Overlad trygt dine bryn til Vesna. Hun er meget omhyggelig og har virkelig sans for, hvilke bryn der passer til netop dig, både hvad angår form, farve og fylde. Jeg er meget glad for, jeg valgte at få... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Prøvede japansk facelifting for første gang hos VK - It was heaven!!!! Har fået 3 behandlinger og jeg kan tydeligt se forbedringer - løft af bryn og øjenlåg, mindre “hamsterposer” Sød og venlig mod... Toon meer
Mit besøg hos Vesna i VK Copenhagen var så rar en oplevelse. Jeg fik microneedling lux, og resulatet var rigtig sund hud med en subtil glød. Vesna var dygtig, jeg satte især pris på hendes professione... Toon meer
Jeg er glad for, at jeg valgte Vesna til at rette min gamle permanente tatovering på mine bryn. Vesna er en professionel microblading-artist. Hun er virkelig omsorgsfuld omkring sine klienter, og jeg... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ovenud behageligt
Ovenud behageligt
Med en Diamantpeeling og Aroma Steam Therapy, så var jeg både blødgjort og forfrisket i en og samme stund. Jeg kan klart anbefale Vesna som både lydhør og nærværende professionel behandler.
Meget god og behagelig oplevelse
Meget god og behagelig oplevelse. Hun er virkelig sød og serviceminded og jeg er meget tilfreds efter første behandling. Jeg vil klart anbefale hende til familie, venner og bekendte. :)
Min første konsultation & behandling.
Min første konsultation & behandling.
Super points herfra.
5 ***** til Vesna
Hun er nemlig super god og behagelig, arbejder professionelt, med et smil på læberne, selvtillid, og erfaring som gøre en tryg ved første behandling.
Jeg har kigget på mange forskellige klinikker, og har været til flere konsultationer hos mange som beskriver sig selv for at være autentiske, men alle de gange jeg var til de konsultationer kunne jeg mærke at der var noget som ikke stemmede overens med hvad de reklamerede med.
Så fandt jeg BeautyVk, og alt har været super indtil videre, og det kan jo kun blive bedre hvis første konsultation og behandling var så god.
Jeg er ikke et sekund i tvivl over resultatet når jeg ser mig selv i spejlet nu.
Jeg anbefaler BeautyVk med glæde til alle dem som ønsker sig, en hver form for kosmetisk behandling.
Super god behandler der lytter til sine…
Super god behandler der lytter til sine kunder. Har fået lavet bryn hos Vesna, som allerede var blevet lavet af en anden behandler, som jeg ikke var særlig glad for - Vesna formåede at gøre min bryn super flotte og er meget tilfreds med det nuværende resultat af mine øjenbryn!! Kan helt klart anbefales!
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse. Vesna gjorde et fantastisk arbejde og jeg er så glad for resultatet
Grundig behandling, flot resultat.
Dejlig atmosfære.
Vil gerne give 5 stjerner, meget grundig behandling, god tid til behandlingen.
Meget tilfreds.
Kunne jeg give Vesna 20 stjerner fik…
Kunne jeg give Vesna 20 stjerner fik hun dette. Jeg har fra 1. møde i klinikken følt mig velkommen og tryg. Vesna har lavet min bryn på den mest omsorgsfuld og professionelle måde. Alt udført til perfektion i et stille og roligt tempo. Jeg er så glad for resultatet og kan kun give Vesna min allerbedste anbefalinger.
Microblanding
Jeg er simpelthen tilfreds med Vesnas arbejde. Hun laver meget naturlig øjenbryn. Hun var meget sød og omsorgsfuld. Kan virkelig anbefale den klinik 🙂
Super flotte microbladede øjenbryn og…
Super flotte microbladede øjenbryn og altid meget naturligt resultat 😃
En rigtig god oplevelse og beroligende…
En rigtig god oplevelse og beroligende energi. Da man kom ind, blev man mødt af en sød kvinde med rigtig god energi. Kæmpe fan af energien, viben og det hele. Man blev afslappet og blev klar til sin behandling.
Microneedling
Jeg har haft pigment pletter og jeg har fået to behandlinger med microneedling, efter første behandling så jeg stor forskel min hud blev glat og føltes blødere. Det tog heller ikk lang tid, og efter anden behandling var alle pigmenterne på mit ansigt fjernetJeg vil stor anbefalde stedet
Jeg har fået lavet de fineste bryn…
Jeg har fået lavet de fineste bryn (microblading) hos Vesna - VKCopenhagen. Fantastisk grundighed og professionalisme & serviceminded.🌸 Jeg giver mine anbefalinger videre til andre.
Jeg fik lavet Microblading ( øjenbryn)
Jeg fik lavet, Microblading (øjenbryn) jeg fik en rigtig god service, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan virkelig anbefale den klinik.
Super professionel og dygtig
Jeg har fået lavet micro blading.
Utrolig professionel, giver sig god tid, man føler sig tryg. Super dygtig. Kæmpe anbefaling her fra❤️
Super sød
Super sød, professionel, omsorgsfuld og grundig! Tager sig tid til en så man føler man er i trygge hænder. Vesna gør alt for et perfekt reaultat og for at man er tilfreds.
Tak for god behandling VK copenhagen.
Tak for god behandling VK copenhagen.
Jeg er virkelig glad for kombi med dijamant peeling &mikro-needling
Mine store porer i ansigtet er meget mindre .
Jeg kommer igen næste uge🙂
HosVk Copenhagen (Vesna)kan du roligt…
HosVk Copenhagen (Vesna)kan du roligt føle dig tryg.
Jeg har valgt rf slanke behandling (celulit).
Efter 3 behandlinger jeg kan se meget forskel og jeg er virkelig glad for resultat
Min hud bliver bedre ,jeg er meget glad .
Helt sikkert jeg skal komme igen
Microblading af øjenbryn!
Microblading af øjenbryn!
Wow!!! En fantastisk oplevelse at få lavet øjenbryn af Vesna. Hun var meget imødekommende, venlig, smilende og professionel hele vejen igennem. Jeg var ret nervøs for behandlingen og havde brugt enormt lang tid på at beslutte mig. Vesna kom med råd og vejledning samt en masse omsorg under hele processen. Super glad for resultatet so taler for sig selv. Det var min første behandling idag og jeg skal til opfølgning om Ca 4 uger. Glæder mig allerede.
1000 TAK 😊
Proffesionel behandling i rolige…
Proffesionel behandling i rolige omgivelser .
Resultat virkelig smukt , trods jeg har fået microblading et andet sted , som jeg ikke var tilfreds med .
Vesna fik rettet op på det , og resultat er virkelig smukt .
Samtidig er hun rigtig sød og giver sig god tid til behandlingen .
Jeg kommer helt sikkert igen .