Jeg er utrolig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått! Alltid tilgjengelig coach med raske svar, fleksibel og på tilbudssiden. Matplanene er gode, varierte og tilpasset meg og mine mål, noe som gjør de... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Man får ekstremt god oppfølging av teamet og man føles seg både ivaretatt og hørt om det er noe som ikke funker! De er gode til å støtte deg gjennom hele opplegget, men også ta i mot endringer om du ø... Toon meer
Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Toon meer
Benni har lagt opp programmet på en måte som tilpasses deg, jeg føler meg bra og føler på god progresjon, han motiverer, planlegger og er skikkelig flink til å følge opp. oppfølgingen er herlig og j... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
For deg som drømmer om en udregelig fysikk
Contactgegevens
Gøteborggata 20, 0566 Oslo, 0566, Oslo, Noorwegen
- info@bennibravo.coach
- bennibravo.coach
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Anbefales til alle som ønsker seriøs coaching!
Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Coach Benni Bravo fra start. Han er profesjonell, strukturert og utrolig flink til å tilpasse opplegget etter mine mål og forutsetninger. Det jeg setter mest pris på er hvor tett og seriøs oppfølgingen er – man føler seg ikke som “bare en kunde”, men som en prioritet.
Planen jeg fikk var oversiktlig og enkel å følge, samtidig som den utfordret meg nok til at jeg faktisk merket progresjon. Jeg har fått bedre struktur i både trening og kosthold, og resultatene har kommet raskere enn jeg forventet. Motivasjonen har også blitt mye bedre fordi jeg vet at jeg har en coach som følger med og justerer underveis.
Kommunikasjonen er bra og tydelig, og jeg får alltid konkrete og ærlige tilbakemeldinger å samtlige svar. Det er tydelig at han har mye kunnskap og erfaring, og at han virkelig bryr seg om at kundene skal lykkes, Dette er 100 % verdt det!
Tidenes coach
Tidenes coach, vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg tok kontakt med teamet i Desember for jeg MÅTTE gjør noe. Sendte inn enkel info til Teamet og fikk tidenes plan tilbake. Matplanen var super variert som gjorde jeg ikke trengte spise samme måltid hver dag. Nå 10 uker inn i coaching er vi ned 15kg totalt og fortsetter hardere en noen gang før🙌
Evig takknemlig for Team Bravo for det funker som bare det, anbefales på det sterkeste🏆
Fantastisk menneske
Han legger virkelig sjelen sin i at akkurat du skal få det til. Jeg Føler meg sett og hørt. Han tar seg god tid til å forklare, svare på spørsmål og det som følger med.
BB viser også forståelse når ”livet“ skjer som gjør at ting blir satt litt på pause i blant. Et fantastisk menneske som jeg virkelig anbefaler.
Får alt det du trenger av hjelp
Får alt det du trenger av hjelp. Uansett situasjon
Veldig bra opplegg rundt det med både…
Veldig bra opplegg rundt det med både trening og matplan. Hyggelige folk som skjønner at livet skjer så man trenger ikke å være redd for å si ifra dersom noe oppstår. Veldig greit at man har muligheten til å sende melding døgnet rundt
Det var en kjempe opplevelse pga benni…
Det var en kjempe opplevelse pga benni tilpasser deg med både trenings og mat plan ut i fra det du liker! Enkelt å kommunisere har følt at jeg får bra med støtte og hjelp når jeg trenger det som mest. Programmet er så bra at du ikke engang trenger å kommunisere bare følg planen fra a til å og du ser resultater etter 3 mnd
Før jeg starta ho benni syns jeg af det…
Før jeg starta ho benni syns jeg af det var vanskelig og vite hva man skal spise hvor mye.jeg hviste heller ikke hvor mye proteiner jeg skal få i meg og hva som er bra og dårlig. Det benni hjalp meg med er og få en god matplan som jeg kan følge uten og være sulten eller føle meg dårlig. Det jeg likte med benni er at jeg kan komme med ønske til hvilken mat jeg vil spise og jeg kan si ifra hva jeg ikke liker så han kan fjerne der og legge til noe nytt. Benni er en dyktig coach som er med og støtter det hel tiden og du kan bare spørre han om det er noe du lurer på med kosttilskudd eller trening. Om du vil ha resultater så ta benni💪
Benni<3
Benni har virkelig endra livet mitt mtp kosthold hvertfall! Nå tenker jeg over hva jeg spiser før jeg bare dytter det i meg. Jeg syns det er litt dyrt men det er en billig investering og virkelig verdt det hvis du vil bli en bedre versjon av deg selv! Han er der for deg og svarer fort!
God hjelp!!
Benni og teamet hans er veldig hyggelige og hjelper deg der du trenger hjelp! planen og treningen blir tilpasset som du selv ønsker og de er åpent for å bytte og pushe det du trenger det! Er fortsatt i prosessen og føler jeg får ganske mye hjelp! Litt ukomfortabel med å sende prosess bilder, men det kommer seg. Hadde anbefalt til de som trenger hjelp med å starte opp og vite hvor de vil starte med hele prosessen sin❤️
Veldig fornøyd så langt
Veldig fornøyd så langt. Tett oppfølging, rask tilbakemelding ved spørsmål. Veldig ålreit app, digge måltider i matplan og super treningsplan.
Skreddersydd oppfølging og gode resultater!
Hatt Benni som coach i over et år nå og jeg angrer ikke et sekund! Bra oppfølging, skreddersydde planer for både mat og trening som er tilpasset akkurat deg og dine mål. Jeg har fått bra progresjon etter jeg startet med Benni og har lært masse underveis. Anbefales 100%!
Fantastisk
Veldig god oppfølging og god hjelp til å nå dine mål, alt er satt opp for deg og dine ønsker! Anbefaler Benni som coach!!
Jeg er så langt veldig fornøyd med…
Jeg er så langt veldig fornøyd med Benni som coach! Er bare i startfasen enda, men har allerede fått bedre resultater enn jeg hadde klart på egenhånd. All ære til benni!
Onkel benni😘😘😘
Tett oppfølging, sykt digge oppskrifter, treningsplaner som også viser hvordan man skal gjøre øvelsene.
Mye bedre en det jeg forventa når jeg starta med Onkel Benni😘
God oppfølging og gode tips!
Han tilpasser seg til din trening
Han tilpasser seg til din trening. Pusher deg og vil du skal klare det
Er veldig fornøyd med gode…
Er veldig fornøyd med gode tilbakemeldinger, raske svar, gode treningsprogram og matplan! Liker at man kan komme med ønsker til mat og får det man vil på planen. I tillegg liker jeg at treningsplanen justeres til dine behov og hva man har tilgang til! Mye god motivasjon og god oppfølgning daglig!:)
Før æ starta hos beni har æ vert på…
Før æ starta hos beni har æ vert på feil spor spiste dørlig og sleit med og komme mæ tilbake i rutine og viste ikke hvor å skule starte og så komme æ i kontakt med beni og fik på en måte tilbake gnisten i og komme meg i form for de gjorde d så let trengte ikke og gjøre no de fikset alt av mat retter og trenings plan eneste æ trenger og gjøre er og holde meg til planen og d funker til den dag i dag
jeg syns de er flink å følge meg opp og…
jeg syns de er flink å følge meg opp og motivere meg til å trene.
eneste negative jeg har å si er at det er ganske dyrt.
Benni og teamet gjør alt veldig enkelt
Benni og teamet gjør alt veldig enkelt. De gir deg en treningsplan og matplan som er enkel å følge og tilpasset deg og dine behov. Trenger ikke å tenke så mye og får raskere resultater. De er flinke på å motivere samtidig som de er forståelsesfulle for at det er travelt i perioder, men da kommer de med tips og forslag for å gjøre det lettere. Hadde lett anbefalt de til andre.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.