Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slut... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God og venlig service i forbindelse med vores mors bisættelse, hvor alt blev ordnet på bedste vis, uden at vi behøvede at forholde os til alle de praktiske og administrative opgaver der er i den situation.
En ualmindelig flot service, hjælpsomhed, opmærksomhed. De gik den ekstra mil for, at vi fik den unikke bisættelse som vi ønskede.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Behagelig og omsorgsfuld service i en svær tid

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Meget ordentligt og respektfuldt.
Alle aftaler overholdt.
Meget omsorgsfuld overfor de efterladte, og ikke mindst den sidste køretur.
Tak for meget god service

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Vi blev taget utroligt godt imod, og de var dygtige til at spore sig ind på vores ønsker. Alt klappede bare, og de var så professionelle.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg fik en utrolig venlig og omsorgsfuld behandling hele vejen igennem, som jeg er meget taknemmelig for

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg kan kun anbefale Bagsværd Begravelsesforretning. Dygtige og søde medarbejdere der alle gav sig god tid til at svare på alle spørgsmål.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Varm, behagelig og professionel service og assistance i en trist situation. Godt overblik og god vejledning. Vi var rigtigt glade for Bagsvaed Begravelsesforretning og Liselotte’s haandtering. Anbefales ubetinget. Udover det aabentlyse betoed det ogsaa meget for os, at forretningen var lokalt forankret til der, hvor det betoed noget.

Det er bare det hele.
Hjælp ,empati og stor støtte,da min søster døde og jeg fik kontakt med jer.
Det var bare en stor positiv oplevelse i en hård situation og alt omkring os og hende var en rar og empatisk situation i en meget presset og sørgelig situation.
Tak alle tre.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Ualmindelig go betjening på trods af ualmindelige forhold omkring bisættelsen

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
alt var i den skønneste orden ingen slinger i valsen

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Venlig og imødekommende personale. Kun godt at sige om den hjælp vi har fået i forbindelse med vores mors begravelse.
Vi kan anbefale at benytte dem

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Der var god tid til at tale om bisættelsen
Præst og restauranten blev booked med det samme.
Meget professionelt personale med hjerte varme.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Ordentlighed, empati og nemme at komme i kontakt med om stort og småt. Bagsværd Begravelsesforretning var det helt rigtige valg, da vores mor pludseligt døde. De tog en masse opgaver af vores skuldre og var gode til at rådgive og komme med praktiske løsninger.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Vi har kun positive oplevelser.
Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation,
Meget trygt og med gennemsigtighed i diverse opgaver og udgifter.
Utroligt varme, hjælpsomme og empatiske mennesker.
Tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med vores fars bisættelse.
Kæmpe anbefaling herfra - I fortjener 6 stjerner.

Antwoord van Bagsværd Begravelsesforretning
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.