3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik heb 3jaar geleden een FD7000…

Ik heb 3jaar geleden een FD7000 radio/navigatie bij bergproducts gekocht die tot vorig jaar (toen de camper de stalling in ging)naar alle tevredenheid heeft gewerkt.Afgelopen week haalde ik de camper uit de stalling en constateerde dat de radio/nav bleef hangen in het opstartscherm. Hierop contact gezocht met Glenn van bergproducts die me stap voor stap (zelfs op zondagavond) met een nieuwe besturingsfile geholpen heeft om de radio weer aan de praat te krijgen! En met succes. Achteraf ben ik blij dat ik bij bergproducts een aftermarket radio/nav heb gekocht, omdat de service van bergproducts (zelfs na 3jaar) echt geweldig is! Glenn bedankt voor je hulp!

5 mei 2026

Vlotte en duidelijke communicatie inclusief technisch advies

Ik heb een losse camera aangeschaft, via een 3e partij. Toen bleek dat deze niet paste op mijn bestaande monitor heb ik via email contact opgenomen.
In totaal zijn er 3 emails op en neer verzonden. Ik had dezelfde dag of de werkdag erna steeds een duidelijk antwoord met zowel een technische analyse en ondersteuning, als ook duidelijke instructies voor retour. Ook terugbetaling verliep vlot.

De nieuwe camera-set die ik heb besteld (nu inclusief monitor voor compatibiliteit) werkt goed. Alle kabels zijn meegeleverd.
Wat betreft handleiding of technische beschrijving is het bijgeleverde materiaal wel wat beknopt. Enige technische kennis is vereist. Het is geen dit-kan-iedereen Zweeds bouwpakket.

Dat laat onverminderd dat ik een positieve ervaring heb met dit bedrijf en hun product.

12 maart 2026

Pas op voor dit bedrijf

Ik ben normaal geen voorstander van een publieke schandpaal, maar dit bedrijf....... Ik zal het geen oplichting noemen, maar het schuurt er wel tegenaan.

Wanneer je support nodig hebt, blijven e-mails onbeantwoord. Doe je je echter voor als potentiële klant met koopintentie, dan volgt er wél een snelle reactie.

Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Zelfs hun eigen dealernetwerk geeft aan regelmatig klachten over dit bedrijf te ontvangen.
Mijn advies: loop hier met een grote boog omheen.

Een update, na de reactie van het bedrijf hieronder:
- nog steeds niets vernomen van hun, ondanks dat ze mijn contactgegevens hebben.
- ik heb meerdere dealers van hun gesproken die mij vertellen dat ze meer 'wanhopige' klanten aan de telefoon hebben gekregen en dat zij ook geen telefonisch contact kunnen opnemen.

Dit kan toch geen toeval meer zijn.
Pas op!

1 januari 2025
Logo Bergproducts

Antwoord van Bergproducts

Goedemiddag,

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren, dat is niet wat wij willen.

We behandelen alle e-mails via hetzelfde kanaal: verkoop én service. Reactietijden kunnen wisselen, omdat servicevragen vaak extra gegevens nodig hebben (zoals bestel- of serienummer) om een dossier terug te vinden.

We werken met een klein team. Daardoor kunnen we onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Onze telefonische bereikbaarheid is daarom beperkt. E-mail is ons primaire kanaal. Berichten pakken we op in volgorde van binnenkomst.

Ter toelichting:
• Installatie en afstelling gaan via ons dealernetwerk. Dit zijn zelfstandige bedrijven; hun bereikbaarheid staat los van onze klantenservice.

De indruk dat potentiële kopers sneller antwoord krijgen, herkennen wij niet. We geven service en verkoop dezelfde prioriteit.

Bergproducts

Hulp bij FD 9000 camper Navi.

Wij hebben een FD 9000 camper Navi gekocht en hadden aanvankelijk problemen met de installatie van de nieuwe kaarten. Gelukkig werden wij snel geholpen via mailcontact en zijn er zo achtergekomen dat onze usb aansluiting niet goed werkte. Nadat we deze vervangen hadden werkte de installatie en zijn we nu op reis. Wij zijn erg blij met deze duidelijke navi die alles goed zichtbaar en tijdig aangeeft. Een dikke 10 voor het vriendelijke contact!

22 mei 2025

Goede service na aankoop

14 Maanden na de aankoop, 1 dag voor vertrek op vakantie, een probleem met het navigatiesysteem. Na div. mailtjes met een mogelijke oplossing is het toestel door Berg vervangen door een nieuw exemplaar. Jammer dat het bedrijf alleen per e-mail is te bereiken, maar mijn probleem is super goed opgelost.

18 april 2025

Camper navigatie FD 9000 aangeschaft

Camper navigatie FD 9000 aangeschaft. Niet echt complete gebruiksaanwijzing. Bedrijf alleen via e-mail te bereiken! Eerste keer goed geholpen met instellingen tijdens de inbouw. Hierna nog support gevraagd betreffende het niet werken van verkeers informatie, maar ook na vele e-mail geen antwoord meer ontvangen! Slechte service. Relatief duur systeem.

3 juni 2024