Ik kreeg retour artikelen opgestuurd
Ik kreeg retour artikelen opgestuurd, ze reageren actief op mijn mails, maar bieden geen enkele oplossing en zijn op geen enkele manier klant gericht.
Het is misleidend dat ze retour artikelen zenden en daar geen verantwoording voor nemen.
Nederlandse wetgeving kennen ze niet, houden vast aan retour beleid, het is om te lachen... kleinzielig en onkundig.
Het gaat om een aankoop bedrag van maar 70,00 maar als dit op grote schaal zo gaat, verdien je er een boel aan.
DAS rechtsbijstand geraadpleegd, en die staat start klaar! Dus ik heb een lange adem, als ingeschreven ondernemer gewoon aansprakelijk stellen, dan gaat het ze wrg veel tijd kosten, dat nietnin verhouding staat met het aankoop
Bedrag...
Ik heb ze meteen aansprakelijk gesteld voor niet leveren van producten die ze aanbieden, is misleiding! Nee geen enkele manier oplossingsgericht..
Nooit iets hier kopen!
We zijn in afwachting van een oplossing, als ze het gaan oplossen zal ik ervaring wijzigen, dat het een betrouwbare site eigenaar is... we gaan het ervaren. Tot as Maandag 17u heb ik termijn gegeven om aankoop bedrag retour te zenden!
We shall see, we komen trouwens zelf uit het vak... dus weten goed hoe het werkt, het zijn dit soort aanbieders die de markt verpesten...
grijp de kassa verneuk de massa!
graaien noemen wij dat!
16 juni 2025