Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv opplevelse så langt. Oversiktlig nettside med god info om delene og bra kundeservice. Veldig enkelt og trygt å returnere deler som ikkje passer, fra utleveringssted på Kleppe. Pengene tilbake... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fornøyd med BDbildeler. Handlet deler der flere ganger, aldri fått feil deler (jeg sjekker alltid med originalkatalog før jeg bestiller), prisene er ganske bra og det er utrolig greit at d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen er ikke kommet og ingen info. Jeg hadde ikke tid til å vente og tenkte siden jeg ikke har fått noe info er den sikkert kansellert. Jeg måtte kjøpe delen en annen plass så ordren kan slettes Mvh... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra bildeler på Sørlandet. Bestiler veldig ofte og aldri har hatt noen problemer 👍 Anbefaler 💪

Bedrijfsgegevens

1. Automaterialenwinkel
  2. Winkel voor tweedehands auto-onderdelen

Geschreven door het bedrijf

Bdbildeler er en nettbutikk med bildeler, motoroljer, verktøy og tilbehør. Vårt tilbud inkluderer kun nye reservedeler til alle merker og modeller av personbiler og lette nyttekjøretøyer. Du får en tilstrekkelig produsentgaranti for alle deler kjøpt hos oss. Vi leverer reservedeler så raskt som mulig til adressen du velger. Du kan hente delene på hjemmeadressen din, adressen til bedriften der du jobber eller på hvilken som helst adresse som passer deg. Vi kan også sende deler direkte til ditt bilverksted. Vårt team av erfarne eksperter sjekker nøye hver innkommende bestilling for å sikre at du får den riktige reservedelen til kjøretøyet ditt. Hvis du ikke kan velge delene selv, trenger du hjelp eller en profesjonell anbefaling, ta gjerne kontakt med oss.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rask levering

Rask levering, bra👍

22 april 2025

Antwoord van Bdbildeler

Takk for fin tilbakemelding, Jone! :)

Uproblematisk

Uproblematisk handel, delene ble levert innen forventet tid, ca. 1 uke etter bestilling.

27 april 2025

Antwoord van Bdbildeler

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med våre tjenester! Velkommen tilbake :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en veldig god opplevelse

Det var en veldig god opplevelse, og personalet var flinke til å håndtere det. Jeg anbefaler alle å handle.

26 april 2025

Antwoord van Bdbildeler

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi gjør alltid vårt ytterste for å gi en kundeopplevelse. :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2-5 dager levering etter bestilling

2-5 dager levering etter bestilling. Gikk 9 dager før forsendelsen ble sendt. Har nå gått 12 dager og har enda ikke mottatt varen

25 april 2025

Hei Ørjan!
Vi er lei for å høre at du ikke er tilfredsstilt av vår service, og har sjekket bestillingen din.
Som vi også opplyser om på våre nettsider, kan helligdager ha innvirkning på leveringstiden.
Når det gjelder din bestilling, var forventet leveringsdato 9. mai. Ordren ble mottatt 25. april, og pakken ble overlevert til PostNord 2. mai (fredag), altså 4 arbeidsdager etter mottak.
Det stemmer at det har gått 9 dager, men kun 4 av disse er virkedager (grunnet helg og rød dag den 1. mai).
Vi har da overholdt fristen for sending på 3-5 arbeidsdager.
For varer som er på lager, sendes disse ut første påfølgende arbeidsdag etter at ordren er mottatt. :)

Varen kom veldig fort

Varen kom veldig fort. Og prisen var på nivå til autodok. Denne blir jeg nok til og bruke oftere

24 april 2025

Antwoord van Bdbildeler

Godt å høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake for en hyggelig handel. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pakken fremdeles IKKE mottatt

Pakken fremdeles IKKE mottatt. Og hvorfor brukes ikke NÆRMESTE utleveringssted som er Neskollen. 2.7km unna i stedet for 8.4km. eller i postkassen.

25 april 2025

Hei, Arne!
Takk for tilbakemelding.
Vi ønsker å oppklare at bestillingen din ble lagt inn 25. april, og sendt fra vårt lager innen 2. mai - altså innen 4 arbeidsdager. Dette er innenfor vårt angitte utsendelse på 3-5 virkedager for varer som ikke er på lager ved bestilling. Vi ber om forståelse for at helger og røde dager (som 1. mai) ikke regnes som arbeidsdager.

Når det gjelder hentestedet, tilbys det valg av hentested etter at postnummer er lagt inn ved bestilling. Dersom det ikke velges et spesifikt sted, sender PostNord pakken automatisk til nærmeste standardutleveringssted.
Vi forstår at det kan være frustrerende dersom forventningene ikke samsvarer med leveringsopplevelsen, men vi har fulgt våre rutiner og informasjonåspraksis slik som opplyst på vår nettside.

Vi håper dette svaret bidrar til en forståelse av hva som gjelder din bestilling, og er selvfølgelig tilgjengelige dersom du har ytterlige spørsmål! :)

Privat

Lokal bedrift. Rask, grei og billig forsendelse.

21 april 2025

Antwoord van Bdbildeler

Takk for god tilbakemelding!
Velkommen tilbake. :)

Anbefaler

andre butikker hadde ikke det jeg fant her, og det kostet meg halve prisen

25 maart 2025

Antwoord van Bdbildeler

Vi er glad for å høre at du hadde en hyggelig opplevelse hos oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spare parts are cheap and delivered…

Spare parts are cheap and delivered quicker than expected

24 maart 2025

Antwoord van Bdbildeler

Thank you for your feedback. We are happy to hear that you are satisfied with your experience! :)

Godt utvalg

Godt utvalg, lett å bestille,fornuftige priser, god service og rask levering

27 februari 2025

Antwoord van Bdbildeler

Godt å høre at du er fornøyd, Ronny!
Velkommen tilbake for en hyggelig handel. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjekt å handle med deretter

Rask levering. Enkel bestilling og bra utvalg og pris👍

25 februari 2025

Antwoord van Bdbildeler

Vi er glad for å høre at forventningene samsvarte med kundeopplevelsen din! Velkommen tilbake. :)

Lees meer over geverifieerde reviews.