Gebeld door hun ongeveer drie maanden voor afloop oude contract. Er werd netjes gevraagd of zij weer een aanbieding mochten doen, aanbieding was nog beter dan vorige en iets voordeliger. (Telfort) te... Toon meer

Ik mocht mijn abonnement weer verlengen en kijk dan altijd eerst bij Algebeld.nl, omdat ik hier goede ervaringen mee heb! Na wat heen heen en weer gemail(over abonnement, nieuwe telefoon) luidde het a... Toon meer

Hieronder treft u een kopie van een emailtje van Belgoedkoper De pincode is verkeerd en blijkt de PUK code te zijn en andersom is de PUK code de pincode. Slordig met vriedenlijke gro... Toon meer

De verwerking van de aanmelding gaat razend snel Bij mij verliep het opsturen van de gevraagde papieren niet helemaal lekker waardoor de nodige vertraging op trad door post nl. Na een telefoo... Toon meer

4,4

Uitstekend

Contractverlenging

Ik ben door YouPhone netjes benaderd om mijn contract met 2 jaar te verlengen. De mevrouw aan de telefoon heeft met mij meegedacht en mij het juiste en vooral voor mijn situatie voordeligste contract aangeboden.

Vervolgens heb ik het schriftelijke contract 2 dagen later al in de bus gekregen.

24 februari 2017

Correct en netjes

Zelfs de verhuizing van het telefoonnummer tussen providers werd netjes door hen gemonitord en gecommuniceerd met ons. Top bedrijf.

20 februari 2017

Correct te woord gestaan en geholpen

Ondanks dat het hier een verlenging van een abonnementje van 4 euro per maand betrof ben ik correct te woord gestaan en geholpen; op verzoek ook nog een voorstel gedaan voor een ander presentje.

28 januari 2017

Een vervelend foutje

Hieronder treft u een kopie van een emailtje van Belgoedkoper
met vriedenlijke groet, C.J. Schellekens

Geachte heer - Schellekens,
Uw bestelling bij Belgoedkoper.nl met ordernummer 156107 wordt vandaag verzonden naar het volgende adres:

U ontvangt van ons een papieren bevestiging van uw bestelling.
De simkaart is ook naar u verstuurd. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij deze beveiligd met een pincode.
Pincode: 1111 1111
Pukcode: 2222

Wij wensen u alvast veel plezier met de door u bestelde producten , mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Belgoedkoper.nl Postbus 219 7040 AE, 's-Heerenberg
Tel: 0314-66 88 72

21 januari 2017

Antwoord van Belgoedkoper.nl

Bedankt voor uw review op trustpilot. Deze fout is ook door onze technische afdeling geconstateerd. Zij hebben al een kleine aanpassing gedaan waarmee het probleem niet meer voor kan komen. Uiteraard is dit te laat voor uw bestelling maar hierbij onze excuses voor het ongemak.

Ter informatie: in uw review heeft u veel persoonlijke gegevens (NAW-gegevens inclusief pin- en pukcode) vermeld. Wij raden u aan om de review aan te passen en deze gegevens te verwijderen uit de review.

Goed en snel geregeld alleen....

alleen kreeg ik nadat het dus WEL gewoon goed geregeld was nog 2 x een mail dat mijn bestelling niet geplaatst was, terwijl ik wel gewoon de bevestiging en alles gekregen had.

29 november 2016

Antwoord van Belgoedkoper.nl

Zou u uw ordernummer kunnen doorgeven? Dat u nog meerdere mailtjes heeft ontvangen is niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak en wij horen graag van u.

Snel besparen

Die bespaar check werkt perfect. Direct inzicht in wat je kan besparen, en mijn verlenging was dezelfde dag nog verwerkt.

12 september 2016

te veel mailing

Ik vind dat er teveel mailing van verschillende adressen afkomt.
ik heb nu van 4 verschillende adressen mailing gekregen die verwarring veroorzaken
belgoedkoper.nl
ben.nl
info@ algebeld.nl

dat zijn de 3 die ik ff snel kan vinden

24 juni 2016

Antwoord van Belgoedkoper.nl

Wat vervelend dat u ervaart dat er vanaf verschillende adressen mailings worden gestuurd. Onze mailtjes komen vanaf info@belgoedkoper.nl. Van wie heeft u nog meer mailtjes gehad? Wij horen graag van u.

Update: info@algebeld.nl is het email adres van ons moederbedrijf. Waarschijnlijk gaat er technisch gezien iets mis. Wij gaan dit zo snel mogelijk oplossen zodat dit niet meer door elkaar wordt gebruikt. Het mailtje van Ben is omdat u een bestelling bij de provider Ben heeft gedaan. Excuses voor de verwarring.

het gaat niet in één keer goed.

Het gaat niet in keer goed. Heb zelf nu al drie keer zelf naar helpdesk moeten bellen. Het nummerbehoud is hopelijk eindelijk geregeld. Moet dat nog controleren door zelf te bellen. Leuke kosten post voor een nieuwe klant want ik moet nog bellen met mijn oude abonnement. Ben neemt zelf geen initiatief om contact op te nemen... heel nieuwsgierig wat mij in de toekomst gaat brengen met mijn Ben abonnement... hopelijk gaat het beter lopen...

15 juni 2016

Geachte mevrouw Witte,

Vervelend te vernemen dat BEN zelf u nog niet heeft voorzien van de juiste gegevens aangaande uw aanvraag nummerbehoud. Zojuist bij navraag bij BEN heb ik vernomen dat de aanvraag momenteel goedgekeurd staat. De datum waarop dit plaatsvind hebben wij u zojuist per e-mail bevestigd.

Daar uw huidige abonnement op een zakelijke naam staat heeft u te maken met 3 maand opzegtermijn. De gegevens welke nodig zijn voor het aanvragen van nummerbehoud van een zakelijk nummer wijken ook af van de gegevens welke nodig zijn voor een aanvraag nummerbehoud met een particulier nummer. Hierdoor heeft een en ander waarschijnlijk ook net iets langer geduurd dan u en wij hadden gehoopt.

Tot aan de datum waarop uw nummer over gaat bent u en blijft u klant van de huidige provider, ondanks dat de einddatum van uw huidige abonnement dan al is geweest.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook altijd contact met Belgoedkoper.nl opnemen. Wij zoeken een en ander dan voor u uit en koppelen dit dan zo spoedig mogelijk aan u terug.

Belgoedkoper.nl