via website niemand bereikbaar terwijl ze wel online zijn. zelfs niet telefonisch als je online besteld
Deze apotheken zijn dramatisch en geven niets om mensen en alleen om winst. Het personeel is onbeschoft en onbehulpzaam.
Jij bent uniek. Jouw gezondheid, onze prioriteit! Vous êtes unique. Votre santé, notre priorité !
Avenue Pasteur, 1300, Waver, België
- 010 88 72 70
- e-commerce@benu.be
- benu.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
via website niemand bereikbaar terwijl…
via website niemand bereikbaar terwijl ze wel online zijn.
zelfs niet telefonisch als je online besteld
Deze apotheken zijn dramatisch
Moest ik kunnen dan gaf ik niets.
Moest ik kunnen dan gaf ik niets.. ik ontvang een verkeerde levering en moet deze eerst terug sturen, daarna zullen ze wel het juiste bezorgen?!! Bestel daar nooit meer!!
SLECHTER KAN NIET
SLECHTER KAN NIET
BENU DOET WEER NIET WAT ZOU MOETEN
Afspraken gelden bij Benu BLIJKBAAR niet
Moet nu medicatie uit automaat halen
En daarna TOCH WEER IN DE WACHTRIJ NAAR BINNEN ONDANKS DAT IK HEB GEBELD EN AFGESPROKEN DAT ALLE MEDICATIE IN DE AUTOMAAT ZOU KOMEN!!!.
BENU DOET NIET WAT HET BELOOFT
Had een verkeerde bezorg optie gekozen
Had een verkeerde bezorg optie gekozen, de apotheek PHOENIX in Oostende Belgie heeft geweldige service verleend, zo heb ik het nog nooit meegemaakt, echt fantastisch. Ze hebben het bedrag teruggestort wat ze uiteindelijk niet verplicht waren omdat het mijn eigen fout was. TOP
5 producten besteld een bijna vervallen
5 producten besteld, een daarvan bijna vervallen, na contact met hun klanten dienst, moest ik de kosten betalen voor de terugzending. dit is de laatse keer dat besteld werd bij hun.
Als ik een 0 kon geven deed ik dat.
Als ik een 0 kon geven deed ik dat.
Eindeloos in de wacht, gooien elke 10 min de lijn dicht, kun je weer opnieuw beginnen.
Personeel is brutaal en eigenwijs. Luisteren niet, altijd een bijdehand weerwoord.
Bij bericht dat je medicijnen kunt ophalen sta je bij de balie zonder beschikbaar en niemand die wat weet, en natuurlijk weer met dat bijdehante toontje alsof het allemaal aan jou ligt. Hebben ze nou echt niet door dat zij degene zijn die zich bescheiden moeten opstellen als je er zo'n zooitje van maakt? Echt 0,0 eer hebben die lui ... en dat zijn precies die types die altijd beginnen over respect enzo ... ze snappen niet eens wat dat betekent.
Online omgeving is ook waardeloos, nog een platform naast Mijn Gezondheid, enkel en alleen om een eigen machtspositie te versterken.
Echt ongehoord slecht. En dit is dan een keten die ons land overneemt, wss nog met subsidies ook en onze overheid doet er niks aan.
Echt het toonbeeld van de teloorgang van ons land. Waar is de tijd gebleven dat een apotheker je ontzorgde en menselijk met je omging? Het is echt zo waardeloos slecht geworden. Geen wonder dat het vertrouwen in ons land ongekend slecht is geworden. Dit is hier 1 voorbeeld van. Deze review is hopelijk (voor zolang dat nog kan) de laatste ervaring met BENU, ik heb me elders ingeschreven. Rij met liefde een half uur extra.
Was eigenlijk bedoelt voor Benu(apotheek) NL maar is natuurlijk zelfde organisatie. Ik moest flink knippen en in 2 delen doen maar de strekking lijkt me duidelijk
Misschien was het een stagiair van de huisartsen, who cares? Dat kan niet blijven liggen, maar ja je trekt zelf je bek niet open en je lost het ook niet zelf op, en als je er wat van zegt dan moet jij zelf nog je grote bek houden, allemaal kontenlikkers, veel woorden maar als het puntje bij paaltje komt dan zijn ze nergens te vinden. Als ik mijn grote bek moet houden waarom kom je zelf dan niet sávonds na werktijden opruimen, die naalden zijn niet van mij, bel zelf dan de huisarts dat ze het moeten gaan opruimen. Altijd hetzelfde antwoord, we kunnen niets doen, maar het probleem is er wel en ik moet het oplossen terwijl het niet mijn pakkie is aan. Du als mensen nou hun eigen shit eerst oplossen ipv van een ander het te laten doen dan heb je recht spreken. Want zo kunnen we allemaal wel werken.
4. Een persoonlijk drama bij apotheek Oostzijde in Amsterdam: ik had een dure Mercedes E350 waar ik met mijn vrouw vele jaren voor had gespaard. Alles in goede staat. Bij aanvang werd gezegd dat we een privé-parkeerplaats hadden, in een gezondheidscentrum (waarvan Benu de hoofdhuurder was) achter waar ook alle huisartsen en andere zorgverleners. Echter waren i.p.v. klinkers en stoeptegels neergelegd, waardoor de boel steeds verzakte en de put(deksel) op een gegeven moment steeds boven de straat uitstak waar je niet om heen kon(het was allemaal betaald parkeren of vol in de buurt dus een andere optie was ook niet mogelijk). Dan werd er weer af en toe een beetje zand opgevuld om het te egaliseren maar deze oplossing werkte maar voor heel korte duur. Toen ik daar kwam zei de apotheker daarvoor dat de verhuurder expres moeilijk te bereiken was en het niet wilde oplossen. Ik heb daar actief contact mee gezocht en toen bleek dat hij hij heel wel vriendelijk/welwillend en fatsoenlijk was de verhuurder maar dat de zogenaamde parkeerplaats helemaal niet was ingericht/bedoeld was als parkeerplaats en uiteindelijk niet zijn verantwoordelijk was, wel degelijk in overleg wilde, maar dat Benu dat altijd heeft afgehouden/vertraagd en uitgesteld. Wat ook werd bevestigd door de huisarts die daar al lang werkte en de verhuurder lang kon en een goede band had. Alsmede de Moskee ernaast. Ik was in goed overleg met alle partijen maar vervolgens heeft Benu mij er tussenuit gehaald en langdurig on-hold gezet. Uiteindelijk was Benu de hoofdverantwoordelijke, voor het initiatief en de financiering. Vervolgens maanden later hoorde ik wel een geluid en bleek later mijn stuurbekrachtigingpomp lek/kapot maar maakte niet direct de connectie, kort daarna later had een bezoeker van de moskee ongeluk/schade door die uitstekende put wat exact op detail op de camera was vastgelegd. Kort daarna had ik ook toevallig 2 lekke banden tegelijk op snelweg en zat met mijn zoontje van 9 tegen de vangrail, gelukkig ongedeerd maar dat had ook anders kunnen aflopen. Maar ik moest meteen wel 4 nieuwe banden plaatsen voor 8oo euro,-. Toen ik dat aankaartte bij Benu, werd mij is gelogen door de regiomanager David Weits dat het helemaal opeens geen parkeerplaats was (er stondgewoon een officieel blauw bord met parkeerplaats) en later was het opeens op mijn eigen risico. De eerste directe aantoonbare leugen aantoonbare een leugen en de tweede een verdraaiing van zijn eigen woorden.
Lang verhaal kort, door hun eigen nalatigheid en de gevolgen daarvan laten ze vervolgens een individu met een auto zitten die Total loss zonder zelf enige verantwoordelijkheid te willen nemen. Daardoor was omdat alleen de dealer die reparatie kon plus de schade van de vangrail doen waardoor.
Ik had er toen geen energie meer voor want was al boos/gestrest en overspannen en bewijs het maar ik weet heb 1 ding geleerd, Karma, iedereen die denkt te profiteren door anderen te misbruiken krijgt zijn verdiende loon. Al wens ik natuurlijk geen slechte afloop voor de kinderen van David Weits. En 2. Het geldt die je denkt te kunnen besparen of bespaard te hebben ben je al lang dubbel en dwars verloren maar jullie zijn te dom om zoiets te zien en begrijpen
Prijs in winkel apotheek wordt bewust…
Prijs in winkel apotheek wordt bewust duurder gezet dan op website door BENU.
Na klacht + bespreking in winkel geen rechtzetting.
Klanten bedrog. Tip pazzox is veel goedkoper en correct.
Zeer teleurgesteld
Ik zal hieronder de problemen opsommen die ik bij benu apotheek heb ervaren. NOOIT MEER!
1. Ik heb meerdere malen contact op moeten nemen om een inschrijving rond te kunnen krijgen -> gedoe
2. Voor iedere keer dat ik insuline op kwam halen voor diabetes 1, moest ik een herhaalrecept van de specialist inleveren. (Het is landelijk bepaald dat dit voor insuline niet hoeft) -> frustrerend.
3. Met een brief van de specialist, waarin gevraagd werd om een ander merk insuline, kreeg ik deze niet mee. Mij werd verteld dat deze insuline dezelfde werking had (Lijkt mij niet als mijn verpleegkundige hier een brief over mee geeft).
4. Na een hoop gedoe ben ik terug gegaan naar mijn vorige apotheek. Deze apotheek heeft 2keer een brief met verzoek tot uitschrijving gestuurd. Ik heb zelf hierover contactformulieren en e-mails gestuurd, maar het gebeurt gewoon niet.
Hiernaast heb ik mij nooit vriendelijk of professioneel aangesproken gevoeld aan de balie.
SLECHTSTE APOTHEEK WAAR IK OOIT BEN GEWEEST!
Benu Oosterflank
Benu Oosterflank, ontsla alsjeblieft de persoon die denkt dat die medicatie kan inpakken maar totaal de plank mis slaat of het gehele team. Nu voor de 2e keer medicatie gehad waarvan ik ziek wordt en toch ervoor moeten betalen, terwijl dit in de computer vermeld staat. De medewerkers die er voorheen stonden zijn weg nu werken er mensen met de houding boeie en TikTok is mijn leven en hierdoor worden mensen ziek en krijgen onnodige rekeningen… schaam je kapot als apotheker. Echt top team hoor… met medicatie sjoemelen
De apotheker spreekt geen Nederlands…
De apotheker spreekt geen Nederlands hoe kan hij dan advies geven ??
Over het laatst supplementen metis…
Over het laatst supplementen metis winter gekocht . Vond het al raar dat ze deze nog verkochten want deze worden niet meer geproduceerd door de producent . Na een week gebruik toch effe naar vervaldatum gekeken en ja hoor waren al vervallen van de maand juli . Direct mail gestuurd naar benu maar zelf geen antwoord gekregen . Dus opletten als jullie hiervan iets kopen
DONT GO
Ik werk op het Centraal Station en ik ben al jarenlang klant bij hen. Onlangs stond ik op het punt om te hyperventileren en vroeg ik om mijn inhalator. Maandag zal ik hen het recept brengen. Ze reageerden echter heel onbeleefd en arrogant door te zeggen: "Ik zie jou niet hyperventileren. Wat heb je?" Ze hebben zelfs geen moeite gedaan om te helpen. Het is jammer dat je zoiets moet meemaken in een apotheek, vooral als je op zoek bent naar Ventoline. Ik raad aan om ergens anders naartoe te gaan, de volgende apotheek kon me wel helpen.

Antwoord van BENU
Lloydspharma is prima apotheek online
Lloydspharma is bijna altijd de goedkoopste bij de bestelling van Delical-drankjes!

professioneel advies
professioneel advies, en oprecht heel vriendelijke ontvangst.