Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Maden smagte udmærket. Vi kan ikke knytte en masse flotte og rosende ord til vores besøg, men smagen var udmærket (vi fik "buritto" - som der står i menukortet). Betjeningen kunne vi ikke klage ove... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Smagsløs brændt pizza. Bestilte 4 pizza i går, da jeg kom for at hente, havde de “glemt” sedlen med min bestilling, så måtte vente 20 minutter, kom hjem med 4 pizzaer, total smagsløse og bunden var s... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sød og høflig betjening. De var dog meget lang tid om at lave 2 pizzaer. Pizzabundene var helt flade uden luftbobler og pizzaerne havde fået alt for meget og dermed blevet tørre.

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bella Firenze er Sæbys hyggelige og stemningsfyldte italienske og mexicanske restaurant.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bella Firenze er et fantastisk sted at…

Bella Firenze er et fantastisk sted at spise. Sødt sødt personale og fantastisk god mad. Dygtige kokke. Kan kraftigt anbefales at spise der . V . H Kaj Petersen. Lige været i cirkus Arena. Der var koldt så det er dejligt at komme ind i en go varme hos Bella Firenze. 👍🙏😂

16 mei 2026

Tørre pizzaer

9 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har lige spist på restauranten

Vi har lige spist på restauranten , vi ventede 1 time !!
De havde ik travlt da vi kom. Men de fik mange ude der skulle hente pizza..
Da maden endelig kom var min græsk bøf kold. Min veninde’s oksefilet var rød , den skulle være gennemsigtig.
Jeg nåede og spise færdig inden bøffen kom igen . Den tilbehøret var kold på min venindes bøf !!
Ingen smil på tjenerne !!
Vi kommer ik igen

15 augustus 2025

Smagsløs brændt pizza.

Smagsløs brændt pizza.
Bestilte 4 pizza i går, da jeg kom for at hente, havde de “glemt” sedlen med min bestilling, så måtte vente 20 minutter, kom hjem med 4 pizzaer, total smagsløse og bunden var som tvebak og toppen brændt, så første og sidste gang vi får mad derfra.

10 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlige under en smule pres

Jeg bestilte en enkelt pizza og fik afvide den var færdig klokken 19:10, jeg fik først min pizza efter at have ventet i 50 minutter i restauranten

25 juli 2025

Usmageligt

Bestilte bruschetta ved bordene på torvet, men fik i stedet en deep pan minipizza, der sejlede i hvidløg og ost.
Forsøgt camoufleret ved at skære igennem i fire stykker.
Hvis jeg ville have pizza, havde jeg bestilt en.
Det her var usmageligt skandaløst.
Madden matchede desværre servicen, som en non eksisterende. Været på stedet fire gange uden et eneste smil fra tjenerne, der i bedste fald er apatiske. I værste fald ligeglade med deres job og gæsterne, der åbenbart kommer alligevel.
At betalingen kan tage op til et kvarter, hvis altså systemet virkede, understreger blot, at det sejler.
Bordene flød med brugte tallerkenen og glas, og stedet er tydeligvis enten underbemandet eller voldsomt uorganiseret.
Vil jeg komme igen?
Ja for at nyde musik og en kold fadøl, men nu ved jeg, at service er et fremmedord, og bruschetta holder jeg mig langt fra.
Det kunne være stjernegodt, men stedet får kun en stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre
Desværre kan jeg ikke linke et billede af bruschetta/minipizza til anmeldelsen

18 juli 2025

Langsom og udedikeret betjening

Langsom og udedikeret betjening. Meget af maden smagte som noget fra Lidl's dybfrostafdeling udsat for ønskebrønd. Den såkaldte hjemmelavede del af menuen var tilberedt uden kærlighed og tilsmagning.
Så meget øv for en ødelagt aften.
Kan ikke anbefales under nogle omstændigheder.

27 september 2024

God oplevelse,

Det i alle henseender en god oplevelse.
Flotte lokaler, venlig betjening, god mad der blev serveret meget hurtigt.
Kan varmt anbefales!

3 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Burger var meget snasket og så ikke…

Burger var meget snasket og så ikke appetitlig ud. Bollen var brændt. Så hverken ud eller smagte som den luksusburger jeg bestilte efter menukortet. Ikke de 119,- værd

6 januari 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi valgte at købe en Kingkong-pizza

Vi valgte at købe en Kingkong-pizza, da der stod, at der var til 3-4 personer i sådan en pizza. Den kostede 189 kr.
Der stod, at man bare skulle vælge det fyld man ville have på. Der var ingen restriktioner ifølge kortet hverken på hvilket tilbehør eller hvor meget tilbehør.

Vi vælger 4 stk tilbehør og spørger efter, om der også kan komme pommesfritter på. Den ene herre der laver pizza siger ja, det kan man godt. Fedt tænkte vi 👍🏻
Der går 2 min, så kommer der en dame, og siger det koster 25 kr ekstra 😳
(Igen, der stod ingen restriktioner og herren havde sagt ja)… Så vi endte med at vælge det tilbehør fra, da vi vi synes det var lidt dårlig service, men okay.

Da vi så henter pizzaen, så er der jo kun til 2 personer i sådan en kingkong-pizza 😂 Jeg sidder med en fuldvoksen mand der kan spise sin egen pizza, og jeg spiser måske en halv pizza (+-). Der var bestemt ikke til 3-4 mennesker, og det kunne vi se på størrelsen med det samme.

En normal pizza koster 80 kr. Ganger vi det med 2 er det 160 kr og vi har givet 30 kr ekstra for de “2” pizzaer vi fik som egentligt skulle være til 2-3 personer. Mega meget overpris og så skuffende.

28 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var på torvet og spise pizza her til…

Var på torvet og spise pizza her til aften. Aldrig nogensinde har jeg fået så dårlig en pizza. Den smagte kun af salt og alt for meget salt og så var den alt for hård da den havde fået alt for meget i ovnen. En dybfrosset pizza kunne ikke være så ringe. Værste oplevelse, sikke noget lo........ Denne restaurant kan absolut ikke anbefales.

13 augustus 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.