Vandaag is de funnel voor mijn website online gegaan improveyou.nl. Dit is door besocial marketing tot stand gebracht. Ivan is zeer creatief en meedenkend in wat mijn wensen zijn. Dmv de vrage... Toon meer
BSM Leads is een gespecialiseerd marketingbureau dat makelaars en financiële dienstverleners helpt aan kwalitatieve leads en concrete afspraken. Wij ontwikkelen gerichte online campagnes en slimme funnels via onder andere social media advertising, waarmee we serieuze potentiële klanten aantrekken die actief op zoek zijn naar een makelaar of financieel adviseur. In plaats van te focussen op bereik of klikken, richten wij ons volledig op meetbaar resultaat: exclusieve leads en ingeplande afspraken. Zo zorgen wij voor een voorspelbare stroom aan nieuwe klanten, terwijl onze partners zich kunnen focussen op het sluiten van deals en het adviseren van hun klanten.
Hanzeweg 17, 2803mc, Gouda, Nederland
- 0633475883
- info@besocialmarketing.nl
- besocialmarketing.nl
Mensen keken ook naar
Snelle communicatie en resultaat gericht werken
Werk nu al een lange tijd samen met ivan en ik ben ontzettend blij met hoe de samenwerking verloopt. Communicatie is ontzettend goed en snel! Mocht je nog opzoek zijn naar een topper die resultaat gericht te werk gaat dan is Ivan jullie persoon!
Wij werken al een tijdje met deze club
Wij werken al een tijdje met deze club! Gaat goed, wij zijn zeer tevreden en wij draaien graag nog jaren met hen door!
gr, Chris
Ik ben super tevreden over BSM
Ik ben super tevreden over BSM. Sinds zij mijn marketing doen krijg ik elke dag leads/afspraken tot nu toe. Ze sturen zelf bij waar nodig, je hoeft er zelf niet achteraan. Ze denken ook echt mee en doen zelfs meer dan er van ze wordt gevraagd. Ook altijd vriendelijk en goed te bereiken. Alles is echt top!
Omzet x3 door kwalitatieve leads
Ik werk inmiddels alweer een half jaar met BSM samen en ben heel erg tevreden met de samenwerken. Ik kan op ze rekenen, kan met ze sparren over nieuwe ideeën maar bovenal leveren ze resultaat. Concreet gezien heeft BSM mij geholpen mijn omzet x3 te draaien door kwalitatieve leads aan te leveren via social media ads. Al met al dus erg blij met ze.
Voor herhaling vatbaar!
Ivan is een specialist en neemt zijn werk uiterst serieus. Schakelt snel, luistert goed naar je wensen en werkt resultaatgericht. Ik heb ontzettend veel gehad aan zijn dienst en heb er een kwalitatief goede werknemer binnen kunnen halen! Dank hiervoor!
De naam doet eer aan het bedrijf
Be Social Marketing... de naam zegt het eigenlijk al!
Ivan is zeer ervaren en professioneel. Hij is mee- en ruimdenkend waardoor ik een hele fijne samenwerking heb ervaren.
Ivan luisterd en speelt in op de behoefte van de klant. Hij reageert snel en heeft alles op orde.
Ivan dank je wel voor onze samenwerking en het maken van mijn prachtige website.
Professioneel en Kwaliteit
Ben super snel en professioneel geholpen. Be Social schakelde super snel en dacht goed mee. Top bedrijf, aan mij een vaste klant!
Verbluffend!
In eerste instantie is de communicatie helder, open en vriendelijk! Er wordt duidelijk gevraagd wat de wensen zijn. Daarnaast een professionele ondersteuning en advisering wat helpt bij het realiseren van een project op maat! Uiteindelijk is het resultaat van mn website verbluffend te noemen! Mocht je hulp nodig hebben voor wat betreft marketing van jouw bedrijf raadt ik dit bedrijf je zeker aan!
Top bedrijf
Top bedrijf ! Super service en denken onwijs goed mee. Zijn een echte toegevoegde waarde. Ze hebben weinig woorden nodig en snappen binnen korte tijd de volledige bedrijfs structuur.
Be Social Marketing heeft mijn verwachtingen overtroffen
Be Social Marketing heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende dienstverlening. Hun strategieën zijn doordacht, resultaatgericht en hebben mijn bedrijf geholpen om groei en succes te bereiken. Het team is professioneel, responsief en heeft een diepgaand begrip van de markt. Ik beveel hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare marketingpartner. Vijf sterren!
De samenwerking met Ivan ervaar ik erg…
De samenwerking met Ivan ervaar ik erg positief. Hij kan snel schakelen en ondersteund op alle vlakken. Hij heeft veel kennis van zijn vakgebied en behaald hier mooie resultaten mee. Ivan levert professioneel werk en komt al zijn afspraken na. Hij doet er alles aan om de beste resultaten neer te zetten en is erg meedenkt.
Het is prettig werken met Ivan. Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van zijn dienst.
Een enorm sterke kracht voor iedere business
Ik heb meerdere projecten met Ivan gewerkt en hij is een van de meest betrouwbare, integere, professionele mensen die ik ken.
Hij blijft ten alle tijden kalm en komt met goede ideeën, maar zijn kracht is dat het niet alleen bij ideeën blijft, maar dat het ook uitgevoerd wordt.
Een enorm sterke kracht voor iedere business
Ivan is kundig en werkt vanuit zijn hart!
Dankbaar dat ik in contact ben gekomen met Ivan voor mijn FB Ads en plannen die ik aan het opzetten ben waar ik een marketeer voor nodig heb. Voor mij is het heel belangrijk dat ik met iemand samenwerk die past bij de energie van mijn bedrijf én kundig is. Ivan is niet alleen kundig, maar werkt vanuit zijn hart. Dát is voor mij de gouden combinatie wat ik zocht en waardoor ik graag met Ivan samenwerk. Hij is een fijn persoon, kan zich goed verplaatsen (empathisch), denkt goed mee, geeft advies en uitleg (met geduld:)). Maar ook lopen de verkopen goed. Zo kijken we stap voor stap waar we staan, hoe we de advertenties kunnen optimaliseren en denkt hij mee in andere marketing opties. Dat vind ik fijn maar ook leuk! Topper ben je en ben blij met deze samenwerking!
Top ervaring!
Bij Ivan ben je aan het juiste adres!
Hij weet waar hij over praat.
Heeft de ervaring om je bedrijf te helpen groeien!
Altijd bereid om te helpen en met de juiste raad staat hij paraat.
Be Social Marketing is een aanwinst voor je bedrijf!
Zeer behulpzaam!
Ik had Ivan gecontacteerd voor wat advies over social media advertising voor onze agency. Tijdens onze gesprek gaf hij een goed oor voor de uitdagingen waar we me te maken hebben en gaf hij veel golden nuggets die we zeker kunnen toepassen in onze campagnes! Als je een eigen agency hebt kan ik zeker Ivan aanraden om waardevolle inzichten te krijgen!
Fijne communicatie doet wat besproken…
Fijne communicatie doet wat besproken is
Ziet Ivan iets wat aandacht nodig heeft geeft hij dat aan met idee / oplossing
Een ware vakman & teamplayer!
Ik heb Ivan leren kennen in een community waar wij beiden lid van waren. Hij is gespecialiseerd op het gebied van Social Advertising en ik zocht iemand die ons als marketingbureau kon assisteren op dit vlak. Al snel merkte ik dat hij als persoon goed binnen ons bedrijf paste en dat ik veel van hem kon leren op het gebied van Social advertising. Op dit moment werken we intensief samen en is hij niet meer weg te denken. Ik kan Ivan aanbevelen als je jouw bedrijf wilt laten groeien of als je assistentie nodig hebt bij het runnen van je online marketingwerkzaamheden.
Remco Bekkering
BekkeringMedia
Ivan gaat voor kwaliteit
Ivan gaat voor kwaliteit! Samenwerken met hem is echt top!