Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fulgte ikke med nok skruer. Flere av pakkene inneholdt ikke skruer og måtte kjøpe ekstra på hageland for å få montertsom planlagt, kjedelig å bruke tid på å ringe rundt og finne ut hvor det var mulig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe sku... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raskt levert rett hjem, kvalitet som holder antagelig livet ut og i mange generasjoner, har noen på hjul av str 60x60 cm som lett flyttes rundt på uteplassen, er kjempefornøyd med disse. Det negative... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuin
  2. Tuinmeubilairwinkel
  3. Tuin- en landschapsarchitect

Geschreven door het bedrijf

BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige blomsterkasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. BEDD er 100% norsk og garanterer kortreiste produkter og rask leveringstid. Du finner produktene hos våre 100 forhandlere og i vår egen nettbutikk.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den virker veldig stødig og god

Den virker veldig stødig og god, men jeg har kun kort erfaring enda.

25 juli 2024

Antwoord van Bedd

Takk for tilbakemelding! Vi håper og tror erfaringen står til 5 stjerner når du har hatt glede av kassen i 5, 10 eller 20 år.

Bedd blomsterkasser

Endelig fikk vi kassen levert etter litt frem og tilbake med speditøren. Kassen er akkurat som visst i videoene og ganske enkel å montere. Glad at vi valgte med hjul slik at den kan lettvint flyttes på plattingen samt et selvvannings system for behagelig vedlikehold av blomster. Kan absolutt anbefales.

16 juli 2024

Bedd looks nice

Bedd looks nice. I am not sure yet how it will perform. I feel that 10cm leika beans are too much for 25cm deep section

7 juni 2024

Antwoord van Bedd

Hi, and thank you for your review. I believe we propose 5-7 cm with Leca in the bottom of the planters for good draining. Most of our planters are built in 50 cm height, and leave plenty of room for soil. In 25 cm tall planter, I would propose 5 cm leca to leave enough room for soil and plants. We are quite sure this will work out fine.

God kommunikasjon

Firmaet v/eier besvarer alltid mailer og telefoner raskt. Vedkommende er meget serviceinnstilt og hyggelig. BEDD er jo 100% norsk, så jeg må si jeg er 100% fornøyd med kjøp av min plantekasse m/hjul m/brems😍👍💚

Mvh.
Hannah Havana Helgeland,
Drammen

15 juni 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet er veldig bra, men monteringen er fiklete

Produktet er veldig bra, men monteringen er fiklete og instruksjonene for stabling av rader er ikke inkludert. En forbedret manual ville vært til hjelp.

4 mei 2024

Antwoord van Bedd

Takk for din anmeldelse! Det hjelper oss og andre. Instruksen som ligger i alle BEDD pakninger skal gi en ganske god beskrivelse av hvordan man monterer en kasse i dobbel høyde, ved å snu de nederste kortveggene med hullene opp. I tillegg er det en QR kode på alle instruksjoner som leder til våre filmer på hjemmesiden om korrekt montering.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter som virkelig vekker oppsikt her i nabolaget! Mine kasser ble kjøpt i 2 omganger, og etter 1. innkjøp strevde jeg noe med monteringen - men ikke så mye at det avskrekket ytterligere et kjøp. Etter informasjonsutveksling med BEDD, gikk monteringen som en lek, og jeg er kjempefornøyd med både funksjon og utseende.

8 mei 2024

Tipp topp plantekasser

Veldig hyggelige folk å snakke med direkte samt på mail. Får bestandig svar på det man lurer på. Rask og grei handel på nett samt rask hjemlevering. Kvaliteten på kassene ser meget bra ut. Eneste lille nagative er nivåpinne for selvvanning. Merketape løsner. I tillegg så har lokket på toppen en tendes til å blåse av å bli borte.

16 april 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.