Har fået lavet bryn flere gange ved Lan. Naturligt look, holder utrolig godt. Hun er meget omhyggelig og super dygtig ! Man føler sig godt tilpas i hendes kyndige hænder. Varm anbefaling herfra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är så nöjd med mina bryn! Lan var väldigt noggrann och mån om att det skulle vara en god upplevelse från början till slut. Hon lyssnade in på vad jag önskade mig, vilket var naturliga bryn som kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Utroligt professionelt! Jeg har manglet fylde samt form på øjenbrynene, som ikke har haft den feminine kurve. De har været kedelige og tynde. Mine bryn er efter første behandling markant mere femin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Lan fra Beauty Brows. Lan er super sød, dygtig, patentlig og perfektionistisk. Giver sig god tid til et flot resultat. Er meget professionel og ordentlig, jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til Beauty Brows – én af Danmarks førende inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn. Mit navn er Lan Vu, og jeg er uddannet microblading Royal Artist hos Phibrows Academy, som er den største organisation for microblading og 3D bryn i verden.
Tagtækkervej 8, 1 sal, 5230, Odense M, Denemarken
Jeg er så glad ved mine øjenbryn😍👌🏻
Lan er super dygtig og sød, som kunde er man i virkelig gode hænder!

Antwoord van Beauty Brows
Lan er dygtig og professionel
Jeg vil til en hver tid anbefale hende.
jeg er så glade for mine bryn og jeg vil komme detr til de kommende opfyldninger af mine bryn hvert år

Antwoord van Beauty Brows
Så dygtig og professionel.
Jeg kan kun anbefale Lan. Hendes arbejde er så godt. Jeg elsker mine bryn nu. Lan gør det virkelig godt ❤️

Antwoord van Beauty Brows
Lan Vu får min varmeste anbefaling, hun er utrolig professionel og man er meget tryg i hendes hænder, hun laver de smukkeste naturlige bryn. 🙏🏽🌸🌸🌸👌🏽✨...

Antwoord van Beauty Brows
Beaty Brows v. Lan Vu får ganske enkelt min allervarmeste anbefaling!
Lan er meget grundig, dygtig, omsorgsfuld og det har været en meget tryg oplevelse.
Hun skaber de smukkeste bryn (og nu ser det ud som jeg har hårstrå i brynene igen) og sørger for at pålægge creme der bedøver huden, inden hun tatoverer.
Faktisk gør det så lidt ondt, at jeg flere gange under behandlingen døsede hen ☺️
Vælg trygt Lan hvis du vil have de smukkeste og holdbare bryn og en dejlig tid i hendes smukke klinik i Odense.

Antwoord van Beauty Brows
Lan Vu er meget kompetent og jeg er utrolig glad for resultatet. Her efter 3. Opfyldning ser det stadig rigtig flot ud. Jeg kan varmt anbefale hende.

Antwoord van Beauty Brows
Jeg kom til Lan for at få lavet bryn da jeg efter en kosmetisk behandling var efterladt med kemiske brændar på benene og derfor knap nok havde bryn.
Hun var så skøn og lod mig være med i processen om alt da det kom til mine bryn.
De healede rigtig pænt efter første gang og jeg var så glad og kunne få steder hen uden makeup. Nu har jeg så fået 2. behandling og jeg er endnu mere glad nu. Folk tror ikke på de er "tatoveret" da de ser så naturlige ud - og jeg har selvtillid som aldrig før.

Antwoord van Beauty Brows
Kan varmt anbefale at gå til Beauty Brows. Lan gennemgår meget grundigt proceduren før hun går i gang med selve behandlingen. Hun arbejder meget professionelt, er omhyggelig, har respekt for hendes arbejde og er perfektionist. Lan stopper ikke med behandlingen før hun er 100% tilfreds med resultatet, De bedste anbefalinger fra mig!

Antwoord van Beauty Brows
KAn på det varmeste anbefale Lan
Til at få lavet øjenbryn
Lan er pertentlig og meget om hyggeligt.

Antwoord van Beauty Brows
Jeg har netop fået lavet mine bryn hos Lan og er tilfreds med resultatet. Jeg er spændt på at se det endelige resultat når de heler op. Forløbet var super. Lan er meget grundig, dygtig og professionel. Varme anbefalinger herfra.

Antwoord van Beauty Brows
Lan er super dygtig og meget grundig til at lave bryn. Har fået lavet bryn x 2 hos hendes og et meget flot resultat hver gang. Kan virkelig anbefale☺️👌🏻

Antwoord van Beauty Brows
Virkelig god oplevelse hos Lan.
Hun er simpelthen så sød, professionel og ikke mindst super dygtig. Har fået de flotteste bryn og glæder mig til at se det færdige resultat, når de er helet.

Super god oplevelse.
Professionelt arbejde og flot resultat👌🏼
Kan helt klart anbefale Beauty Brows.

Antwoord van Beauty Brows
Grundig forklaring af forløb, behandling og aftercare.
Behandlingen blev tilrettet til min ansigtsform.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale Lan.

Antwoord van Beauty Brows
En rigtig god oplevelse. Meget professionelt og mega flot arbejde. Jeg kan klart anbefale at få lavet bryn her😊

Antwoord van Beauty Brows
Efter mange år, fundet jeg Beauty Brows 👌🏻😍 jeg har lavet min øjnelyner, læber, øjenbryn hos søde Lan 💋🥰 jeg er meget tilfreds for mine behandling, jeg vil anbefalede til jer smukke damer at prøver dette behandlinger hos Lan, så blever i smukker som mig. 💃🏽

Antwoord van Beauty Brows
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og fået lavet nogle øjenbryn, jeg er rigtig tilfreds med. Lan er meget professionel og formår at få en til at føle sig velkommen i klinikken, der fremstår indbydende.

Antwoord van Beauty Brows
Efter lang tids søgen fandt jeg frem til Lan. Jeg føler mig i trygge hænder hos Beauty Brows. Lan er yderst professionel og dygtig. Hun kan sit håndværk. Jeg har fået lavet de flotteste bryn, og jeg kommer helt sikkert igen, når de skal piftes op om et års tid. De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Beauty Brows
Efter flere år med et ønske om at få ordnet mine bryn, fandt jeg frem til Lan via Instagram. Jeg har i dag fået min anden behandling hos hende, og er virkelig glad for hvordan formen og farven på mine bryn er blevet.
Lan er meget omhyggelig og man føler sig virkelig i gode hænder hos hende.

Antwoord van Beauty Brows
Jeg har været ved Lan 6 gange. Og har været meget tilfreds hver gang. Hun tager sig god tid, og er sød og smilene. Er god til at fortælle hvordan man skal passe sin bryn.😊 jeg kan kun anbefale at få lavet bryn ved Lan. Venlig hilsen Jeanette.

Antwoord van Beauty Brows
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.