Super begeleiding in de zoektocht naar het juiste product, niet te duur en eindelijk wat dat je haar echt eens doet voelen alsof je net van de kapper komt. Ik kan het iedereen aanraden.
Vrijdag ochtend 24-03 besteld nu pas Donderdag 30-03 in huis. Zelf achteraan moeten bellen waar me pakket blijft. Ze hebben het druk kreeg ik te horen. Dat kan, ik ben blij voor jullie. Maar... Toon meer
Super snelle levering. Bij vragen staan ze steeds paraat om je te helpen. Als je product niet binnen is laten ze via mail weten wanneer het terug binnen is. Super super tevreden van deze webshop!!!
De witte wax is echt geweldig! Ik denk dat ik ermee genoeg tot na de coronatijden en god weet hoelang die gaat duren... Ervoor kocht ik de mat wax van l'oreal Paris, maar deze wax is evensterk ( z... Toon meer
Uw one-stop-shop voor al uw verzorgingsproducten. Beauty-Company.be voor hem & haar.
aartstraat 16, 9220, Hamme, België
Snel verzonden.
Nagel spulletjes en kreeg er gratis nagel art bij. Top
Levering binnen de 3 dagen ontvangen
Vrijdag ochtend 24-03 besteld nu pas Donderdag 30-03 in huis.
Zelf achteraan moeten bellen waar me pakket blijft.
Ze hebben het druk kreeg ik te horen. Dat kan, ik ben blij voor jullie. Maar zet dan niet op de site Voor 16:00 uur besteld morgen in huis.
Nu bleek er een product niet op voorraad te zijn terwijl op de site stond dat het er wel was.
Ik stond op een lijst om gemaild te worden dat me product er niet was.
We werken allemaal hard voor ons geld. Je geeft voor een vermogen uit en dan word je zo behandeld.
Een keer kan gebeuren. Bij mijn vorige bestellen had ik ook s'morgen besteld en was het er 2 dagen later.
vind dit misleiden en niet netjes.
Voor mij de laatste keer.
Snelle en uitstekende levering.
Producten zijn voor mijn haar top!

Antwoord van Beauty-Company.be
ik heb de shampoo van La Croa color gebruikt en whaw wat een goede shampoo, ik moest zelfs geen condioner gebruiken. ik ben echt heel tevreden. is zeker een aanrader. zal in de toekomst meer dingen gebruiken. Het kan niet beter! en een snelle service

Antwoord van Beauty-Company.be
Super super tevreden van deze webshop!!!

Antwoord van Beauty-Company.be
Heerlijk vlotte communicatie & hele snelle service!
Ik kan het iedereen aanraden.

Antwoord van Beauty-Company.be
Geweldige, hoogkwalitatieve baardproducten en een supervriendelijke service!! Was een leveringsprobleem voorgevallen bij bpost waarna 2 heren van beauty-company me per e-mail en daarna telefonisch contacteerden om een zeer snelle en klantvriendelijke oplossing aan te bieden, waarvoor nogmaals mijn dank!!
Vanaf heden m'n vaste shop voor m'n beardstuff!!
!! AANRADER !!

Antwoord van Beauty-Company.be
Snelle levering! Al heb ik de postbode gemist, dus is het nog wachten om het te gebruiken😍! Ik ben benieuwd!

Wat een topservice!!
Snelle levering!
Ik ben blij met men bestelling!

Antwoord van Beauty-Company.be
Top service! Heel snelle levering en heel goede producten! Héél blij met mn nieuwe haarproducten 🤩🤩 echt een aanrader! Doe zo verder!

Antwoord van Beauty-Company.be
Ervoor kocht ik de mat wax van l'oreal Paris, maar deze wax is evensterk ( zelfs mss sterker?) en 3x meer! Voor de helft van de prijs tov mijn vorige wax. Ik verander niet meer hoor! Top service, meteen geleverd dag erna, niets op te zeggen.
Aanrader!

* Overzichtelijke webshop
* Qua producten: prijs/kwaliteit gaat hier zeker op
* Aangename communicatie bij vragen
* Verzending verliep zeer vlot
Kortom, een aanrader in deze Corona tijd!