Waardeloos , tot 2x toe een belevenis via een 3e partij een half jaar van tevoren geboekt, dit werd tot 2x toe een dag van tevoren afgezegd. Nu dreigt de waardebon te verlopen en belevenissen.nl voelt... Toon meer

Een uitgeprinte voucher cadeau gekregen. Uitje geboekt, tot dan alles prima. Tot de dag van het uitje, voucher zoek. Bellen met belevenissen.nl en kunnen ze “vanwege de AVG” niets delen. Dat is nonsen... Toon meer

Park was prima. Goede locatie voor regiotrips. Verandabungalow ruim en mooie badkamer. Wel zijn de matrassen aan vervanging toe. Schoonmaak was ver onder de maat. Vloer gewoon vies en heel veel spinne... Toon meer

Het is inmiddels 36uur later maar nog steeds geen voucher. 150 euro. En niet reageren op email Update, dinsdag nog steeds geen voucher. Heb ze gebeld en namen in tegenstelling tot sommige revi... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Cadeau voor Hem of Haar nodig? Bij Belevenissen.nl vind je voor elke gelegenheid een passend en persoonlijk cadeau!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verkopen vouchers die je niet kan inwisselen

Verkoopt een belevenis wat achteraf uitverkocht blijkt te zijn, met hele lange wachtrijen. Dit vermelden ze niet, je kan dit ook niet op voorhand controleren. Ze geven aan dat het op voorraad is, wat dus zeker niet is. Slechte klantenservice, echt niets bestellen, het is geen goed bedrijf!!!!

12 september 2023

Groot aanbod, slechte service!

Het aanbod is leuk. Maar groot nadeel dat je niet kan zien waneer er een mogelijkheid is om je belevenis in te zetten. Ook na telefonisch contact kwam 0 medewerking. Wat ik echt slecht vond.

Toch een belevenis gekocht, en blijkt dat de belevenis voor dit jaar helemaal vol zat en dus misschien pas volgend jaar in kan zetten. Wat echt heeeel jammer is!

4 oktober 2023

Het zijn aasgieren

Wat er mis ging, alles. Het zijn een stel aasgieren die 1 ding voor ogen hebben MONEY.
Als consument het je bij een online winkel ook met Vouchers het recht je aankoop te herzien binnen 14 dagen. Aangezien ik het al binnen enkel minuten aangaf omdat het een vereerde bestelling was (Wat je overigens nog niet eens hoeft aan te geven) staan ze klaar met naar hun idee in het recht te staan niet terug te hoeven betalen betalen.
De aanbieder van deze voucher laat het ook afweten dus is net zo want Moet als bemiddelaar optreden en doet dit niet.
KOOP HIER NIETS WANT HET GAAT ZE NIET OM SERVICE!!!

28 september 2023

Lange wachtrijen

Verkoopt een belevenis wat achteraf uitverkocht blijkt te zijn, met hele lange wachtrijen. Zwaar teleurgesteld.

15 september 2023

Slechte partij

Slechte partij, gaat niet met partners in gesprek maar maakt ze zwart, terwijl het aan belevenissen zelf ligt.
Voor ons nooit meer!
Arrogante man aan de klantenservice die niets kan doen maar later de eigenaar blijkt te zijn.

23 augustus 2023

Leuk om te doen en weg te geven

Leuke belevenissen om te doen of om weg te geven. Eenvoudig te bestellen en gelijk in je mailbox om uit te printen. Ik heb al heel wat Ferrari ritjes voor verjaardagen gegeven, het was altijd een succes. En onlangs heb ik een wijnproeverij aan een bruidspaar gegeven. Gewoon de bon uitprinten en in de kaart plakken

23 augustus 2023

Totaal geen coulance met verlopen bon

Totaal geen coulance met verlopen bon. Was niet mogelijk om een racedag te boeken bij race-sensation.nl binnen de geldigheid van de bon. Na telefonisch contact was er totaal geen mogelijkheid om de bon te verlengen en daarmee dus een bon twv +/- 150 euro weggegooid. Wat een vreselijk business model en ik koop hier nooit meer een bon!

24 augustus 2023

Prima ervaring

Prima ervaring. Vouchers kwamen direct per mail. Beetje lastig dat ze één per één kwamen en dat ze daarna nog geactiveerd moesten worden om dan via een derde partij geboekt dienen te worden, maar uiteindelijk wel allemaal gelukt.

3 augustus 2023

SUPER SLECHTE SERVICE EN INFORMATIE

Na geboekt te hebben wat niet kon is na reclamatie de site (deels) aangepast. Wij echter hebben al geboekt voordat die aanpassing is gedaan. We vragen ons geld terug, echter daar kan volgens belevenissen.nl geen sprake van zijn. Wat een slechte service, moeten we hier (€ 50) de rechtsbijstandverzekering voor inschakelen. NOOIT IETS KOPEN VIA DEZE ONBETROUWBARE SITE MET ULTIEM SLECHTE SERVICE.

31 juli 2023

Snel en duidelijk

De site was duidelijk en boeken ging snel. De voucher ziet er heel leuk uit om kado te geven. Zelfs met persoonlijk bericht. Echt super leuk!

22 juli 2023

na betalen kan je pas ergens…

na betalen kan je pas ergens reserveren, en dan kom je er achter dat de gewenste datum helemaal niet beschikbaar is. Na veel moeite mag ik het opnieuw proberen maar van de omruilgarantie kwam niks terecht hoewel daar wel wordt geadverteerd .Sterker nog, ik kocht in mei vouchers er kon pas terecht eind november. niet fijn. Als ik alles van te voren geweten had was ik er nooit aan begonnen. Liever krijg ik mijn geld terug want dit voelt niet fijn.

26 mei 2023

KOOP GEEN BELEVENISSEN.NL cadeau meer

wilde mijn belevenis invullen op website maar was verlopen blijkbaar. Hierover contact opgenomen maar konden niets betekenen voor ons. Lijkt me dat als je voor iets betaald dat er ook iets van verwacht mag worden. Dus helemaal niets, geen coulance of wat dan ook. Dus mensen wees gewaarschuwd. betsel hier niets. Ook een datum prikken valt blijkbaar niet mee omdat ze in de rustige uren en dagen zitten. WEEESSSSS GEWAARSCHUWD

6 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?