2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Heb dezelfde slechte ervaring als eerder beschreven.

Heb dezelfde ervaring. Twee cargo heren korte broeken besteld. Heb 10 dagen moeten wachten op deze bestelling uit China vandaan. Flut kwaliteit dunne stof met draadjes er nog aan,kleuren waren anders en model hobbezak. 2 stuks gekocht voor 34.95 per stuk. Terugsturen kost 50 euro verzendkosten.
Oplichters. Bestel hier nooit meer wat.

9 juli 2025

Ik kreeg retour artikelen opgestuurd

Ik kreeg retour artikelen opgestuurd, ze reageren actief op mijn mails, maar bieden geen enkele oplossing en zijn op geen enkele manier klant gericht.

Het is misleidend dat ze retour artikelen zenden en daar geen verantwoording voor nemen.

Nederlandse wetgeving kennen ze niet, houden vast aan retour beleid, het is om te lachen... kleinzielig en onkundig.

Het gaat om een aankoop bedrag van maar 70,00 maar als dit op grote schaal zo gaat, verdien je er een boel aan.

DAS rechtsbijstand geraadpleegd, en die staat start klaar! Dus ik heb een lange adem, als ingeschreven ondernemer gewoon aansprakelijk stellen, dan gaat het ze wrg veel tijd kosten, dat nietnin verhouding staat met het aankoop
Bedrag...

Ik heb ze meteen aansprakelijk gesteld voor niet leveren van producten die ze aanbieden, is misleiding! Nee geen enkele manier oplossingsgericht..

Nooit iets hier kopen!

We zijn in afwachting van een oplossing, als ze het gaan oplossen zal ik ervaring wijzigen, dat het een betrouwbare site eigenaar is... we gaan het ervaren. Tot as Maandag 17u heb ik termijn gegeven om aankoop bedrag retour te zenden!

We shall see, we komen trouwens zelf uit het vak... dus weten goed hoe het werkt, het zijn dit soort aanbieders die de markt verpesten...

grijp de kassa verneuk de massa!
graaien noemen wij dat!

16 juni 2025

Ronduit slecht!

Na een veel te lange levertijd werd het pak eindelijk geleverd.
We hadden een linnen pak besteld.
We kregen een of ander synthetisch pak.
Maar kwam niet overeen.
Op de website staat bij te laat leveren zorgen ze voor een compensatie.
In het mailverkeer in de tussentijd werd gezegd dat ik het pakket terug mocht sturen. Nu willen ze hier geld voor ontvangen.
Het is een vreselijk bedrijf.
Bestel hier nooit!

12 juni 2025

Slechte service en slechte kleding

Ik sluit me volledig aan bij de kritieken van Geert die een zgn bomberjack had gekocht. Ik heb een zgn ‘cargo’ korte broek gekocht voor ca €49. Ik had deze op 29 april besteld en ontving deze vandaag 13 mei, ruim 2 weken later. Ik wist niet dat deze uit China moest komen (staat nergens vermeld op de website). Wat ik kreeg was een waardeloos vod wat voor een cargo korte broek moest doorgaan. Van heel dun materiaal gemaakt, gaat binnen de kortst mogelijke tijd stuk. Was ook veel te groot. Ik wilde hem retourneren, echter werd mij verteld dat ik het naar China moest sturen en dit voor mij ongeveer €50 ging kosten. Wat een waardeloze service. Ik kan niemand aanraden iets te kopen bij Bergbosch Mode. Wat een afzetterij!!!

13 mei 2025

Oplichterij

Oplichterij – geen echte bomberjack!
Ik bestelde een bomberjack bij Berbosch Mode voor €49,50, maar wat ik kreeg was totaal geen bomberjack. Het leek meer op een goedkoop, dun jasje dat nog geen €5 waard is. De kwaliteit is verschrikkelijk: dunne stof, slechte afwerking en totaal niet zoals op de foto's.
Bovendien kwam het rechtstreeks uit China, terwijl nergens op de website wordt vermeld dat ze een dropshipper zijn. Retourneren is een drama! Voel me echt opgelicht! Koop hier NIET, je krijgt troep voor veel te veel geld. Dit is oplichterij eerste klas en alleen maar om zichzelf te verrijken de persoon of personen die hier achter zitten lachen iedereen uit die bij hun besteld maar eens zal er karma komen en piepen ze wel anders. Zijn gewoon zielige mensen die waarschijnlijk niet genoeg geld hebben en dan maar op deze zielige manier wat bijverdienen.DUS WEES GEWAARSCHUWD KOOP HIER HELEMAAL NIKS!!!!!!!! EN DAN OOK NOG 50 EURO OF MEER RETOURKOSTEN!!

28 maart 2025

Zijn oplichters die dropshippen met…

Zijn oplichters die dropshippen met slechte kwaliteit kleding uit china niet intrappen!!!
Retouren kost je mee als artikelen, site en mooi verhaaltje over kwaliteit kleding , nou echt niet nooit kopen!!!!

25 maart 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!
DEZE ZOGENAAMDE MODEZAAK DOET AAN DROPSHIPPING. JE BETAALT DE HOOFDPRIJS VOOR FLUTKWALITEIT, WAAR JE OOK NOG ERG LANG OP MOET WACHTEN.
ZEER SLECHT NOOIT MEER

26 februari 2025