Meget tilfreds!
Victoria er meget professionel og venlig .Salonen har en god beliggenhed og følger alle hygiejneregler.Kan varmt anbefales!
Perfect micropigmentation! Very natural look, beautiful shape and great attention to detail!
Highly recommend
I am extremely happy with my micropigmentation! The shape is perfectly suited to my facial features, the color looks natural, and the final result exceeded my expectations. Professional, attentive to detail, and absolutely flawless. Highly recommended!
Good job Victoria 😍
Jeg var i denne salon for et par måneder siden, og jeg kan varmt anbefale den. Personalet er også meget venligt og tålmodigt. Victoria er erfaren, og man er i gode hænder.
Jeg er kommet ved BesutybyVictoria siden 2024 og jeg har prøvet forskellige behandlinger.
Det er et sted, hvor du får professionel behandling, og hvor du møder en behandler, som er ærlig, og er realistisk om dit resultat. Og selvfølgelig altid sørger for at have kunden i centrum, og sikrer et resultat, som du bliver tilfreds med.
Jeg anbefaler BeautybyVictoria af hele mit hjerte❤️❤️❤️
Meget professionel service og gode behandlinger - jeg har været kunde hos Beautybyvictoria i halv andet år og er meget tilfreds med resultatet. Jeg har fået lavet øjenbryn, som hun flot har rettet til.
Laserbehandling som har haft ønsket virkning efter 7 behandlinger. To forskellige ansigtsbehandlinger og behandling med hyaluron i læberne, hvilket gav det ønsket resultat. Jeg kan klart anbefale stedet.
Jeg får lavet permanent hårfjerning med laser her, og jeg har allerede set resultater efter første behandling. Jeg er meget tilfreds, og hvis du ikke vil spilde tid på alt for mange behandlinger, kan jeg varmt anbefale stedet – de gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg får også plejet mine øjenbryn her, og resultatet overgår hver gang mine forventninger – det bliver altid smukt!
Jeg har fået lavet mikropigmentering af mine øjenbryn, og jeg kan ærligt sige, at det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg havde et synligt lille “defekt” på det ene bryn og var nødt til at tegne dem op hver dag for at få dem ens. Nu er jeg helt fri for den stress – jeg vågner om morgenen, kigger i spejlet og elsker det, jeg ser. Jeg behøver næsten ikke makeup længere – nogle dage tager jeg bare lidt mascara, men ofte føler jeg slet ikke, at det er nødvendigt. Mine bryn er perfekte, symmetriske, naturlige og rammer mit ansigt præcis, som jeg ønskede.
Kosmetikeren var helt fantastisk – sød, rolig og ekstremt opmærksom på detaljer. Man kan tydeligt mærke, at hun har erfaring og et godt øje for form og balance. Hun vidste præcis, hvad der ville klæde mig, allerede inden jeg selv forklarede det. Hele processen var behagelig og afslappende, og resultatet taler for sig selv.
Jeg kan kun anbefale hende af hele mit hjerte! 💖 Hvis du ønsker smukke, naturlige bryn og et velplejet look uden besvær – så gå trygt til hende. Du vil ikke fortryde det! 🙌
Hun er virkelig god, og jeg elsker at komme over til hende. 🤩
I recommend Victoria's services, She makes my eyebrows sincer 2016.
And every 2 years of is needed.
And Dioda laser is wonderfull...
I wish You all the Best in your activity and your job, that it is also your hobby.
💐👏😘❤️🤗
I can’t recommend Beauty by Victoria enough! She is absolutely amazing at what she does. I’ve had beauty treatments and laser sessions with her, and the results have been incredible. She’s not only skilled and professional, but also genuinely kind and caring — she always makes me feel comfortable and explains everything in detail. You can tell she truly loves her work and cares about her clients. If you’re looking for someone who combines expertise with a personal touch, she’s the one to go to! 💖
Lees meer over geverifieerde reviews.