De vaatwasser piepte ondertussen door. Wat ik zeggen wilde: na acht maanden is er hier niks veranderd, de opname van vorige week kwam net zo snl als de eerste
Mark van de klantenservice las mijn vorige bericht voordat hij antwoordde. Daardoor hoefde ik niet opnieuw uit te leggen waarom mijn bonus niet zichtbaar was.
Daarna werd het duidelijk: ik probeerde Moon Princess op mobiel; recent gespeeld bracht me meteen terug. beter dan verwacht.
Na wat twijfelen heb ik mijn lage limiet later opnieuw getest; mijn korte sessie was makkelijk terug te lezen. ik bleef niet hangen.
100 % jusqu'à 275 € + 50 tours gratuits
mijn saldo werd na elke spin direct…
mijn saldo werd na elke spin direct bijgewerkt, geen vertraging in de weergave
van laptop naar telefoon geschakeld…
van laptop naar telefoon geschakeld halverwege een sessie, verwachtte opnieuw inloggen. Bleef ingelogd, zelfde saldo en historie, gewoon verder waar ik was.
Zonder hoge verwachting heb ik de…
Zonder hoge verwachting heb ik de regels gelezen en het tabblad gesloten; de nuttige info stond op dezelfde plek. ik sloot het tabblad rustig.
Eerst ik wisselde van wifi naar 4G
Eerst ik wisselde van wifi naar 4G. Daarna zag ik dat de bon laadde vóór de banners.
Even snel
Even snel: ik heb de kassa geopend na Visa van €155; de betaalmethode bleef geselecteerd. klein ding, groot gemak
Na veel te vaak kijken
Na veel te vaak kijken: ik las de pagina opnieuw na wegvallende wifi; saldo en pagina stonden er nog.
ronde bewaard na wegvallen verbinding.
klein momentje
klein momentje: ik heb de verificatiemail geopend; het account werd zichtbaar gevalideerd. beter dan verwacht
Vorig jaar snapte ik de omzet niet
Vorig jaar snapte ik de omzet niet, nu x25 gehaald en winst opgenomen.
Zonder hoge verwachting heb ik de…
Zonder hoge verwachting heb ik de bijdrage van spellen bij wagering bekeken; het aantal spins klopte. ik sloot het tabblad rustig
Ik heb de chat na een netwerkdip…
Ik heb de chat na een netwerkdip heropend voordat ik afsloot; de uitleg paste bij mijn scherm. ik stopte met refreshen.
vroeg in de ochtend
vroeg in de ochtend, half afgeleid: ik vergeleek echt saldo en bonussaldo; de vervaldatum stond vóór de claim.
niet groots
niet groots, maar ik heb mijn free spins na het claimen gecheckt; het bonussaldo werd niet gemengd. daar kon ik mee verder
Zonder hoge verwachting heb ik op info…
Zonder hoge verwachting heb ik op info naast de claimknop geklikt; er stond een duidelijke datum bij. geen raadwerk nodig
Ik keek naar de kostenregel vóór bev
Ik keek naar de kostenregel vóór bevestigen; het geld kwam terug met een korte notitie Mijn account bleef rustig.
Mark van de klantenservice las mijn…
Ik was wat ongeduldig en heb de…
Ik was wat ongeduldig en heb de bonuspagina na opnieuw inloggen geopend; de cashback kreeg een aparte regel. ik stopte met refreshen.