Oplichters. Bellor werd aanbevolen via Instagram en Facebook. Leek daarom okay. Reviews waren ook goed. Dus zelfs dat was fake! Ik heb een zwarte broek met voering besteld 1+2 gratis en een hoofdkus... Toon meer
Broeken besteld en wat blijkt iets helemaal anders gekregen 1(+2 gratis) stretch warm gevoerde spijkerbroeken (leggings) besteld. En wat ontvang ik... 1 dunne, superkleine, ongevoerde spijkerbro... Toon meer
3 broeken besteld, gevoerd extra large, vandaag besteld, vandaag verzonden was de slogan.... trapte erin, dacht dat het een nederlands bedrijf was na weken via china, (want blijkt dus dropshipping)... Toon meer
Pure Oplichting. Bestel 1 plus 2 gratis rode transformer autootje inclusief afstandbediening. Krijg blauw autootje van ongeveer 10 cm dat dan door een knopje op voorbumpertje wel uitelkaar klapt tot t... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Flutbedrijf met (te dure) flutspullen.
Wát een flutbedrijf en wát een (te dure) flutspullen. Oplichters zijn het, geen contact mee te krijgen. Fuckers!!
Ben gewoon opgelicht
Ben gewoon opgelicht. Artikelen besteld niks gekregen.
Heb ook 3 ultra warme broeken besteld…
Heb ook 3 ultra warme broeken besteld en heb ook maar 1 normale spijkerlegging ontvangen. Mij lukt t niet hun te contacten en zie nergens nu een telefoon nr.
Oplichters
Oplichters!
Zeer slecht en teleurstellend!
Krijg een heel ander product binnen dan wat ik had besteld. Heb 3 spijkerbroeken met vacht aan de binnenzijde besteld, 1 flut broekje binnen gekregen.
Stelletje oplichters
Niks bestellen.
Oplichters
Oplichters. had robotauto besteld( 1+2gratis) maar zo n kleine plastic autootje gekregen die geeneen 1 euro waard is.
Oplichters!
Zeer slecht en teleurstellend!
Stelletje oplichters
Oplichting!!!!
Kan ik geen ster geven...? Heb na 3 weken 1broek aangekregen. Reclame was 1 + 2 gratis zeer warme jeans. Dit is echter een flutstof, niks gevoerd veel te klein ( maat vermeld L mij lijkt het een kinderbroek) . Mail verstuurd geen antwoord. Chinese rommel. Puur bedrog. Bestel hier niets!!!!!!
PAS OP !!
PAS OP !!
Niet bestellen, bedrijf staat niet ingeschreven in de Kamer van Koophandel.
Zeeeer slecht
Zeeeer slecht
Koop er niks zijn oplichters je krijgt nooit je product of beantwoorden geen enkele mail, graag meer mensen met dit soort problemen waarbij ik naam mag vermelden bij mijn aangifte zodat de politie hier iets meer mee kan dan alleen ik
Mvg kelly
Echt slecht!
Na de betaling nog wel een bevestiging gekregen dat de bestelling verwerkt werd. Een paar dagen later via het webformulier contact opgenomen en kreeg toen het antwoord dat de bestellingen verwerkt worden. Daarna geen enkel contact meer kunnen krijgen. Ik kan waarschijnlijk naar mijn geld fluiten. Echt slecht!
Oplichting!
Grote dino besteld, zelfs 1+1 gratis actie. Kon een kind op zitten, bij levering blijkt dit een kleine speelgoed dino te zijn!
Product komt niet overeen met verwachting. Terugsturen is op eigen kosten naar China!
Oplichting
Oplichting
Nadat je betaald heb krijg je een bevestiging mail en verdere nooit meer iets
Na vele mailtjes geen reactie
Als je mail stuur met een vraag reageren ze maar zodra je besteld heb hoor je niets meer
Ik hoop dat ze mijn geld terug storten
Heb alles verzameld en ga volgende week aangifte doen van oplichting
Hebben vele sites met verschillende namen
vervelend
Mooie producten aangeboden.
Maar slecht in contact opnemen.
er stond voor 23.59 besteld , uiterlijk dinsdag in huis.
Het is inmiddels donderdag dus ik stuurde een mailtje.
geen reactie terug.
gebeld (meerdere keren) en geen gehoor.