Min oplevelse har været god men der manglede en knap i jakken jeg købte, så har sendt den retur, hvis i skulle have 5 stjerner af mig skulle produktet være intakt🤗jeg vender helt sikker tilbage igen
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte 2 Sofia halskæder, hvor den ene desværre var gået i stykker under forsendelsen. Jeg skrev til kundeservice, og de hjalp mig super hurtigt og professionelt. Alt blev ordnet uden problemer,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god service. Kontaktede Beomé med en reklamation, og ikke nok med de svarede meget hurtigt og beklagede fejlen, men de rettede op på det med en meget fin løsning. Kan kun give mine bedste anb... Toon meer
De har nogle mega smukke smykker og gode udvalg, jeg har købt en hjerte halskæde og hjerte øreringe som matcher 😍 de kom efter 1,5 døgn og i en fin indpakning, jeg skal give dem i gave så den finde... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Beomé bestræber vi os efter, at kunne inspirere dig med vores tidsløse og elegante design. Vores fokus er at levere et stykke tøj som ingen aldersgrænse har.
Contactgegevens
Denemarken
- beome.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Superhurtig og god service
Superhurtig og god service. Kæmpe anbefaling.
Bedste kundeservice
Jeg er lige nød til at rette min oplevelse og stjerner og hvis jeg kunne give 5+ så ville jeg. Jeg har lige modtaget en fin mail fra Beomé og deres kundeservice er bare i top, tusind tak for hjælpen.
Nem hjemmeside og det var nemt at bestille, også hurtig levering.
Kun tre stjerner skyldes at smykket som jeg havde bestilt var i stykker, låsen på halskæden virker ikke. Jeg har skrevet en mail til Beomé, men har desværre ikke hørt tilbage endnu. (Forståeligt da det er weekend) Men da det er en julegave vil man helst have det ordnet hurtigst muligt.
Efter kontakt med kundeservice er der styr på det hele og de er virkelig hurtige til at reagere.
Kan helt klart anbefale og vil handle der igen.
Super god levering og smykke kvaliteten…
Super god levering og smykke kvaliteten er virkeligt god og levering tog kun 2 dage
At handle hos jer var en udmærket…
At handle hos jer var en udmærket oplevelse. I var hjælpsomme og varene kom til tiden 👍
Fin halskæde
Halskæden havde mit barnebarn ønsket sig i julegave.Smykket er rigtig flot ,så jeg håber hun bliver glad for smykket
Jeg bestilte en julegave og undrede mig lidt over leveringstiden. Jeg skrev til kundeservice og fik fyldestgørende svar og forklaring samme dag. God stil og god service 🙂
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse, vi kontaktet dig og fik svar med det samme og vi modtog endda produktet før tid - vi vil bestemt handle hos dig igen.
Køb endelig, hvis du vil snydes...
Scam virksomhed!!
Sofia halskæden er 1:1 den samme der florerer på de kinesisk hjemmesider til 20 kr...
Jeg bestilte Sofia halskæden, fik den hjem og den havde småfejl hist og her i samlingerne, man kunne tydeligt se kvaliteten ikke var i top..
Jeg flakker lidt rundt og finder så 1:1 den samme halskæde på Temu og Shein....
I nysgerrighed, bestiller jeg faktisk den hjem fra Shein og sammenholder de to smykker, og til min forundring er de to smykker 1 :1 den samme, med fejl de samme steder i smykket.
Gik til en guldsmed, som bekræftede min hypotese.
Halskæden gav jeg 179 kr for hos Boemé og på en kinesisk hjemmeside 20 kr...
Hmm. Altså jeg undrer mig bare, over hvor samvittigheden i dette er..

Antwoord van Beomé
Mega god oplevelse💕
Mega god oplevelse💕
Jeg fik det fineste smykke hjem og er så glad for det🫶🏼går med det hver dag.
Et virkeligt fint smykke,som helt…
Et virkeligt fint smykke,som helt sikkert bliver til en glad julegave
Rigtig flot smykke
Rigtig flot smykke. Og rigtig hurtig levering.
Beomé
Jeg synes at det gik rigtig fint med at bestille på deres hjemmeside og hurtig levering..
Har købt et par julegaver hos Beome.dk
Har købt et par julegaver hos Beome.dk. Smykkerne ankommer i en sød lille stofpose og levering er også som lovet.
Super fon behandling og hurtig levering…
Super fon behandling og hurtig levering af min ordre, kan kun anbefales
Fantastisk oplevelse de forklarer det…
Fantastisk oplevelse de forklarer det godt med størrelsen og rigtig flotte ting der var dog en af mine ting der var for små men det gjorde ikke noget siden jeg sendte den retur jeg sendte den fredag og har fået den nye igen onsdag så det er mega hurtigt
Tak Beome
Tak Beome, det var en fornøjelse at handle hos jer. Stort udvalg og hurtig forsendelse ❤️
Hurtigt levering og flot halskæde som…
Hurtigt levering og flot halskæde som jeg købte til en veninde🥰