Bered Reviews 69

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vid ankomst var locket till gasolköket tyvärr sönder, men vi fick ett nytt direkt när vi påpekat detta! Pga. av tullar och annat så blev vår beställda beredsskapslåda försenad och vid frågor angå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väntar fortfartande på en laddningsbar tändare, har skickat både video och foto på en vara som ej går att ladda med en USB-sladd. Bedrövligt, nästa instans blir till ARN. Har nu (24/9) fått en ersät... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde vevradion via DN erbjudanden, förstod sedan att Bered var leverantör. Vevradion försörjs av de tre strömkällor till batterierna som krävs men tyvärr är ljudet plastigt och burkigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Av misstag gjordes en dubbelbeställning och fakturering men efter att jag kontaktade Bered rättades det till omedelbart. Jag är mycket nöjd med hur snabbt och bra man löste problemet. 👌 JB

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Informatieservice
  3. Dierenwinkel
  4. Waterleidingwerken

Geschreven door het bedrijf

Bered Sverige AB utvecklar genomtänkta beredskapslösningar för svenska hushåll som vill vara bättre förberedda i vardagen. Vi erbjuder bland annat beredskapslådor, vevradio, vattenreningsprodukter och andra produkter för hemberedskap och krisberedskap. Vi prioriterar kvalitet, tydlighet och personlig service framför snabba volymer. Vår målsättning är att varje kund ska känna sig trygg – både i sitt köp och i hur produkten används. Vi har tidigare samlat in över 1300+ verifierade omdömen via Yotpo, som du hittar under fliken ”Omdömen” under ”Om oss” på vår hemsida. Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

Bered Garanti - 3 år

Frivilligt garantiåtagande på samtliga produkter

Frivilligt garantiåtagande på samtliga produkter
Vi står bakom våra produkters kvalitet, certifiering och funktion vid normal och avsedd användning. Bered-garantin är ett frivilligt garantiåtagande från Bered Sverige AB och gäller utöver dina lagstadgade rättigheter enligt konsumentköplagen. Utöver detta erbjuder vi 60 dagars öppet köp.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Perfekt innehåll

Perfekt innehåll. Snabb leverans.

9 april 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Eva! Väldigt tacksam att höra! Tveka inte på att höra av dig när som helst om det uppstår några frågor!

Genomtänkt

7 april 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor!

Bra information

Bra information och efter beställning snabb leverans

7 april 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Olle! Tacksam att höra! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Antwoord van Bered

Hej Fredrik! Tack för din recension. Du har helt rätt - leveransen tog längre tid än utlovat och det är inte okej. Vi hade en försening i en av våra underleverantörers inhemska leveranser som påverkade din order. Vi skickade ut mail kring detta, men förstår att du blir missnöjd när vi inte kunde hålla vår normala 3 dagars leveranstid.
Vi ser hela tiden till att bli bättre, uppskattar att du tog dig tiden att skriva din feedback! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor om din Beredskapslåda Premium eller kring beredskap generellt så hjälper vi dig direkt.
Ta hand om dig Fredrik!

Genomtänkt!!

Hela innehållet i väskan kändes genomtänkt och gediget, bra pris dessutom.

10 maart 2026

Antwoord van Bered

Fint att höra, stort tack för ditt omdöme Kerstin! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor!

Bra innehåll för prepping

Bra innehåll för prepping! Snabb leverans! Snygg väska.

2 maart 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Jan Eskil! Uppskattar det, hör av dig när som helst om det uppstår några frågor eller funderingar!

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Anette! Tacksam att höra - Det är exakt den känslan vi vill skapa. En trygghet likt en brandsläckare eller försäkring. Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor! Ta hand om dig

Service

Smidigt, enkelt

25 februari 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Anita! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Antwoord van Bered

Hej Sven! Tack för ditt omdöme och ledsen att du inte känner att kommunikationen var tillräckligt tydlig kring din förbeställning.

Så fort varorna kom in på lagret enligt prognos så jobbade lagret så snabbt de kunde med att få ut alla förbeställningar så snabbt det gick.

Vi skickade ut flera mail kring statusuppdateringar och gav valet att makulera beställningen när som helst om man inte ville vänta. Känner du att vi kunde gjort något bättre så får du gärna höra av dig till info@bered.nu.

Uppskattar denna feedback som får oss att bli bättre. Ledsen om vi inte kunde möta dina förväntningar, jag ser till att vi implementerar mer och ännu tydligare kommunikation i alla led framåt.

Ta hand om dig Sven och hör av dig när som helst om det dyker upp några frågor kring beredskapslådan eller beredskap generellt - Vi finns alltid här. Tack

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra varar

Bra varar, men lang leveringstid.

3 maart 2026

Antwoord van Bered

Tack för ditt omdöme Ellen!
Din beställning var på förbeställning, är det något vi kunde gjort bättre i vår kommunikation och/eller tydlighet kring leveranstiden för förbeställning så får du gärna skriva till oss på info@bered.nu.

VI ber så hemskt mycket om ursäkt om du blev missnöjd kring detta! Tacksam att höra att du är nöjd med varorna.

Hör av dig när som helst om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig. Ta hand om dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och kloka råd.

Snabb leverans. Bra med vattendunkar i mjukplast. Bra förteckning och råd vad gäller beredskapslåda med mat. osv.

26 februari 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Lena! Tacksam att höra att du uppskattar både produkterna och informationen, det värmer otroligt mycket! Hör av dig när som helst om det uppstår några frågor eller om du vill ha hjälp kring beredskap i allmänhet, vi finns här för dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och säker leverans.

Snabb och säker leverans.

25 februari 2026

Antwoord van Bered

Stort tack för ditt omdöme Sigrid! Ta hand om dig och hör av dig när som helst om du behöver någon hjälp! På kunskapskällan hittar du löpande uppdaterade och nedladdningsbara guider också. Tack!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.