2 spalding tenues besteld. Geen bevestiging mail, geen update over de stand van de bestelling. Vervolgens mijn geld via paypall terug laten storten, toen ze dit zagen begonnen ze mij pas te mai... Toon meer

Jarenlang was dit één van de twee of drie nederlandse onlinewinkels waar je echt fatsoenlijke basketballschoenen kon kopen. Op 14 maart jl een nieuw paar gekocht. Tegen inlevering van adresgegevens... Toon meer

Wat een slecht bedrijf is dit geworden! Vroeger altijd met veel succes hier dingen gekocht, maar het is ver weggezakt. Bestelling wordt niet geleverd, mails worden niet beantwoord, telefoon wordt nie... Toon meer

Wat een schijtbedrijf is dit… verkeerde artikelen leveren, laat tot niet reageren op de mail en geen geld terug. 6 mails gestuurd om een reactie te krijgen op mijn voorgaande mails wat betreft een ve... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Kledingwinkel
  4. Sportkledingwinkel
  5. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Basketball Totaal is #1 online basketball winkel. Basketbal kopen merchandise schoenen, kleding en andere accessoires online voor de beste prijzen op BBT webwinkel.

1,7

Zeer slecht

Na teleurstelling met Kerst

Na teleurstelling met Kerst, ruim op tijd besteld maar de bestelling niet ontvangen, ben ik persoonlijk door BBT benaderd. Direct opnieuw werd de basketbal 🏀 verstuurd en binnen 2 dagen afgeleverd. Kleinzoon was de koning te rijk. SUPER dank….
Keurig te woord gestaan EN opgelost.

28 december 2023

HUFTERS!!

Alles fout.. Geen communicatie, altijd gesloten, En tot heden mijn pakketje niet binnen, geen bevestigings mail gekregen.. Blijf van deze winkel weg, hufters..

1 mei 2023

Betaald retour niet terug

Update: Na een klacht bij hun payment service provider (multisafepay) heb ik eindelijk mijn geld terug. Sterretje erbij.

Ook hier een retour die niet wordt terugbetaald. Helaas ben ik aan t overwegen om een incassobureau in te schakelen. Ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden geen mail. Ruikt naar een faillissement.

18 februari 2023

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. Bestelling gedaan, niet tevreden, dus retour gedaan. Zelf retour moeten betalen van €8. En een maand later heb ik nog mijn geld niet terug

8 maart 2023

Bal lek, 0 reactie van de winkel.

Bal in de winkel gekocht, daar opgepompt. Aankomend op een basketbal veld een halfuurtje verderop. Viel al op dat de bal zachter was en het ventiel lekt.

Geprobeerd dit zelf op te lossen met ventielolie. Maar helaas loste dat het probleem niet op.

Melding van gemaakt via E-mail bij deze 'winkel'. Maar helaas geen reactie, nog een mail gestuurd en via Facebook berichten gestuurd. Maar 0 reactie.
Mijn zoon is teleurgesteld en ik ben iets van 35 euro lichter. Gewoon een slechte zaak en zal er nooit meer iets kopen. Erg triest.

27 februari 2023

BLIJF VAN DIE WINKEL WEG!!!

Update 2-2-23: aangezien geen reactie van de winkel, 21-1-23 aangifte bij de politie gedaan, fraude gemeld bij mijn bank om te proberen mijn geld terug te krijgen en contact opgenomen met rechtsbijstand (zaak loopt). 31-1-23 toch geprobeerd om nog laatste keer de winkel te bellen. Na bijna 5 manden bellen kreeg ik eindelijk de eigenaar aan de lijn. Lang verhaal kort(er), vandaag had ik mijn geld eindelijk terug gekregen. Nooit meer daar iets kopen.

BLIJF VAN DIE WINKEL WEG!!!!
Bestelling 18 september 2022 geplaatst, nog nix ontvangen. Meer dan 10 keer gebeld, verkopers weten nix, beloven steeds dat ze de baas gaan vragen en mij terug bellen/mailen, 4 maanden later, nooit een telefoontje of email terug ontvangen. 24 december 2022 e-mail gestuurd met verzoek om bestelling te annuleren en restitutie, nog nix gehoord. Vandaag weer gebeld, dezelfde verhaal: wij kunnen nix doen, alleen de baas en hij is er niet….
Geen keuze meer, vandaag dus aangifte bij de politie gedaan en maandag zoek ik rechtshulp.

21 januari 2023

Geen Communicatie!

Op 1 december een product besteld dat volgens de site op voorraad is. Vooraf gebeld en toen bleek dat het van de leverancier in Frankrijk moet komen, maar daar zou Ivo direct achter aan gaan. Na 2 weken op 14 december gebeld en Ivo verzekerde toen dat de bestelling in de week van 17 december geleverd zou worden, rechtstreek vanaf de Franse leverancier. Helaas tot op heden (8 januari) niets vernomen, ook geen enkele communicatie vanuit Ivo meer.

7 januari 2023

Wat een ongeorganiseerd zooitje..

Wat een ongeorganiseerd zooitje... Moeilijk bereikbaar over je niet geleverde bestelling en mocht het wel lukken, worden er telkens valse beloftes gemaakt. Zeker geen aanrader.

30 oktober 2022

Geen aanrader

Na 8 weken mijn bestelling nog steeds niet ontvangen (levertijd zou max. 6 weken zijn). Bedrijf is zowel per mail als per telefoon niet te bereiken.

23 augustus 2022

Denk 2 keer na … zoek een andere shop! Geen mensen om zaken mee te doen!

Wij hebben als Belg een aankoop gedaan op deze Nederlandse webshop ‘basketball totaal. In eerste instantie kwam het product niet toe.
We namen contact op bleek dat de schoenen verloren gegaan waren door postbedrijf ??? Helaas hadden ze deze niet meer in voorraad en kregen we ander voorstel voor onze kids.
Bij ontvangst bleek dat deze veel kleiner uitvielen dan hun werkelijke schoenmaat.
Dus hebben we de vraag gesteld te ruilen of geld terug …
Hier kwam in eerste instantie geen reactie op, Uiteindelijk na meerdere malen contact opgenomen te hebben zeiden ze dat de schoenen wel aangekomen waren, maar dat ze niet wisten hoe of wat .. daarna maanden proberen bellen en mailen geen reactie na 4maanden blijven aanhouden met + met de Europese commissie uiteindelijk teruggestort! Mijn tip koop hier geen online dingen! Er zijn winkels met veel betere service

1 augustus 2022

Ik heb 16-09 een basketbal teneu…

Ik heb 16-09 een basketbal teneu besteld voor mijn zoontje. Betaald middel ideal en keurig een bevestiging gehad en een factuur.
Dit is helaas het enige dat ik heb ontvangen.
Met geen mogelijkheid kan ik de winkel telefonisch bereiken. Ook mail wordt niet beantwoordt. Lijkt wel of de boel failliet is. Mijn advies geen bestelling plaatsen bij deze shop! Ten zij je de curator een handje wilt helpen.

25 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken