Jeg har været kunde hos Beauty Body i to år og får regelmæssigt lavet både sugaring behandlinger samt vipper og bryn. Jeg er altid tilfreds med resultaterne. Alle medarbejderne hos Beauty Body er rigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale Beauty Body Karima og hendes kollega er fantastisk dygtige . Jeg får lavet luxus ansigt behandling , ordnet bryn etc . De tager sig tid , og jeg “ svæver “ af velvære efte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig godt sted. Altid søde, mange tider og gode priser! :) Kan virkelig anbefales
Skønhedsklinik i København - Hårfjerning med Sugaring & Waxing og Skønhedsbehandlinger inden for Threading, Bryn & Vipper, Permanent Vippebuk, CND Shellac.
Nordre Fasanvej 1, 2000, Frederiksberg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Antwoord van Beauty Body
Virkelig dårlig oplevelse. velkomsten var sparsom, ingen information om behandlingen og hvad jeg kunne forvente, selv om jeg spurgte og sagde at jeg ikke havde prøvet det før. Jeg måtte afbryde og forlade før behandlingen var slut, der var ingen forklaringer eller kommunikation selv om jeg flere gange spurgte ind. Desuden kunne jeg høre at hun havde en anden kunde i gang samtidig, ingen lukkede døre, kun forhæng imellem.
I bedste fald spild af tid penge.
Jeg har haft super gode oplevelser her. De ydre rammer ser måske ikke ud af meget, men selve behandlingens kvalitet og servicen er virkelig super - og fantastisk prisen taget i betragtning! Jeg har f.eks. fået lavet bryn og vipper på mange gode klinikker men foretrækker denne.
Jeg har kun haft gode oplevelser hos beauty body. Jeg kan anbefalde deres ansigtsbehandlinger!
Virkelig sød og venlig betjening, men kosmetologen havde gang i to behandlinger samtidigt. Jeg var i det ene rum, en anden i det andet rum, så hun gik frem og tilbage. Havde bestilt lash lift og farve af vipper via hjemmesiden over en uge før. Desværre virkede behandlingen nærmest modsat. Isf at løfte vipperne ende de med at blive ret sammenfiltrede og stadig bare lige ud i luften. De fik kun en smule farve. Jeg plejer at få lavet lash lift på en anden klinik, lidt længere væk fra, hvor jeg bor, hvor det altid er fint resultat, så jeg kender proceduren. Her gik det vist helt galt med både remedierne og rækkefølgen. Har prøvet at skrive til klinikken for at få en ny tid til at få det lavet om, det lykkedes ikke, ingen ledige tider. Så prøvede jeg at skrive, at jeg ønsker at få mine penge retur, så jeg kan bruge dem på en lash lift på den klinik, hvor jeg plejede at komme førhen, men intet svar. En ærgerlig oplevelse.
Blev betjent af en meget sød og venlig kvinde der havde mange gode råd med på vejen. Der er 2 brikse i salonen, de står i hvert deres rum. Det forreste rum (hvor jeg fik behandling) ligger ud til vejen og alle udefra kan se ind. Desuden ligger man midt i indgangspartiet, dvs alle kunder kommer ind der hvor man ligger til behandling, der er ingen afskærmning. Ventesofaen er placeret for enden af behandler briksen. Så man ligger lidt som på hovedbanegården og det er bare ikke særlig interessant og selv med meditationsmusik er dette ikke en afslappende behandling.
Desuden betjente behandleren 2-3 andre kunder samtidig med mig. Så man følte at man lå på et samle bånd.
Så selvom behandleren var sød og kompetent var det ikke en særlig afslappende og positiv behandling, da de ydre omstændigheder var meget dårlige.
Det bliver bestemt ikke til en gentagelse
Lees meer over geverifieerde reviews.