Ik heb een incasso gekregen van dit bedrijf die is ingevorderd op mijn salaris zonder dat ik dit wou en hun klantenservice neemt niet op. Na een bepaalde paar minuten hangt het automatisch op
Onbetrouwbaar en vaag bedrijf zonder enige online vindbaarheid die zelf dat denkt aan te kunnen bieden, slecht gebruik van AI foto's op de site, een logo uit canva logo maker. Lijkt op een uit de ha... Toon meer
Terwijl ik bezig was met 100 andere dingen werd ik gebeld door hun en ging ik snel akkoord met hun voorstel voor registratie. Toen ik later een factuur ontving, besloot ik contact op te nemen voor oph... Toon meer
Gebeld terwijl ik geen tijd had , of ze me terug konden bellen maar wel alvast dingen konden doornemen en of ik 2 minuutjes tijd had met een hoop onverstaanbaar gelul hebben ze me ergens akkoord... Toon meer
Jouw zichtbaarheid is onze missie! Wil je samen werken aan zichtbare betrouwbaarheid? Schrijf je in bij de Bedrijven Commissie, dé perfecte partner voor een sterkte online presentatie.
Nederland
- bedrijvencommissie.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Pas op voor deze oplichters! bscam21@gmail
Scammers!!
Please reach out to collaborate on this

Absolute oplichters
Absolute oplichters ! Ga er NIET MEE IN ZEE!
We bundelen op dit moment onze krachten om ze aan te pakken. Het dienstdoende incasso-bureau beschouw ik ook als malafide en zal dezelfde juridische stappen tegemoet zien. Ben ook in contact met het tv/programma ‘opgelicht’. Ik stop niet totdat ik ze volledig ontmanteld en en omver getrokken heb. Dus ik laat het lekker voorkomen. Ik raad een ieder aan hetzelfde te doen. Dan zijn ze zo klaar

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Ik heb opnieuw een e-mail ontvangen…
Ik heb opnieuw een e-mail ontvangen over deze kwestie. Laat je niet misleiden door de berichten van Bedrijvencommissie, waarin ze doen alsof ze het probleem gaan oplossen. Dit bedrijf maakt bewust misbruik van mensen en probeert hen op te lichten.
Bovendien onderneem ik juridische stappen tegen hen. Deze oplichting moet gestopt worden, zodat in de toekomst niet nog meer mensen slachtoffer worden.
Stel je voor: iemand belt je op, en zonder jouw toestemming word je lid van een dienst. Aan het einde van de dag heb je ineens een schuld, zonder dat je weet waarvoor je betaalt! In hun e-mail staat geen duidelijke prijsinformatie en ook niet welke actie precies is uitgevoerd. Er is alleen een inloglink. Dit moet een grap zijn!

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Ga niet in zee met dit bedrijf en pas…
Ga niet in zee met dit bedrijf en pas op voor hun telefoontjes. Aan de telefoon praten ze heel snel en voordat je het weet stem je ergens mee in. Hou daarna je mail in de gaten, want voordat je het weet zit je aan een contract vast van 600,-. Ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar.
Ook krijg ik het gevoel dat alle goede reviews op deze site nep zijn. Kijk verder terug in de reviews en u kunt zien dat er een hoop gedupeerden zijn.
Het incassoburea werkt blijkbaar goed met ze samen, want ze komen het geld halen.
De ondernemers van dit bedrijf moeten zichzelf maar eens achter de oren krabben of ze wat waard vinden om op deze manier geld te verdienen. Hopelijk kunnen ze zichzelf niet meer in de spiegel aankijken om geld afhandig te maken van kleine zorgondernemers.

Dit zijn regelrechte fraudeurs
Dit zijn regelrechte fraudeurs. Ze bellen je en als je aangeeft druk te zijn vragen ze of ze je mogen mailen of je nu instemt of niet mailen ze je iets met daarbij een soort van overeenkomt met bedenktijd van 14 dgn.
Daarna reageren ze niet meer en blijven ze je spammen met een factuur van 600,-

dolandiricilik
Ik werd aan de telefoon gebeld, ik zei dat ik bezig was, en toen de mensen die mij konden bellen zeiden oké, ik zei dat mijn taal niet voldoende was, het was een kort gesprek, toen kreeg ik een factuur van 600 euro, ik dacht dat het een valse factuur was, dus ik heb deze niet betaald, toen werd ik gebeld door dit bedrijf, ze zeiden dat ik de factuur moest betalen en dat ik mijn toestemming gaf, ik vroeg om mijn stemopname, ze stuurden me een link en ik stemde ermee in om mijn factuur over te maken naar het handhavingsbureau. Ze hebben mij bedreigd. Ik kan me al 15 dagen niet concentreren op mijn werk en ik heb psychische problemen. Mijn advocaat houdt zich momenteel bezig met deze kwestie. Ik zal hier nog een keer over de ontwikkelingen schrijven.

Vreselijk!
Ik sluit me aan bij de vele negatieve recensies.
Ik heb inmiddels ook contact opgenomen met fraudehelpdesk.nl. Ze kunnen er een zaak van maken en dan kunnen we aangifte doen bij de politie.
Dus doe dat ook ajb.
Hoe meer, hoe beter, om deze praktijken te stoppen!

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
wat een slecht bedrijf is dit!
wat een slecht bedrijf is dit!
ik heb schijnbaar ooit contact gehad met hun per telefoon en zou ik een e-mail krijgen met een login en zo die heb ik nooit gehad
wand per telefoon ga ik geen Abonnementen of contracten ondertekenen
vervolgens krijg ik na de proeftijd een factuur
ik heb niks gehad van hun dus dat was al vreemd
na een tijdje werd ik gebeld door een medewerker dat de factuur nog niet betaald was en na overleg zou ik van hun een credit factuur krijgen zij die
(je raad het al zo doen waar ze zelf zin in hebben)
vandaag kreeg ik de laatsten herinnering binnen en ik had tot 23.59u tijd om te betalen
telefonisch zijn ze niet te bereiken
per mail zijn ze niet te bereiken
alleen via dat hun site met contact gegevens
waar ze binnen 3 dagen proberen te reageren
dus ter wel ik mag het met de incasso uit gaan vergeten maar dit gaat naar de rechtbank als zijn dit doorzetten
hier heb ik nooit toestemming voor gegeven
het is gewoon oplichting van startende ondernemers

Oplichters
Mijn ervaring met Bedrijven Commissie B.V. was ronduit teleurstellend. Zonder enige voorafgaande waarschuwing belden ze mij op en stuurden ze plotseling een factuur van €600. Deze ondoorzichtige werkwijze voelt niet alleen misleidend, maar is ook absoluut onprofessioneel. Als klant verwacht je duidelijke communicatie en transparantie over kosten, maar dat was hier totaal niet het geval. Ik raad potentiële klanten sterk aan om voorzichtig te zijn en, indien mogelijk, andere opties te overwegen.

Frauduleus bedrijf
Frauduleus bedrijf, pas op!
Ze bellen eerst, laten je akkoord gaan met een service en noemen dan in een snel verhaal opeens 500 euro excl btw. Ze sturen een bevestigingsmail waar dat ook niet expliciet in staat en als de "bedenktijd" van 14 dagen voorbij is, sturen ze de factuur. Ik heb informatie opgevraagd bij het juridisch loket, maar als ondernemer ben je vaak de klos. Als je een rechtsbijstandverzekering hebt: betaal niet en schakel die in. Schandalig dat dit legaal is

Oplichters!!
Bedrijven Commissie B.V. hanteert misleidende praktijken door bedrijven ongevraagd te benaderen en vervolgens facturen te sturen zonder duidelijke toestemming. Ze doen zich voor als een officiële instantie en proberen ondernemers te misleiden tot het afsluiten van dure contracten voor irrelevante diensten. Deze vorm van acquisitiefraude is helaas een groeiend probleem. Het is essentieel om alert te zijn bij onverwachte telefoontjes of e-mails en nooit zomaar in te stemmen met aanbiedingen of het verifiëren van bedrijfsgegevens zonder grondige controle. Bij twijfel is het raadzaam om geen toezeggingen te doen en direct contact op te nemen met de Fraudehelpdesk voor advies.

Agressieve en misleidende marketingpraktijken
Agressieve en misleidende marketingpraktijken en totaal klantonvriendelijk bedrijf wat tegen het frauduleuze aanschuurt, ze bellen je ongevraagd dat ze een register aan het bijwerken zijn en dat je bedrijf nog mist en dat een standaardvermelding wel voldoende lijkt. In de veronderstelling dat het in eerste instantie een gratis service is voor een kleine onderneming zoals wij, stemde ik in.
Vervolgens noemen ze 1 keer binnensmonds en vluchtig de prijs van € 495,- (!) euro. Wat ik nooit door heb gehad en maar 1 keer in het gesprek naar voren kwam (hoorde ik later terug in de ongevraagde opname van het totale gesprek). Verder staat de prijs ver verborgen in de algemene voorwaarden. Ik had ook geen moment het idee dat hier (hoge) kosten aan zouden zitten (zoveel heb ik namelijk niet eens te besteden voor mijn bedrijf).
Na een paar weken tijd krijg je een factuur van € 495,- (!) die je moet betalen. Zelfs na lang gesteggel met de klantenservice blijven ze vooral praten over hoe goed ze in hun recht staan en hoe ze dit hebben dicht getimmerd. In plaats van je als mens en als klant te behandelen. Daarnaast bellen ze jou maar al te graag op, maar hen bellen voor een probleem, ho maar.
Het zijn walgelijke telemarketing praktijken met een lichte vorm van oplichting. Absoluut geen partij waar je mee wilt samenwerken. Daarnaast lijken de positieve reviews hier nep, veel te positief en allemaal mensen met maar 1 review. Als je ook naar hun website kijkt kan ik me niet voorstellen dat je gevonden wordt. Er is niet eens een zoekfunctie. Daarnaast lijkt het dat negatieve reviews worden verwijdert.
Blijf ver uit de buurt. Dus als je door hun gebeld wordt, meteen ophangen. Ik ga heb ook aangifte gedaan en een klacht bij het ACM ingediend.
UPDATE: na het bericht op deze review contact met ze opgezocht. Maar dit was gewoon een hopeloze poging hun erbarmelijke reputatie te redden. Totale wassen neus met geen enkele intentie het probleem daadwerkelijk op te lossen

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Misleidende praktijken, pas op!
Ik ben telefonisch benaderd door Bedrijven Commissie B.V., waarbij mij werd gevraagd of mijn bedrijfsgegevens kloppen en of ik vermeld wilde worden in hun database voor betere zichtbaarheid. Tijdens het gesprek werd niet gesproken over kosten, waardoor ik ervan uitging dat het een gratis dienst was.
Achteraf ontving ik een factuur van €600, terwijl ik nooit expliciet akkoord ben gegaan met een betaalde dienst. Dit voelt als een misleidende verkooppraktijk. Toen ik contact opnam met hun klantenservice, werd er amper geluisterd en kreeg ik alleen te horen dat ik had ingestemd. Er was echter geen duidelijke schriftelijke bevestiging vooraf, wat bij dit soort overeenkomsten wel zou moeten.
Ik raad iedereen aan om heel voorzichtig te zijn en niet zomaar ergens mee in te stemmen via de telefoon. Doe altijd onderzoek voordat je zaken doet met een bedrijf als dit.
Heeft iemand anders dezelfde ervaring gehad? Deel het, zodat anderen gewaarschuwd zijn!

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Drukken een abonnement erdoorheen van…
Drukken een abonnement erdoorheen van €600. In de bevestigings mail staat het niet vermeld en in het gesprek niet aangegeven. Vervolgens word de factuur gestuurd na de bedenk termijn. Ik heb aangegeven dit abonnement direct stop te willen zetten. En dan desnoods 2maanden te betalen. Dit bedrijf wil perse dat ik het voor een jaar betaal. Dit bedrijf levert geen diensten maar trekt alleen geld. Uit de buurt van dit blijven!

Oplichterij en service van 0,0
Ook mijn schoonzoon is belazerd door dit bedrijf. Mijn schoonzoon spreekt alleen Engels en diegene van bedrijven commissie zelf spreekt zeer slecht Engels. De jongeman van bedrijven commissie ratelt een verhaal in het Engels waar niemand iets van snapt. Tijdens het gesprek proberen ze je de woorden te laten herhalen en voor je het weet zit je eraan vast.
Als je probeert om een fatsoenlijk gesprek met ze aan te gaan rondom de misverstanden, komen ze alleen met incassobureaus en advocaten aan. Wat een slecht bedrijf….

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Oplichting !!!!! Trap er niet in!!!!!
Oplichting
Ik werd gebeld door hun en ik begreep niet wat ze zeiden door de drukte in de zaak. En ik vertelde hun om het op te mail te zetten. Krijg ik een factuur van 598 euro. Er staat dat de bedenkperiode van 15 dagen voorbij is maar ik zag helemaal geen mail voorbij komen het is vast in de spam beland.
Heb de politie gebeld en de situatie uitgelegd

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Hier nog een gedupeerde mijn zoon…
Hier nog een gedupeerde mijn zoon krijgt een factuur van 600€ hetzelfde verhaal. Hij werd gebeld geen idee waar het over gaat dus hij zegt stuur maar een mail. De mail niet op gereageerd omdat hij geen interesse heeft. Ontvangt hij een factuur van €600. Oplichters maar hoor graag van anderen hoe hiermee om te gaan

Misleidende werkwijze
Ik ben gebeld door de Bedrijven Commissie met de vraag of ik een bedrijfsvermelding wilde. Ik gaf tijdens het gesprek aan geen behoefte te hebben aan een vermelding, omdat mijn eenmanszaak niet actief is door de nieuwe ZZP-regels. De vertegenwoordiger bleef aandringen en vroeg mij te kiezen tussen een 'basis' of 'uitgebreide' vermelding. Om van het gesprek af te zijn, heb ik ‘basis’ gezegd, niet met de intentie een betaalde dienst af te nemen.
Vervolgens ontving ik een factuur van bijna €600. Vanwege medische omstandigheden (meerdere operaties en ziekenhuisopnames) heb ik niet aan annuleren gedacht binnen de gestelde 14 dagen. Toen ik alsnog wilde annuleren, kreeg ik te horen dat dit niet meer mogelijk was, omdat mijn 'akkoord' via stembevestiging was vastgelegd. Mijn eerdere opmerkingen dat ik eigenlijk geen vermelding wilde, worden volledig genegeerd.
Het bedrijf beroept zich op ‘transparantie’, maar reageert niet inhoudelijk op het feit dat ik in hetzelfde gesprek expliciet aangaf géén dienst te willen afnemen. Ook is telefonisch contact niet mogelijk, alleen via lange standaard e-mails zonder inlevingsvermogen.
Ik betreur deze gang van zaken enorm en raad ondernemers aan zeer voorzichtig te zijn met dit bedrijf. De werkwijze voelt misleidend en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

Antwoord van Bedrijven Commissie B.V.
Misleidend en onbetrouwbaar! Oplichters!
Misleidend en onbetrouwbaar!
Ik werd gebeld en wilde meer informatie, dus vroeg tijdens het gesprek om alles op de mail te zetten.
Ineens krijg ik een factuur van €600! Ze beweren dat ik akkoord heb gegeven voor aanmelding.
Toen ik aangaf dat dit een misverstand was, weigerden ze me af te melden. Pure oplichting, trap hier niet in!

Pure oplichterij 😡😡😡
Factuur gekregen, niet op gereageerd omdat er vaker nep/spook facturen binnenkomen. Weken erna aanmaning gekregen, toen erin verdiept. Op hun site geen telefoonnummer gevonden voor uitleg. Nee, alleen via hun site mailcontact. Gevraagd om mij te bellen voor uitleg factuur. Gelijk een standaard voor hun dikke mail terug. Blijkbaar telefonische verbintenis aangegaan volgens hun. Telefonisch voicelogg kan ik op hun site ingelogd terugluisteren ( niet gedaan natuurlijk, eenmaal ingelogd ben je de sjaak)
Mail gestuurd voor bewijs door hun op te laten sturen. Weer een dikke tekstmail terug. Vandaag belde administratie van hun over de te betalen factuur. Informeerde mij over de evt incasso kosten😡
Inmiddels aangifte bij de politie gedaan en melding gedaan bij ACM.
Hoop dat ondernemers die zelfde ervaring hebben gehad ook even aangifte gaat doen. Dan kunnen ze een dossier opmaken. Op FB zie ik ook iets over deze bedrijf , iemand wil ook gezamenlijk aangifte doen.