Ubehageligt firma på så mange parametre. Undgå dem for enhver pris! Vi havde en defekt kogeplade. I 2 mdr. har vi ikke kunne lave varm mad, da Beko gør alt i deres magt for at sylte og besværliggør... Toon meer
Beko opvasker købt efter råd fra Elgiganten,vores største krav var en støjsvag opvasker, det er ikke tilfældet nu har vi gennem årene haft flere maskiner denne Beko er den der larmer mest og har en ir... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ekstremt dårlig service på det udførte arbejde på opvaskemaskine købt igennem Skousen, hvor Beko åbenbart er deres servicepartner. Jeg måtte selv lave det udførte finish på arbejdet om. Maskinen sto... Toon meer
Har købt en BEKO opvaskemaskine og et BEKO komfur. Anbefaler på ingen måder mærket. Har problemer med vand samler sig i bunden af opvaskeren. Komfuret er VIRKELIG en dårlig oplevelse. Har sprunget vor... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your home.
Noorwegen
- beko.dk
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi blev solgt katten i sækken!
Vi købte en Beko opvaskemaskine som er gået i stykker to gange på 11 dage. Vi er igang med at undersøge refundering hos Elgiganten da de har solgt os katten i sækken. Jeg vil overhovedet ikke anbefale nogen at købe opvaskemaskiner fra Beko...

Meget ringe kvalitet
Vi har lige fået afhentet vores Beko opvaskemaskine og vi glæder os til at vaske op i hånden, for det virker i det mindste. Vi købte den hos elgiganten med installation. Efter 14 dage kom første fejlmelding om at den ikke kunne pumpe vandet ud. Vi har haft mere end 5 besøg af skiftevis installatører og Beko tekniker indtil at de konkluderede at den var kaput og skulle udskiftes. På dette tidspunkt var maskinen begyndt at dryppe vand ud af bunden. Vi fik en ny og anden gang den kørte hørte vi lyden af skruer der faldt på gulvet og så at frontpladen var løs og isoleringen var faldt ud. Da stoppede vi med at bruge den og bad om at få den afhentet. Forstår ikke at produktet overhovedet er til salg i Danmark, det er en meget ringe kvalitet. 0 stjerner herfra

Antwoord van Beko
Medarbejder smider røret på…
Medarbejder smider røret på fordi jeg ytrer utilfredshed omkring at der som udgangspunkt skal gå 14 dage!! før vores opvaskemaskine kan blive tilset. Den er oven i købet stadig dækket af garanti. Ikke til at finde ud af hvordan det system fungerer. Ryger fra den ene til anden medarbejder fra forskellige selskaber. Noget rod.

Antwoord van Beko
Tørretumbler er ved at ruste væk efter…
Tørretumbler er ved at ruste væk efter ca 5 år. Har aldrig set så rusten stykke hvidevare. Aldrig mere Beko...

Antwoord van Beko
Jeg har både en fryserskab fra 2019 og…
Jeg har både en fryserskab fra 2019 og en opvaskemaskine købt november 2023 og er meget tilfreds med produktet. Jeg anbefaler Beko. Mit næste købe bliver en tørretumbler efter et dårlig electrolux mærke som jeg ikke er tilfreds med.

opvaskemaskine
Havde en Beko opvaskemaskine som ikke ville køre mere, den var 2,5 år gammel. Da vi trak den ud var der skimmelsvamp på væggen bag ved den, kunne se der var en revne i toppen af maskinen, skrev til Beko og sendte også billeder af samlingen som var sprunget, svaret var at det var udluftning hvor der åbenbart skal komme vand ud af. Vil anbefale alle som har indbygnings opvasker fra Beko om at jævnligt at tage den ud så i ikke for samme overraskelse.

BEKO Minus 5 stjerner
Vi er nu på 4 Beko opvaskemaskine siden d.25.juli 2023, hold jer langt væk fra dette produkt, 3 Beko opvaskemaskiner med fejl på, den 4 blev sendt retur da den ved levering var transportskadet.
Denne hyler så ovenikøbet, men nu vil den ikke tage vand ind, eller pumpe ud. Elgiganten bliver bliver i morgen bedt Om at komme hente deres L…. Incl. Amerikaner køleskabet som er nr.2 i samme omgang med transport bule i døren og ridser på fronten.
Hvergang skal man tage fri får at vente på transport, man burde send faktura på mistet arbejdstid til producenten af produktet.
Så et godt råd, køb alt andet end Beko, det livet simpelt hen for kort til.
Og til Beko, i behøver ikke kopiere jeres standard, ihhh det er vi kede af.
I burde kvalitet teste jeres produkter inden i sælger dem.
1 * fordi man ikke kan skrive 0 eller - 5 *.

vi købte vaskemaskine
vi købte vaskemaskine - tørretumbler og opvaskemaskine i mærket BEKO.
En uge efter revnede lågen i tørretumbleren og man forsøger at få fat i firmaet som har leveret - der findes bare ikke et telefonnummer man kan ringe det så køb aldrig deres produkter - det er ikke dårlig service det er ingen service
Har fået svar fra Beko men man ringer ikke oplyser ingen telefon nr men beder mig SKRIVE til dem
Det viser vel bare de ikke forstår noget overhovedet

Dårlig opvaskemaskine
Jeg købte en beko opvaskemaskine, der kostede 6000 kr. i elgiganten, da den stod til at være en af de mest støjsvage. Det er også muligt, at det er tilfældet i forhold til lydstyrke, men den har til gengæld en ulidelig hyletone, når den kører, så det er ubehageligt at være i køkkenet imens. Det er ifølge Bekos kundeservice bare sådan maskinen er designet, så der er ikke noget at gøre. Jeg må holde mig fra Beko/Grundig i fremtiden.

Seriøs dårlig kundeservice
Seriøs dårlig kundeservice - taler grimt og ned til kunden
Never ever again

Antwoord van Beko
Ak ja KØBTE EN BEKO KØLESKAB I 2015 ved…
Ak ja KØBTE EN BEKO KØLESKAB I 2015 ved Elgiganten først skulle vi vente på den i 5 uge da de ikke kunne leverer den kostede li ved 6000 kr og for et år siden begyndte den at fryse, vi tog den nederste bagplade a inde i køleskabet det hjalp på dette, men for knap 3 mdr siden begyndte den med ikke ville køle vi satte den på frost det hjalp ingenting den hoppet selv tilbage på 4 gr. Så nu har vi købt en Gram det ved man da hvad er, vi køber aldrig en BEKO mere. ( vi har kun haft 3 køleskabe før BEKO, vi er over de 70 år)

Køb ikke Beko
Købte Beko opvaskemaskine 3 måneder siden. Den virkede i en uge, og så har jeg siden haft reperatør på 6 gange. Både saltkar og propel er skiftet flere gange. Min anbefaling er, hold jer langt væk fra dette mærke

Ny opvasker til over 6000 kr
Ny opvasker til over 6000 kr. Har efter de første 2 1/2 måned været til reperation 4 gange og nu tre dage efter er den dalme i stykker igen.
Aldrig vil jeg købe det møg mere.
Alt fra ødelagte saltkar, to svingarme er skifter osv.

Beko Fryseskab
Beko Fryseskab - 4 år gammelt - nu stoppet med at fryse trods sufficient strømforsyning:-(
Alt i fryseren er ødelagt!!!
Det var sidste Beko investering - det bliver Miele fra nu af!!

Ført bag lyset
Jeg ringer ind til kundeservice angående en kølefryseskab som ikke køler. Køleskabet er 3 år gammelt og jeg bliver rådgivet til, at slå strømmen fra køleskabet i 48 timer, da det skulle kunne hjælpe. Jeg for sågar at vide, at teknikeren ville gøre det, som det første når han kom ud, så for at teknikeren ikke skulle komme forgæves for det, blev jeg rådgivet til at gøre det. Det resulterer i at bagvæggen i køleskabs delen buler ind og skubber hylder ind, så det ikke kan lukkes. Jeg får at vide, det er min egen skyld da det kun er noget de rådgiver til og skal kontakte et andet firma for at få en tekniker ud.
Tak for dårlig rådgivning, som i ikke gider tage ansvar for og en køleskab der gik fra at være lidt i stykker til at være mere i stykker!
Waste of time, so is the ceo
Save your money, no matter how cheap they are , it will end up costing you more in the long run x
Elendig Beko vaske-/tørremaskine
Købte en Beko vaske-/tørremaskine for godt 3 år siden for 4.500 kr. hos WhiteAway og nu er lejerne gået, så den skal repareres for ca. 6.000 kr. Det kommer selvfølgelig ikke til at ske, men det ærgrer mig, at have købt noget af så dårlig kvalitet, at jeg nærmest bliver tvunget til en køb-og-smid-væk kultur. Hvorfor er der kun 2 års garanti på langvarige forbrugsgoder i Danmark når det frister producenterne til at lave noget, der ikke kan holde længere?

Rust
Købte en beko vaskemaskine i 9 måned 2018. Ca 2år efter er den begyndt at ruste under sæbeskuffen.
Og det er ikke i orden for hvornår falder den fra hinanden. Den vi havde før holdt i 14 år uden rust. Og det var ikke en Beko. Dårligt kvalitet tag jer sammen.

Antwoord van Beko
Lees meer over geverifieerde reviews.