Beady er fantastisk for både børn og voksne. Familien samles, og der indbydes til mange timers leg og fordybelse. De kreative motiver, som der løbende kommer nye af og muligheden for at lave sine egne... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vores datter på 8 er vild med beady. Hun kan bruge timer på at lave perle motiver i alle størrelser. Appen virker super på både vores appel og android, og det er generelt den måde som perlerne ligger... Toon meer
Jeg har lavet perlemotiver siden jeg var helt lille, og fik et beady sæt af min kæreste i fødselsdagsgave. Dette fantastisk sæt har sat gang i gode minder fra da jeg var yngre. Vildt afstressende og m... Toon meer
Beady er helt klart det stykke legetøj herhjemme, der kan få børnene til at lege sammen i længst tid ad gangen. Det er nemt at gå til og fra, og det er fedt, at vi kan hjælpe hinanden med at lægge et... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Beady elsker vi god, gammeldags leg. Den slags leg, der er båret af gode ideer og kreativitet. Vi elsker også digital teknologi, og de muligheder teknologien bringer med sig. For os handler det ikke om at skulle vælge det ene frem for det andet. Tværtimod. Magien opstår for alvor, når vi kombinerer den analoge leg med de digitale muligheder. Så er der ingen grænser for, hvor langt fantasien kan tage os. Det er derfor, vi har opfundet Beady som et sjovt og involverende alternativ til den passive tablettid. For os er muligheden for at inspirere hinanden og dele begejstringen for leg vores vigtigste filosofi. Og det er netop det, Beady kan ved at skabe en ramme, hvor børn og voksne, venner og familie sammen kan gå på opdagelse i kreativitetens verden. Vi håber, at I vil være med til at få legen til at leve.
Contactgegevens
Ibsvej 2, 6000, Kolding, Denemarken
- curious@beady.fun
- beady.fun
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi kæmpe fan af Beady.Fun
Her i familien er vi kæmpe fan af Beady.Fun. Når vores niecer og nevøer er på besøg (3, 6, 7 og 10 år), er det fantastisk at kunne trække Beady frem, og sammen skabe sjove og fine perleplader sammen. Det er interaktivt og samtidigt nemt og sjovt at lave. Både for piger og drenge. 💙💜
Genial kombination for børn og voksne
En genial måde at kombinere "gammeldags" perleleg med moderne teknologi for børn - og faktisk også for voksne.
Inspirerende og perlende sjovt
Inspirerende og udfordrende. Simpelt og samskabende.
Super sjovt og vanvittig god…
Super sjovt og vanvittig god kundeservice 👍👍
Virkelig fantastisk produkt
Virkelig fantastisk service. Altid hurtig levering. Sjove og fantasifulde motiver Og produktet er genialt, kan kun anbefale dette produkt til at børn og kreative sjæle.
Fantastisk service og hurtig levering.
Fantastisk service og hurtig levering.
Bestilt om aften og fik det næste formiddag 👍. Kanon idé med at sætte plader sammen og at de så sidder så godt på tablet. Stor ros herfra.🇩🇰

Fantastisk service 👍👍👍
Fantastisk service 👍👍👍
Bestilte og havde mit BEADY Kit samme eftermiddag. Tusind tak for leveringen 👍👍👍
Super sjov leg med perler på en ny måde, for både store og små, ung som gammel👍👍👍

Antwoord van Beady.Fun
Beady kan VARMT anbefales til alle!
Beady er innovativ, nem at forstå og underholder ungerne (og de voksne) i timevis! Selv de mindste i familien kan være med og hele Beady universet er gennemtænkt, nytænkende og forener leg, kreativitet og læring. Har man børn, så SKAL Beady opleves!

Dét er smart!
Dét er smart!! Simpelthen genialt at pladerne sidder som limet til skærmen imens man laver sine perlemotiver. Hvis man laver store motiver, klikker man bare flere plader sammen, det er da smart. Helt sikkert et hit herhjemme....

Antwoord van Beady.Fun
Hurtig levering. Varen svarer fuldstændig til beskrivelsen. Dejlig nemt at gå til og rigtig sjovt og anderledes koncept. Kan klart anbefales herfra🙂