Beautybymariamelina Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan kan Maria by Melina slette min anmeldelse som er skrevet herinde :-( Så kan man jo bare smide kritikken af hende væk og gemme de gode. Hun er bestemt ikke en anbefaling værd og hendes vip... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Beauty by Maria Melina! ❤️ Maria er simpelthen så dygtig, professionel og utrolig sød. Man føler sig altid tryg og godt taget imod, og hun er virkelig god til at lytte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har altid været meget skeptisk omkring, hvem jeg vælger til mine fillerbehandlinger, og det har derfor været utrolig vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg føler mig 100 % tryg.

Efter jeg fandt Beauty Maria Melina, har jeg virkelig fået den tryghed. Man kan mærke, at de går op i omhyggelighed, kvalitet og ikke mindst, at resultatet passer til den enkelte.

Noget af det, jeg sætter allerstørst pris på, er deres ærlige og professionelle rådgivning. De lytter til ens egne ønsker, men er samtidig ærlige og siger deres oprigtige mening, hvis de vurderer, at noget andet vil passe bedre. Det giver mig altid en rigtig god mavefornemmelse, fordi man føler, at de oprigtigt går op i kunden og ikke bare i at sælge en behandling.

Jeg føler mig altid velkommen og i trygge hænder, og jeg er virkelig glad for de resultater, jeg har fået. Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte hos Beauty Maria Melina – nogle fantastiske piger, der virkelig gør sig umage for deres kunder. ❤️

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et flot resultat, ærlig rådgivning og en tryg oplevelse. ✨

8 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Louise – en virkelig god og tryg førstegangsoplevelse

I dag var jeg hos Beauty by Maria'Melina for at få ordnet mine øjenbryn for allerførste gang.

Jeg kom med et ret specifikt ønske, men absolut ingen faglig viden om bryn: Mine egne naturlige bryn er meget lyse og har hidtil næsten ikke været synlige, og jeg ønskede at få dem formet og farvet, så de kunne feminisere og understøtte mit ansigt mest muligt, men stadig se helt naturlige ud. De skulle være velplejede og synlige uden pludselig at blive det første, man lægger mærke til.

Inden besøget havde jeg skrevet lidt frem og tilbage med Maria Melina om mine ønsker, og hun vurderede helt nede på jorden, at jeg ikke behøvede alle mulige avancerede behandlinger – almindelig farvning og professionel plukning/formning var det, der skulle til. Det satte jeg faktisk stor pris på.

Louise tog sig rigtig godt af mig. Hun lyttede til, hvad jeg ønskede, vurderede selv fagligt hvordan mine bryn bedst skulle formes, og sørgede samtidig for mig med stor empati, godt humør og en dejligt humoristisk tilgang til min småklynken under plukningen. 😄

Jeg er allerede rigtig glad for resultatet. Mine bryn er nu tydelige og velplejede og giver mine øjne og mit ansigt meget mere indramning, samtidig med at de stadig ser naturlige ud. Præcis den balance jeg håbede på.

En rigtig god førstegangsoplevelse med både professionel rådgivning og behandling, og jeg kommer bestemt igen, når de skal friskes op. 😊

4 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du bliver et nyt menneske

Har haft fornøjelse af klinikkens massør Marija flere gang og hun er virkelig god. Meget engageret og tager godt fat uden det giver smerter. Så en tur hos Maria Melina gør dig til et nyt menneske. 😊

19 augustus 2026

Kæmpe anbefaling - sublim kundeservice ❤️

Sublim kundeservice - super søde og imødekommende jeg har brugt meget lang tid til at få taget mig sammen til at få lavet Lash Lift ( bryder mig ikke om nogen piller ved mine øjne 🙈 ) første gang jeg var der tog de hensyn og fortalte step for step inden hun gjorde noget - følte mig virkelig trygge hænder og så glad for resultatet- kan virkelig kun varmt anbefale dem ❤️

24 augustus 2026

FANTASTISKE MARIA♥️

Jeg er kommet i Maria’s klinik siden hendes, spæde start, i over 10 år🥰
Og har ALTID været meget tilfreds med Maria’s arbejde, og hendes utrolige søde og utrolige service minded måde at være på, og jeg føler mig ALTID velkommen på Maria’s skønne klinik♥️

24 augustus 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Professionelt arbejde de udfører

Det er søde kvinder der arbejder der. Jeg har fået massage og af 2 forskellige massør. Det var godt og de er dygtige. Jeg har problemer med min højre side efter en hjerneblødning og det havde de forståelse for og to hensyn til det og spurgte meget til om jeg var ok undervejs. Kommer helt sikkert igen og kan klart anbefale dem

18 augustus 2026

Fantastisk oplevelse hos Emine - 5 stjerner herfra 🥰🩷⭐️

Min behandler var Emine, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. 💖

Jeg fik lavet filler i både læberne og mine smilelinjer, og jeg er virkelig glad for resultatet. Emine var utrolig sød, professionel og tryghedsskabende gennem hele behandlingen. Hun var der hele vejen igennem, lyttede til mine ønsker og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt informeret undervejs.

Jeg følte mig virkelig i gode hænder, og resultatet er blevet så naturligt, præcis som jeg ønskede. ✨

Klinikken har en rigtig behagelig atmosfære, og hele oplevelsen fra start til slut har været positiv. Jeg kommer helt sikkert til at vende tilbage og kan varmt anbefale både Emine og klinikken til andre. 🥰💖🌸

12 augustus 2026

Det bedste sted på Vestegnen

Jeg er kommet fast hos Maria de sidste par år. Jeg er altid glad og tilfreds med resultatet hvad enten det er vipper, negle eller hår jeg får lavet. Stemningen er altid god, de ansatte og Maria selv er søde, professionelle og imødekommende. Jeg kan kun anbefale stedet til alle der ønsker den bedste behandlinger. Priserne er i øvrigt også rigtig gode!

17 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beauty by Maria melina har været mit go…

Beauty by Maria melina har været mit go to sted siden jeg var gammel nok til at starte med at lave behandlinger.

Hos Maria melina har jeg fået lavet extensions de sidste 3 år.
Håret er høj kvalitet og holder virkelig, virkelig længe.
De udfylder ens ønske om længde og farve, så du er 100% sikker på at få det du gerne vil have🙏🏼
Jeg har også startet min filler/Botox journey der og jeg er virkelig glad for resultaterne.
Man føler man er i trygge hænder og de går rigtig meget op i at udføre en behandling som passer til ens egne preferencer❤️
Alt i alt er jeg rigtig glad for stedet og vil blive ved med at komme🫶
Så hvis du leder efter et sted med høj kvalitet, søde mennesker og trygge rammer kan jeg klart anbefale beauty by Maria melina 😘

16 augustus 2026

Dejligt skønt personale

Dejligt skønt personale, der inddrager dig. Du føler du er en del af den lille familie. Jeg har aldrig følt mig så slukning lækker før i mit liv. Tak for en dejlig og skøn oplevelse tilbage i februar ! Og de tager sundhed+ 😍❤️😍❤️😍❤️

14 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos beautybymariamelina har min…

Hos beautybymariamelina har min oplevelse kun været god, Maria er altid lyttende og utrolig dygtig, altid smilende og meget varm som person, det er de alle som er ansat hos hende, man føler sig virkelig velkommen, og der bliver taget godt om en.

16 augustus 2026

Super go behandling.

Super go behandling.. fantastiske mennesker. Det er helt sikkert blevet vores nye faste salon. Og ville helt sikkert kun anbefale dem til andre.. bedste behandlig man kan få.❤️

14 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet hår extensions hos…

Jeg har fået lavet hår extensions hos dem non-stop i over 2 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! ❤️

Jeg har hele vejen igennem været utrolig glad for både kundeservicen og kvaliteten af håret. Personalet er altid søde, imødekommende og professionelle, og man føler sig virkelig velkommen hver gang.

Jeg har kun haft gode oplevelser, og jeg er så glad for mit hår hver gang, jeg går derfra. Kvaliteten er virkelig god, og jeg føler mig tryg ved at få det lavet hos dem.

Efter mere end 2 år kommer jeg der stadig og det siger vist det hele! ✨ Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer hair extensions. ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Beauty by Maria…

Jeg kan varmt anbefale Beauty by Maria Melina! ❤️

Maria er simpelthen så dygtig, professionel og utrolig sød. Man føler sig altid tryg og godt taget imod, og hun er virkelig god til at lytte til, hvad man ønsker, samtidig med at hun kommer med sin professionelle vurdering.

Jeg har både fået lavet hår og behandlinger hos Maria, og jeg går altid derfra glad og tilfreds. Hun går virkelig op i sit arbejde og i, at resultatet bliver naturligt og flot.

Det er ikke bare et sted, hvor man får en behandling – det er også den hyggelige og trygge stemning, Maria skaber omkring sig. 🌸

Jeg ville til enhver tid anbefale Beauty by Maria Melina til andre. ❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan kan Maria by Melina slette min…

Hun er bestemt ikke en anbefaling værd og hendes vipper holder dårligt, hver uge til 1,5 uge skulle jeg have nye vipper så jeg ikke lignede en "plukket høne" i overført betydning..
Gå et andet sted hen, der findes bedre derude :-(
Hun sender en regning pr mail og direkte til inkasso, hun slipper afsted med det :-(
Hvordan kan det lade sig gøre ??
Jeg er så vred :-(

Hej,

Vi er kede af at læse din anmeldelse, men vi er samtidig nødt til at korrigere nogle af de oplysninger, du skriver, da de ikke stemmer overens med forløbet hos os.

Vi har ikke slettet din anmeldelse. Som virksomhed kan vi ikke selv slette anmeldelser på Trustpilot.

Vedrørende fakturaen drejede denne sig om en booket tid til permanent makeup af bryn, som du desværre udeblev fra uden afbud. Vi forsøgte efterfølgende at kontakte dig både telefonisk og via SMS. Da fakturaen fortsat ikke var betalt mere end en måned efter forfaldsdatoen, blev sagen sendt videre til inkasso. Den blev således ikke sendt “direkte til inkasso”, som det fremgår af anmeldelsen.

I forhold til dine vipper fik du lavet volume lashes og kom efterfølgende til mindre 30-minutters opfyldninger cirka hver 14. dag. Det stemmer derfor heller ikke overens med vores registreringer, at du skulle have fået lavet helt nye vipper hver uge til halvanden.

Vi respekterer naturligvis, at man som kunde kan være utilfreds og dele sin oplevelse. Vi ønsker dog samtidig, at de faktuelle oplysninger omkring behandlingsforløb, betaling og kontakt er korrekte, så andre kan danne sig et retvisende billede.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en tid til at få rykket…

Jeg bestilte en tid til at få rykket mit hår op, jeg havde fået lavet flettemetoden af en anden. Og da jeg satte mig i stolen blev jeg anbefalet at få lavet La Weave, istedet da det ikke skader mit hår og er den bedste metode. Jeg er så glad for den anbefaling og er glad for den måde personalet tog imod mig på, meget snakkesalige og mega søde. Jeg kommer bestemt igen og kan kun anbefale dem til alle dem jeg kender.

3 augustus 2026

Dårligt produkt, dårlig service

Min veninde og jeg var inde og få lavet vipper for første gang i slut juni, selve oplevelsen og servicen mens vi var derinde var super god, den positive stemning varede dog ikke ved da vi var utilfredse med produktet.
Vi fik nogle klare instrukser i forhold til hvad man måtte og hvad man ikke måtte i forhold til de nylavede vipper, særligt inden for de første 24 timer.
Vi fulgte dem selvfølgelig til punkt og prikke.
Vi skulle ud og rejse 2 uger og tog afsted dagen efter de var blevet lavet. Allerede 3 dage efter var største delen af min venindes sæt på den ene øje faldet helt af. Eftersom vi ikke var hjemme og bare kunne tage derhen og få rettet det, besluttede hun sig for at pille alle de resterende vipper af, på begge øjne, da det så helt forkert ud, med et næsten fuldt sæt på det ene og næsten intet på det andet. Efter kun 5 dage havde jeg store huller i mine vipper også og endte også med at tage mine vipper af, da det igen så helt forkert ud.
Vi var begge godt opmærksomme på at man skulle ind til genopfyldning efter 2 uger og at der løbende ville falde vipper af, men kun at holde 3-5 dage er lige i underkanten.
Jeg skrev så en mail til dem, hvor jeg beskrev situationen og vedhæftede flere billeder, men hørte ingenting. Da vi så kom hjem 9 dage efter, ringede jeg til dem og spurgte om de havde set min mail, jeg fik af vide at den nok var endt i spam mappen, men at de selvfølgelig ville kigge på det og vende tilbage.
Jeg fik så et svar hvor de ikke ville tage ansvar for noget af det, men i stedet flyttede fokus hen på hvad vi nok havde gjort galt i processen, men de tilbød os dog et nyt sæt til en reduceret pris.
Jeg svarede tilbage at vi ikke var interesseret i et nyt sæt vipper, men en refundering, for det fejlede produkt.
Min korrespondance med dem efterfølgende har absolut intet ført med sig. Først da jeg skrev at jeg var meget utilfreds med service og produkt og at jeg ville skrive en anmeldelse herinde, fik jeg svar igen, og de tilbød samtidig et gratis sæt vipper.
Vi er ikke interesseret i at ligge penge i deres forretning længere og stoler heller ikke på produktet de levere, og vi vil virkelig anbefale alle at finde en anden vippeteknikker.

24 juni 2026

Hej Tara

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at I ikke har været tilfredse med jeres vipper, da det selvfølgelig ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Da du kontaktede os, gennemgik vi sagen ud fra de oplysninger og billeder, vi modtog. På billederne kunne vi se, at de resterende vippeextensions var blevet pillet af , hvilket desværre betød, at vi ikke havde mulighed for at vurdere sættets tilstand eller undersøge, hvad årsagen til den tidlige afgang kunne være. For at kunne reklamationsbehandle et behandlingsforløb er det nødvendigt, at vi har mulighed for at se vipperne, mens de stadig sidder på.

Vi har fuld forståelse for, at det var en uheldig situation, særligt fordi I var på ferie. Selvom vi ikke kunne tilbyde en refundering uden mulighed for at vurdere resultatet, forsøgte vi at finde en løsning ved at tilbyde et nyt sæt til jer begge gratis - selvom der var gået uger siden i havde besøgt vores klinik og på trods af i selv havde pillet dem af, selvom det fremgik på de billeder før i pillede vipperne af, at der stadigvæk var en hel del vipper på. tilbudet blev desværre afvist.

Vi bestræber os altid på at finde en fair løsning for vores kunder, men vi kan ikke refundere en behandling, når vi ikke har haft mulighed for at undersøge reklamationen.
Ligeså vel som andre klinikker/ butikker heller ikke kan.

Vi er naturligvis kede af, at vi ikke kunne nå til en løsning, som du var tilfreds med, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Ødelægger hår

Jeg fik rykket mine extensions op to baner hos denne klinik. Allerede efter et par dage kunne jeg mærke, at noget ikke føltes rigtigt. Det gjorde blandt andet meget ondt at rede håret. Jeg havde dem i 14 dage hvorefter jeg gik tilbage til den klinik, jeg normalt bruger. Der kunne de se, at jeg havde fået bare pletter i hovedbunden og at min hovedbund var meget rød, fordi mine extensions var sat forkert på og med forkert vægtfordeling..

Jeg valgte denne klinik, fordi de havde mange ledige tider men nu kan jeg godt se, at der nok er en grund til det..

Mit hår er blevet ødelagt efter kun 14 dage..

4 juli 2026

Antwoord van Beautybymariamelina

Vi er naturligvis kede af at læse om din oplevelse. Samtidig er vi overraskede over anmeldelsen, da du ikke har kontaktet os efter behandlingen eller givet os mulighed for at undersøge det, du beskriver.

Ved dit besøg udførte vi udelukkende en oprykning af de baner, du havde i håret. Der blev ikke tilføjet ekstra hår eller ekstra vægt, og vægtfordelingen var derfor præcis den samme som før behandlingen.

Du skriver, at du efter 14 dage fik konstateret bare pletter og en rød hovedbund hos en anden klinik. Vi har desværre ikke modtaget billeder eller anden dokumentation, som giver os mulighed for at vurdere det beskrevne.

Ud fra vores faglige erfaring og den behandling, der er udført, vurderer vi ikke, at en korrekt udført oprykning af de baner kan medføre udvikling af store bare pletter i hovedbunden på blot 14 dage. Hvis en kunde oplever smerter eller ubehag efter en behandling, anbefaler vi altid, at man kontakter os med det samme, så vi kan undersøge årsagen og om nødvendigt afhjælpe problemet.
Vi spørger altid vores kunder både under og efter behandlingen, om alt er som det skal være - her blev informeret til behandleren at det var det.

Vi tager alle henvendelser alvorligt og ønsker altid at finde en løsning i dialog med vores kunder. Den mulighed har vi desværre ikke haft i dette tilfælde, da du ikke har henvendt dig til os, før denne anmeldelse blev offentliggjort.

Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis du ønsker en saglig dialog om forløbet.