• Rijnstraat 10, 1078 RA, Amsterdam, Nederland

• bedvisie.nl

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mooie zaak en super vriendelijk

Wat een onwijs mooie zaak, maar vooral wat een geweldige eerlijke en oprechte hulp die je krijgt. Niks is te veel voor rustig uitgelegd. Je voelt geen druk om iets te moeten kopen maar gewoon een eerlijk verhaal. Heb je wensen en is het product er niet kan hij het altijd bestellen.
Kreeg een super fijn gevoel er wordt je niets opgedrongen maar prettig en professioneel geholpen

14 januari 2026

Wellicht de beste beddenwinkel van Nederland!

Een geweldige ervaring met deze prachtige winkel. Hier kunt u terecht voor goed en eerlijk advies, en mocht er iets zijn uitstekende service achteraf. Absoluut een aanrader. Ons volgende bed, matras en/of kussens zullen we zeker weer hier kopen!
Hartelijk dank en groetjes uit Zuid Limburg.

18 februari 2024

Vriendelijkheid en expertise in deze top winkel!

Door nekklachten sliep ik al tijden slecht. Op Google zag ik positieve recensies bij deze winkel.
Die blijken zeer terecht te zijn.
Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen en mocht meerdere kussen testen. Na 3 x omruilen voelde ik mij wat bezwaard maar dat werd stellig weggewuifd. Dat gaf mij de rust om echt goed te testen en zo heb ik mijn ideale kussen gevonden. (Traagschuim vlokken)
Ik ben ENORM blij!!

14 januari 2020

Zeer klant- en servicegericht

Als je iedere ochtend met een stijve nek wakker wordt, weet je dat je een beter kussen nodig hebt. Dit heb ik gevonden in het Pillowise kussen. Bestel dit dan wel bij Bedvisie, want elders kost het 119,00 Euro en bij Bedvisie 99,00 Euro. Bedvisie werkt bovendien zeer klant- en servicegericht. (Het bedrijf Pillowise zelf overigens niet. Die reageren traag en zijn weinig toeschietelijk.)

28 maart 2018

Is dit jouw bedrijf?