgevoerd. Misschien een idee om een stevige plasticbak met deksel als optie leverbaar te maken. Dan zou ik het nog wel eens willen proberen

30 maart 2025

Grill BGE past niet!

Ik heb ivm BGE Medium de medium clean bag gekocht maar hier passen de grills helaas nèt niet in. Apart aangezien alles aan dit product BGE schreeuwt..

28 maart 2025

Beste Gijs,

Van mijn collega heb ik vernomen dat er inmiddels een nieuwe Cleanbag is aangeleverd en dat jij die in goede orde hebt ontvangen.

Wij hopen dat je veel plezier ervaart van de Cleanbag en horen uiteraard graag jouw feedback.

Geniet van het weekend!

Team BBQ Cleanbag

of het product goed werkt kan ik nog…

of het product goed werkt kan ik nog niet zeggen, moet het nog gebruiken. De sterren zijn voor de bezorging. Het pakket is absoluut niet brievenbus waardig steekt uit de brievenbus met nat regenen of diefstal als gevolg. Daarnaast duurt het erg lang de bezorging door post nl. Geef mensen de keuze brievenbus pakket of iets extra betalen voor pakketpost.

24 maart 2025

Beste Gerben,

Wat jammer dat de bezorger de BBQ-CleanBag™ niet volledig in je brievenbus heeft geplaatst. We hebben hier inmiddels een melding van gemaakt bij PostNL! Overigens is de maatvoering van 375x260x30 mm goedgekeurd door PostNL en valt deze ruim binnen de norm voor gebruik als brievenbusdoos. Kan het zijn dat je een kleinere maat brievenbus hebt? Stuur anders even een foto mee.

Team BBQ-CleanBag™

Wat een zeer fijn bedrijf en product, werkt echt!

Wat een zeer fijn bedrijf en product.
Het cleanen van de roosters werkt echt zoals beschreven, simpel & snel met goed resultaat!

Na een klein gaatje in de zak na 2 keer gebruiken werd dit ook zeer netjes opgelost dmv een nieuwe zak tegen enkel verzendkosten!

Zeker een aanrader voor de BBQ liefhebber!

16 maart 2025

Hoi Marius,

Bedankt voor je positieve review.

Wat goed om te horen dat het reinigen van de roosters zo goed bevalt en dat het resultaat aansluit bij je verwachtingen. Precies waar we het voor doen.

Fijn ook dat we het probleem met de zak snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terugkijkt op zijn ervaring met BBQ Cleanbag.

Dank voor het aanbevelen aan andere BBQ-liefhebbers. Veel plezier bij je volgende grillsessie!

Niet meer poetsen yeah

Het is ideaal.scheelt zoveel poets en schrob werk na een gezellige BBQ.het is oprecht een aanrader voor iedere BBQ liefhebber.weg met de schrobborstel en deze altijd bij de hand hebben.PB

21 maart 2025

Hoi Peter,

Haha, dat is precies de vibe waar we van houden! 😎 Weg met die schrobborstel en hallo gemak. Super om te lezen dat jij ook fan bent. Bedankt voor je enthousiaste woorden!

Super product

Heel fijn product! Scheelt veel tijd en moeite. Echt een aanrader!

21 maart 2025

Hoi Bianca,

Dankjewel voor je enthousiaste review! 🙌 Geweldig dat het je tijd en moeite bespaart. Daar doen we het voor! Veel schone BBQ-sessies gewenst!

Top product!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik eerst twijfelde. Hoe kan een zak met schoonmaakmiddel nu beter werken dan andere mogelijkheden? Maar wat een verschil! Mijn gietijzeren rooster ziet er weer als nieuw uit zonder dat ik mijn handen vies hoef te maken. Dit wordt zeker een vast onderdeel van mijn BBQ-routine?

20 maart 2025

Hoi Demi,

Wat gaaf om te horen! 💪 We snappen je twijfel helemaal – het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dit is precies waarom we de BBQ Clean Bag hebben ontwikkeld: een schone grill zónder gedoe. Fijn dat het een vast onderdeel van je routine wordt!