2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hele rare manier van doen

Zojuist werd ik namens Bespaar Direct gebeld, met de vraag of ik feedback wou geven over mijn ervaring met hun dienst.
Omdat ik die ervaring als zeer vervelend heb ervaren (vooral puur misleidend en agressief) gaf ik herhaaldelijk aan dat ik daar geen behoefte aan had. Waarop vervolgens de man aan de andere kant van de lijn zei; “ als je niet mee wil werken ben je echt een KANKERMONGOOL!” En ophing.

Hele rare manier van doen…

24 december 2021

telefoonterreur

1 jaar geleden belde ze me op of ik met hun in zee wilde gaan, heb toen nee gezegd en opgehangen, dat "pikte" ze niet en begonnen toen om de 5 minuten mij te bellen, ze hadden mij ook een email gestuurd en daarin heb ik met hoofdletters aangegeven dat ze ik niet met ze in zee wilde gaan en geen email meer wenste te ontvangen daarop werd ik door een vriendelijke dame opgebeld die mij vroeg waarom ik niet met ze in zee wilde gaan heb dat uitgelegd zij heeft mij toen uit het systeem gehaald, daarna geen belletjes of mailtjes meer gehad

2 augustus 2021

Stop met bellen, gegevens van Funda misbruiken.

Zoals zovelen hier eindeloos vaak gebeld door bespaardirect met geheim nummer ondanks aangeven daar niet van gediend te zijn.
Ze hebben de gegevens blijkbaar via Funda.nl verkregen. Het email adres wat bij hun bekend was, was alleen bij funda bekend.
( *Echtadres*+funda(at)gmail.com )

9 april 2019

Neemt anderen niet serieus

Hallo, ik ben bekend bij het bel-me-niet register. Ik werd toch gebeld door BespaarDirect. Daarna gaf ik aan dat ik op nieuw aan wil melden voor bel-me-niet register zoals ik afgelopen 5 jaar meerdere keren gedaan heb (na elk telefoontje van verschillende bedrijven). Ik werd NIET doorverbonden. Dit is meerdere malen gebeurd bij verschillende bedrijven. Ik heb het gevoel dat bedrijven het bel-me-niet register niet serieus nemen en verwacht actie om dit te veranderen.

25 januari 2019

Telefoon maffia

Stop met bellen. Mijn nummer staat geregistreerd in het belmeniet register. Heb nooit toestemming gegeven om mij te bellen. Stelletje asociale honden.
Blijven maar bellen ondanks aangeven dat ik niet gebeld wil worden.
Wordt tijd dat er eens sancties volgen naar dit bedrijf. Ben zo te zien niet de enige die hier last van heeft.

8 november 2018

Ongevraagd bellen, prive gegevens stelen

Ze bellen me ongevraagd, ondanks het feit dat mijn nummer al jaren in bel-me-niet register staat. Sterker nog, ze hebben mijn personelijke gegevens ergens gestolen, want ze kennen mijn oud huisadres. Ik ben nooit hun klant geweest! Volgens mij, moeten ze een boete betalen, maar niemand gaat het helaas opleggen... daarom mogen zo'n bedrijven gewoon doorgaan...

7 november 2018

Telefoontereur

Telefoontereur. Beste Marc N uit W met privenummer eindigend op 404 met een woning met uitzicht op een speelplaats. Zal ik jou gegevens ook even delen? Ik sta bij het bel me niet register geristreerd maar daar heb je schijt aan. Benieuwd hoe heilig jouw privegegevens zijn

25 oktober 2018

We worden meerdere malen per maand…

We worden meerdere malen per maand gebeld. We hebben ze de eerste keer vriendelijk te woord gestaan en aangeven geven geen interesse te hebben. Ze blijven bellen ondanks dat we ze vragen of ze willen ophouden en met bellen. Het lijkt wel een stalkersclub. We hopen dat het na deze review stopt.

24 september 2018

De zoveelste tussenpersoon die zegt…

De zoveelste tussenpersoon die zegt volledig gratis te zijn en de beste deal te kunnen aanbieden. Ahmehoela. Ze waren al de tweede vandaag (!).
Als u nu even uw laatste drie cijfers van uw bankrekening geeft, kunnen wij uw verbruik bekijken. Hoezo dat? Wat voor vage datalek is dat dan? Waar krijgen jullie die gegevens van? Geen idee meneer, ik doe ook alleen maar m'n werk.
Daar trappen we dus niet in.
Nauwelijks te verstaan die gast trouwens. En als ik vraag we ze eigenlijk zijn, moet ie eerst even nadenken wie zijn we ook al weer. Zelfs als ik vraag met wie ik gesproken heb, twijfelt hij over wie hij is. Het blijkt ene Saek. Ik geloof er geen snars van.

21 augustus 2018

Onbeschofter krijg je ze niet snel

Onbeschofter krijg je ze niet snel. Bellen ongevraagd, ook wanneer je bij een vorig telefoongesprek al hebt aangegeven dat je dit niet meer wilt. De telefonisten praten standaard erg onduidelijk en snel, komt echt niet betrouwbaar over. Wanneer je vriendelijk aangeeft geen interesse te hebben, drammen ze door. Wanneer je dan nogmaals rustig aangeeft geen interesse te hebben, hangen ze gewoon op met een geïrriteerde 'Nou daahaag'. Bizar onfatsoenlijk.

5 juni 2018

schoolvoorbeeld van verkeerde marketing

Vreselijk!
Telefoontje met een meneer die amper uit zijn woorden kwam en direct in de aanval gaat. Op mijn opmerking dat ik zelf graag via internet de tarieven vergelijk krijg ik te horen dat dat mijn probleem was... Het gesprek verder verloopt niet echt klantvriendelijk. Tsja, en dan wel klant moeten worden? Volgens mij hebben ze het daar nog niet helemaal begrepen.

23 januari 2018

Is dit jouw bedrijf?