De katoenen satijnen en timeless sleep beddek overtrekken zijn van zo een fijne stof, heerlijk zacht en top kwaliteit. Levering was ook snel, binnen 2-3 dagen het pakketje in huis. Na een foutieve l... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

Bedding Boutique is een one-stop shop voor de perfecte nachtrust. Wij streven ernaar onze klanten stijl en betaalbaarheid te bieden door stijlvol kwaliteitsbeddengoed te leveren tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze collectie omvat stijlvolle ontwerpen en kleuren die passen bij elke esthetiek, of u nu de voorkeur geeft aan trendy of artistieke looks, we hebben voor elk wat wils. Onze missie is om u te helpen een droomachtige sluimerruimte te creëren die zorgt voor comfort en ontspanning gedurende uw nachten!

4,7

Uitstekend

Top!

Recent een nieuw hoeslaken besteld bij Beddingboutique. Erg tevreden over het product, ook over de klantenservice zeer vriendelijk en reageren snel.

Zeker een aanrader!!

22 augustus 2023

Heerlijke kussens

Ik heb vorige week mijn nieuwe kussens van Bedding Boutique binnengekregen. Tijdje getwijfeld omdat ik vrij kritisch ben op kussens en snel last krijg van mijn nek en rug, maar ben heel blij dat ik ze heb gekocht. Ze liggen heerlijk, blijven lekker koel en geven voldoende support aan mijn nek en rug. Mijn vriend is ook fan.

2 augustus 2023

In 1 woord PERFECT

In 1 woord: PERFECT! Super snelle levering en de kwaliteit is fantastisch! Vanuit Spanje besteld en dit was helemaal geen probleem. Ideaal voor deze hete zomermaanden 👍🏽

16 juli 2023

Aanrader!!

Ik heb gisteren mijn kussens en hoeslakens ontvangen en ik ben er heel blij mee. Ik heb jaren lang last gehad van mijn nek tijdens het slapen omdat ik de verkeerde kussens gebruikte. Afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen in mijn nieuwe beddengoed. De uitstraling is ook super luxe! Levering was ook super snel, zeker een aanrader.

12 juli 2023

Top kwaliteit!

Ik ben heel blij met mijn dekbedden die ik besteld heb bij Bedding Boutique! Super goede kwaliteit en ook snel geleverd.

11 juli 2023

Snelle levering en top service vanuit de klantenservice

Na een foutieve levering contact opgezocht met de klantenservice. Dit werd gelijk opgepakt en een paar dagen later had ik kosteloos een nieuw overtrek ontvangen.
Helemaal blij mee en zal hier zeker vaker bestellen.

20 juni 2023

Beddingboutique wonder pillow is top!!

Ik heb onlangs het genoegen gehad om de Wonder Pillow van BeddingBoutique te kopen i.v.m. nek en rug klachten en ik moet zeggen dat mijn algehele ervaring met hun online winkel ronduit fantastisch was. Van begin tot eind overtroffen ze mijn verwachtingen op het gebied van productkwaliteit, klantenservice. Ik wil ook vermelden dat het verzend- en leveringsproces ook soepel en probleemloos verliep omdat ik in het buitenland woon.

14 juni 2023

Ik heb een dekbedovertrek van Egyptisch…

Ik heb een dekbedovertrek van Egyptisch katoen aangeschaft en ben zeer tevreden met de kwaliteit! Een heerlijke stof om in te liggen en hij ziet er mooi uit. Zeker een aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar mooi kwalitatief beddengoed.

10 juni 2023