Het vakantiehuisje dat we huurden, krijgt een 9! Vele jaren boekten we met plezier bij Belvilla. Dus boekten we ook nu via hen: het was duur, maar we wilden daar heen. Na de boeking en betaling ha... Toon meer

Ondanks het feit dat Belvilla via trustpilot reageert met een standaard antwoord, heeft Bellvilla doch wel mijn gegevens en al mijn boekingsgegevens al ruim 4 jaar in hun bezit. Maar ik lig nog op d... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Een huis geboekt via Belvilla St Josep…

Een huis geboekt via Belvilla St Josep de Talaca op Ibiza,nadat we de bevestiging hebben gekregen netjes betaald,daarna de boot naar Ibiza geboekt maar dan cancelt de eigenaar volgens Belvilla alsnog de boeking.Als verhuurder van vakantiewoningen in Rojales vind ik dit onacceptabel.Mocht ik niet mijn totale bedrag terug krijgen zal ik juridische stappen ondernemen.

18 april 2024

geannuleerde reis zonder opgave van reden

Mijn reservering werd zonder enige reden geannuleerd. Een deel van het geld werd terugbetaald door Booking. Helaas werd het restant van het aan Belvilla betaalde geld (reserveringskosten) niet terugbetaald. Geen boekingen meer via Belvilla!!!!! Als ik meer reacties lees, denk ik dat ik niet de enige ben die is opgelicht.

30 december 2023

Duidelijke en complete informatie

De informatie die BelVilla geeft is compleet en duidelijk.
Alles wat je wilt weten wordt vermeld in de omschrijvingen.
Boeken via BelVilla gaat heel makkelijk. De papieren krijg je ruim op tijd toegestuurd, ook bij een last-minute boeking.

1 oktober 2021

Hallo!

Bedankt voor de duidelijke feedback! Hopelijk heeft u genoten van uw vakantie.

Team Belvilla

Groot huis met mooie tuin met jacuzzi

Groot huis met mooie tuin met jacuzzi.
Binnen weinig lichtinval dus wat aan de donkere kant.
Hele grote eettafel, wat fijn is voor een groot gezelschap.
Slaapkamers en sanitair is basic, niet zo'n comfortabele bedden
We hadden wel een fijn verblijf

1 oktober 2021

Hallo Ellen,

Bedankt voor de duidelijke feedback! Fijn om te horen dat u heeft genoten van het verblijf.

Geweldig huisje

Geweldig huisje. Goed uitgerust en lekker ruim. Mooie basis voor uitstapjes naar Middelburg of Vlissingen

30 september 2021

Hallo!

Wat fijn dat het huisje is bevallen. Hoop dat u veel van Vlissingen of Middelburg heeft kunnen zien!

Top huisje

Leuk huisje in mooie omgeving. Zeer aan te bevelen.

Hi Geert,

Fijn om te horen je hebt genoten van de omgeving en het huisje! Hopelijk zien we je snel terug!

Team Belvilla

Een heerlijke plek waar je nooit meer weg wilt!

Een heerlijke plek, precies zoals op de foto's. We zaten in huisje amore, van 6 tot 20 september. Wat hebben we een heerlijke tijd gehad en wat hadden we een moeite om weer naar huis te gaan. Werkelijk alles zat in en op het huisje. De eigenaren proberen echt alles om het je naar je zin te maken. Voor mijn verblijf had ik al geappt met de vraag waar er in de omgeving leuk gegeten kon worden vanwege onze trouwdag op de aankomst dag en ik werd overladen met super gezellig advies. Bij aankomst lag er een kaart en een flesje wijn op bed. Zo attent! Ook in de keuken stonden wat flesjes bier, heerlijke cup cakes en worstenbroodjes. Zelfs de eerste koffie en thee was aan gedacht. Ik had veel te veel zelf meegenomen want oa de handdoeken werden ververst en ook de wasmachine is een luxe toevoeging aan het verblijf. Ook tussendoor kan je altijd terecht met je vragen bij Miranda. Er werden leuke extra's gedaan zoals de herfst sfeer met lampjes en pompoenen. De omgeving is super mooi en je kan er heerlijk fietsen en wandelen. De steden zoals Breda en Tilburg zijn dicht in de buurt dus altijd leuk om even te bekijken. En dan weer heerlijk terug komen in het geweldige knusse huiselijke huisje. Deze vakantieplek raak ik niet over uitgepraat en geef ik dan ook een dikke tien, en we gaan zeker terug komen.

Hi Monique,

Bedankt voor deze mooie reactie! Het doet ons goed om te horen dat onze gasten het naar hun zin hebben gehad. Tot snel!

Team Belvilla

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen .

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen .
Hebben genoten van onze privacy.
Heel mooi warm huisje .
We boeken binnenkort terug voor de zelfde plaats.

Hallo Lúcrece,

Fijn om te horen dat de vakantie bestemming is bevallen. Tot snel weer!

Team Belvilla

Heel rustig gelegen mooie…

Heel rustig gelegen mooie omgeving,alles netjes en proper in de molen,
ruimte genoeg alles was er aanwezig.
Een aanrader en zeer sympatieke eigenaars.
Heel mooie locatie voor te fietsen eten en drinken.
Groetjes

Hi Yvo,

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je hebt genoten en we hopen je snel terug te zien!

Team Belvilla

Fijn huis ,schoon en zeer rustig…

Fijn huis ,schoon en zeer rustig gelegen .Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn .Slaapkamer en badkamer zijn beneden en alleen te bereiken via een buitentrap.

Antwoord van Belvilla

Bedankt voor de feedback! Hopelijk heeft u genoten van uw rust.

Hi mr Baas,

Bedankt voor je feedback! We vinden het fijn om te horen als onze gasten een geweldige ervaring met Belvilla hebben gehad. Hopelijk zien je snel terug!

Team Belvilla

Prachtig huis, heerlijk ruim.

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mooi ruim huis. Alleen de afwasmachine werkte niet naar behoren. Misschien nog soep- en sauslepels toevoegen aan keukenuitrusting. Maar heerlijk genoten!

Hallo,

Bedankt voor deze feedback! Wat fijn dat u heeft genoten van het huis tijdens uw week vakantie! Hopen jullie snel terug te zien.

Team Belvilla

Dit was ons 4e verblijf in de villa…

Dit was ons 4e verblijf in de villa Loustalet. Bewijs te meer dat dit een uitstekende plek is om vakantie te nemen. Huis is piekfijn in orde, volledig omheinde tuin: ideaal voor onze hond. Ook zo voor families met kinderen: zwembad, pingpong tafel, spelletjes ... Bagnol-en-foret is een klein, provencaals dorp met hellende steegjes en enorm veel bossen. Fantastisch om er te wandelen in alle rust. Ga het zeker eens ontdekken!

Hi Cati,

4x al! Wat zijn we toch blij om zulke positieve verhalen te horen! Er valt altijd meer te ontdekken, dus we zullen elkaar vast nog wel een keer tegengekomen 😉

Team Belvilla

Zeer goed weekend gehad met vrienden

Zeer goed weekend gehad met vrienden, huis was prima. Alleen aardig wat stof onder de bedden maar voor de rest alles in orde!

Hi Patrick,

Vriendelijke groet, Team Belvilla

Super gezellig en ruim huisje

Super gezellig en ruim huisje, ideaal voor een vakantie met de honden!

Hi Jamie,

Team Belvilla

Top appartement, met geweldige service.

We zijn hier heel erg goed ontvangen door de gastvrouw, die heel vriendelijk en behulpzaam is. Verder was het appartement heel erg netjes en schoon, dit hebben we nog nooit eerder zo gehad. Kan echt zien dat er hier met met liefde wordt verhuurd en niet alleen maar puur voor het geld.
Verder een goede vakantie gehad, het is een mooie omgeving waar veel te doen is voor zowel gezinnen met jonge als met oudere kinderen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Hallo Hugo,

Bedankt voor deze mooie reactie! We hopen jullie snel weer te zien!

huis was prima

huis was prima. jammer dat wij gedurende ons verblijf van drie weken op werkdagen tussen 7 en 7.30 uur werden gewekt door werkverkeer: bulldozers, sjofels, vrachtwagens, walsen en ander zwaar verkeer dat ingezet werd bij het aanleggen van een weg.

Hallo Gerrit,

Wat vervelend om te horen dat jullie vroeg wakker werden door het omringend verkeer. Ik hoop dat jullie ondanks dat nog steeds hebben genoten van de ambiance!

Team Belvilla

Prachtig goed gelegen huis.Met alle…

Prachtig goed gelegen huis.Met alle luxe die nodig is.Dicht bij Malmedy en Stavelot.Wandeling start aan het huis.Kortom een héél tof huis!!

Hi Philippe,

Bedankt voor deze mooie recensie! Het doet ons goed om te horen als gasten hebben genoten!

Top Chalet

Top Chalet. alles erop en eraan. Dicht bij de haven mini strandje.
Maar jammer dat het op Tholen staat.
Heel weinig te beleven.

Hallo mevr van den Enden,

Wat fijn dat u heeft genoten van de Chalet!