Lang getwijfeld bij het zien van al die ondergoed reclames, maar dit is tot nu toe een goede keus. Snelle levering, mooi model en zit lekker zonder plakkerig gevoel of opgestroopte toestanden.

Ik zit al bij Beastbox voor 3 maanden en ik kan met zekere zin zeggen dat dit top kwalitieit boxers zijn, ze zien er mooi en uniek uit met verhaaltjes over het dier waar de boxer op gebaseert is, ze v... Toon meer

Een set (3 halen- 2 betalen) besteld. Allerlei berichten dat het pakket zou komen, maar er kwam niets. Er melding van gemaakt en de communicatie verliep uitstekend (met Jochem). Na zo'n 2 weken kwam... Toon meer

26 oktober is er geld van mijn American Expres gehaald en tot op heden 12 november nog steeds niets ontvangen. Nu blijkt het probleem bij PostNL te liggen

1. #21 van de 28 beste bedrijven in Ondergoedwinkel
  2. #130 van de 162 beste bedrijven in Kledingwinkel

🦁 BEASTBOX | Door wildlife geïnspireerde boxershorts, gemaakt van bamboe Altijd fris, comfortabel en een tikkie wild. Wij vertalen de mooiste kleurcombinaties uit de natuur – geïnspireerd door wilde dieren – naar unieke boxershorts. Ze zijn gemaakt van bamboe: een zijdezachte, ademende en heerlijk comfortabele stof. En minstens zo belangrijk: bamboe is een van de duurzaamste materialen die er zijn. Het groeit supersnel, zonder pesticiden of extra water, en is volledig biologisch afbreekbaar. Wel zo eerlijk naar de prachtige dieren die ons blijven inspireren. Of je nu één exemplaar bestelt of kiest voor het gemak van een flexibel abonnement: met Beastbox haal je altijd kwaliteit, comfort en karakter in huis.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prachtig design en ze zitten heerlijk…

Prachtig design en ze zitten heerlijk en word ook zeker snel geleverd je hoeft hiervoor niet thuis te zijn

1 november 2025

Antwoord van BEASTBOX

Bedankt voor je mooie review Theunis! Heel fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad!

Top bedrijf !

Na 1e bestelling is gevraagd naar goede bezorging. Ik kreeg na goeie bevinding van kwaliteit product en bezorging binnen 24 uur een 2e bestelling.
En dan net voor het weekend !
Top service dus !

1 november 2025

Antwoord van BEASTBOX

Wat een mooie review, bedankt! Prettig dat die tweede bestelling al zo snel is bezorgd!

Niet mijn stijl

29 september 2025

Antwoord van BEASTBOX

Jammer om te horen Remco, wellicht hebben we andere designs die beter bij je passen! Als je ons even een mailtje stuurt maken we het goed met je!

Perfecte onderbroeken

Perfecte onderbroeken, zitten perfect en voelen zijdezacht aan. Geen superspannend ontwerp maar focus op wat echt belangrijk is. draagcomfort.

27 september 2025

Antwoord van BEASTBOX

Bedankt voor je mooie review Ron!

Levering en materiaal fantastisch

Levering is perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua levertijd via email. Materiaal is super.

12 september 2025

Hoi Henny,
Enorm bedankt voor deze mooie review! Doet ons veel goeds te horen dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt! 🦅

Positieve ervaring!

Snelle service, goed contact via de mail en vlotte levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Tevens mooi design.

3 september 2025

Antwoord van BEASTBOX

Bedankt voor je mooie review Dennie!

Snelle levering, fijne stof en mooie pasvorm

28 augustus 2025

Antwoord van BEASTBOX

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de pasvorm je bevalt 👌

Wat een onwijs fijne boxer

Wat een onwijs fijne boxer. Niet alleen dat, maar ook de communicatie was top! Ik zou iedereen dit aanraden.

22 augustus 2025

Antwoord van BEASTBOX

Wat een geweldige review, thanks! 😄 Super om te horen dat de boxer zo fijn zit en dat je blij bent met onze communicatie. Top dat je ons aanbeveelt!

pakketje nooit ontvangen.

Heb mijn pakket nooit ontvangen en de klantenservice is zeer slecht bereikbaar.

22 augustus 2025

Hey Vincent,

Vervelend dat je die ervaring bij ons hebt gehad. We hebben inmiddels een nieuwe opgestuurd en samen komen we er vast uit!

Goede kwaliteit

Je wordt goed op de hoogte gehouden qua mail wanneer je je Beastbox mag verwachten. Goede kwaliteit en zit lekker. Een aanrader.

27 augustus 2025

Antwoord van BEASTBOX

Geweldig om dit te lezen, bedankt voor je feedback! 🐾

geweldig

geweldig bedrijf ik hoop dat ik mijn gauw onderbroek snel krijg

1 augustus 2025

Hoi Rick,

Super bedankt voor je mooie review, extra speciaal omdat jij onze allereerste bent! 🎉
Je eerste boxershort komt rond de 20e jouw kant op!

Met wilde groet,
Jochem
BEASTBOX🐾

Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)