Men haalt al maanden geld af van mijn…
Men haalt al maanden geld af van mijn rekening. Ik had mijn abonnement binnen de 14 dagen opgezegd en toch blijft men geld afhalen. Dit is de reinste diefstal !
be2 is een van de grootste relatiebureaus wereldwijd. Dating was nog nooit zo makkelijk. Duizenden singles gingen u voor. Word nu gratis lid!
Verenigde Staten
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ten eerste nadat je jezelf hebt aangemeld, wordt je meteen "geadviseerd" om een premium abonnement te nemen. Deze kost €59,99 met een minimum van 3 maanden die in een keer betaald dient te worden. daarna 6 of 12 maanden. GEEN andere opties en alleen met creditcard.
Ten tweede, als je in je zoekprofiel je woonplaats ingevuld heb om matches te zoeken, dan krijg je via de email matches die meer dan 100 km uit de buurt wonen. De berichten die je ontvangt zijn ook van profielen, buiten de 100 km. Totaal niet uit de regio en geen optie om het aantal kilometers vanaf jou woonplaats in te vullen.
Ik zou graag op de berichten willen antwoorden, maar niet voor zoveel geld en profielen die totaal niet relevant zijn en vooral uit Limburg of Groningen komen. In mijn ogen oplichting!
Zeker opletten als jullie je kredietkaart hier doorgeven want ze trekken zelfs na de opzegging je Betalingen af van de kredietkaart. Dit is 2 groot schandaal, nooit een lidmaatschap aangaan met hen!
Je meld je aan wordt automatisch naar premiumpakket verzet. Wordt 239 euro ge_int. Komen maar enkele kandidaten naar voren van de andere kant van het land Limurg Groningen terwijl ik in Noord Holland woon. Ik heb binnen 5 dagen opgezegd. Krijg geen geld terug.
Mijn geheime tip voor iedereen die geïnteresseerd is in discrete maar erotische ontmoetingen.