Mooie praatjes waar achteraf niks van blijkt te kloppen. Contact gehad met klantenservice ook daar word je niet gehoord of geholpen

Ik vind deze mensen ongelofelijke oplichters. Uiteindelijk betaal ik meer dan ik deed. En BEDANKT he! Het maandbedrag op ca. 150 euro zetten terwijl het Berekend termijnbedrag op basis van histori... Toon meer

Een verkoper van bespaarmatch belde en gaf aan dat ik E 36,- per maand kon besparen op mijn energie. Gezien de stijgende prijzen, leek me dat wel wat. Bij controle van de offerte en huidige energiel... Toon meer

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Mooie praatjes waar achteraf niks van blijkt te kloppen.
Contact gehad met klantenservice ook daar word je niet gehoord of geholpen

7 december 2021

Dit ruikt naar oplichting

Het maandbedrag op ca. 150 euro zetten terwijl het Berekend termijnbedrag op basis van historisch verbruik € 225,- per maand is. Dan krijg ik toch een gigantische naheffing?!! Misschien iemand die hiermee kan gaan lobbyen, want dit soort praktijken moet echt een streep door getrokken worden. Los van het feit dat de telefoontjes irritant zijn...

25 oktober 2021

Een verkoper van bespaarmatch belde en…

Bij controle van de offerte en huidige energieleverancier bleek dat ik op alle tarieven duurder uit was en ik heb gemaild voor uitleg. In de mail beide contracten toegevoegd. Natuurlijk geen reactie terwijl de tijd doortikt. Beide energieleveranciers op de hoogte gebracht en beroep gedaan op herroepingsrecht. De energieleveranciers hebben hier keurig op gereageerd. Bespaarmatch wederom niet. Niet mee in zee gaan dus. Ik snap niet dat dit mag.
Antoinette Habraken

15 oktober 2021

Zeer slecht

Zeer slecht, iemand voordoen dat ze niet zijn en zomaar namen gebruiken van andere vertegenwoordigers. Dit bedrijf wilt je gewoon in de maling nemen.

12 oktober 2021

Irritant bedrijf

Irritant bedrijf, ze blijven maar bellen elke keer weer met een ander nummer. aangeven dat je geen interesse hebt heeft geen zin.

8 oktober 2021

Trap niet in deze kwakzalvers

Trap niet in deze kwakzalvers. Ze liegen en bedriegen en hebben tevens een agressieve houding. Ze roepen dat ze gegevens van je hebben en je eerder hebben geholpen met overstappen terwijl die niet zo is. Werkelijk een stel energie boeven!
De eigenaar is Mostafa Benali. Onderdeel van energie lasten vergelijker.
Zijn mensen bellen met steeds wisselende nummers.

8 oktober 2021

Hondsbrutaal deze mensen

Hondsbrutaal deze mensen. Beginnen met mooie praatjes van bel me niet register en tijdens gesprek krijg je sms met offerte/contract van dgb energie waarmee je akkoord moet gaan. Heeft geen zin de nummers te blokkeren want ze bellen volgende dag weer met ander nummer.

2 oktober 2021

Ben in juni 2020 fantastisch geholpen

Ben in juni 2020 fantastisch geholpen, Zonder mijn eigen weten zat ik al 3 jaar variabel en dit was eigenlijk geen probleem ALLEEN zijn de prijzen voor gas en stroom zo razend hard gestegen de afgelopen maanden en zou ik hier de dupe van zijn. :(
Eerst dacht ik wie heb ik aan de lijn ??
Daarna ging het gesprek al best vlot en hebben ze me een collectief vast tarief meegegeven waarbij ik nog niet 100% van wist of ik ermee in zee wilde gaan.
Uiteindelijk gedaan en ben er nu echt blij mee want ik zit nu op 19 cent voor de stroom en 76 cent voor het gas en dit nog voor 4 JAAR ben er dolblij mee want de gasprijzen zijn nu al HOGER DAN EEN EURO GEWORDEN!!!

23 september 2021

Afschuwelijk bedrijf

Afschuwelijk bedrijf. Ze blíjven bellen. Zo naar. Dit soort mensen verdient op een hele nare manier hun geld. NIET MEE IN ZEE GAAN

23 september 2021

gebeld door een medewerker van dit…

gebeld door een medewerker van dit bedrijf zeer brutaal en drammerig, meerdere keren aangegeven dat ik geen intresse heb, hier wordt niet naar geluisterd en er word gewoon doorgepraat tot mijn grootste irritatie werd de medewerker hondsbrutaal en onbeschoft. wat een onbeschoft bedrijf andere woorden heb ik hier niet voor.

17 september 2021

KLACHT!!!!!!!

Zojuist gebeld door een mijnheer van dit bedrijf. I.v.m. een tweede herseninfarct kan ik zaken wel begrijpen, maar niet snel schakelen. Omdat ik ook vast loop met communiceren verwijs ik deze mijnheer naar mijn partner in de winkel. Even geleden word ik gebeld door een mevrouw van dit bedrijf. Ze overvalt mij met haar getetter, waarop ik dat aangeeft. Nou mevrouw het is heel simpel en tettert door. Ik wil alleen maar aangeven dat er al een half uur geleden iemand heeft gebeld. Geen kans! Ik roep dus in mijn onmacht ho,ho,ho. Blijft doortetteren en klapt vervolgens de telefoon erop. Ik ben witheet. Door de agressieve manier van doen luistert ze niet eens wanneer je probeert uit te leggen waarom het lastig is om een gesprek te voeren met een herseninfarct. Ik ben niet zielig, maar om te zeggen het is heel simpel mevrouw en vervolgens gewoon door te razen……..IK BEN NIET GESCHIKT VOOR AAN DE TELEFOON, MAAR KAN HET NOG OP EEN INFARCT SCHUIVEN. DEZE MEDEWERKSTER NIET.

17 september 2021

praatjes vullen geen stopcontactgaatjes.

In een week twee keer gebeld door deze mensen. Ik werk zelf met mijn handen en elke euro die ik heb verdiend, heb ik daardoor ook daadwerkelijk verdiend. De mensen die op deze manier geld proberen af te troggelen zijn het laagste soort "werknemers" die ik mij kan voorstellen en verdienen het om aangepakt en opgedoekt te worden.

15 september 2021

Goeie service en makkelijk geregld.

Werd opgebeld, met het feit dat zij mij hebben geholpen afgelopen jaar met mijn energie contract. ze wisten me ingangsdatum, leverancier en derest van me gegevens waren allemaal juist en nagecheckt. Telemarketing staat bekend om vervelend cowboy's. Maar iedereen over 1 kam scheren vind ik onzin.

Vorige jaar voor 5 jarige contract afgesloten en met alle respect ik heb enorm goeie tarieven ten opzichte nu?

Ik begrijp helemaal niks van deze reactie's van mensen die helemaal niks af weten van de energie.

BTW: Men is vergeten dat 10/15 jaar geleden energie contracten stilzwijgend werden verlengd tegen hoge tarieven door de leverancier zelf.

14 september 2021

PAS OP

PAS OP! Oplichting en misleiding!!
Proberen je een energiecontract te verkopen. Claimen dat je eerder zaken met ze hebt gedaan. Beschikken over je gegevens maar kunnen niet uitleggen hoe ze daaraan komen.

14 september 2021

Bespaarmatch = misleiding / oplichting! Trap er niet in

Zojuist gebeld door Dennis de Vree van Bespaarmatch. Hij bracht heel overtuigend het verhaal dat ik al eerder contact met Bespaarmatch had gehad en via hen een energiecontract had afgesloten. (dit is niet het geval, maar hij brengt zijn verhaal zo dat je heel erg begint te twijfelen). Hij neemt keurig alle gegevens met je door en doet je een aantrekkelijk aanbod (geeft aan dat de tarieven zijn gedaald en dat je flink wat geld per maand/jaar kan besparen). Nadat hij z'n verhaal heeft afgerond stuurt hij een mail en/of sms met een link. Deze link verwijst naar een offerte, die je gelijk moet accepteren. (heel geniepig! je sluit dus op die manier een nieuwe overeenkomst, terwijl je al een overeenkomst hebt met een energieleverancier...en dus dubbel gaat betalen). Ik gaf aan nadat hij vroeg om de offerte te accepteren, dat ik het eerst eens op mijn gemak wilde doorlezen, maar toen gaf hij aan dat de offerte maar 2 uur geldig was. (heel bijzonder).
Ik heb toen het gesprek afgekapt...

Lang verhaal kort: trap er niet in! Het is een slinkse wijze om nieuwe energiecontracten te verkopen. De paar positieve reviews die hier staan kloppen niet en zijn waarschijnlijk van medewerkers (of bekenden) van Bespaarmatch zelf. Kijk maar eens naar de reviews van ene Romy, die maar liefst 5 keer in 1 maand een goede ervaring heeft gehad met Bespaarmatch.

Ondanks dat deze manier van telemarketing verboden is gaat dit bedrijf vrolijk door. De medewerkers die betaald krijgen om mensen op deze wijze te misleiden (oplichten) en van alles beloven moeten zich heel diep schamen.
Get a life and a real job!

10 september 2021

Walgelijke praktijken!

Walgelijke praktijken!
Ben er ingetrapt zat bij ENGIE deze man deed zich voor dat hij voor ENGIE werkt aantal keer mijn angst uitgesproken dat ik niet over wilde stappen naar andere energie leverancier hij bleef zeggen dat hij van Engie was! Ik ben echt zo boos verdrietig hoe deze manipulerende mensen te werk gaan!
Moeilijk om er weer af te komen ook!
Ik had te maken met ene meneer Renee de Weert!

27 augustus 2021

Schandalige oplichters praktijken

Schandalige oplichters praktijken! Niet eens 1 ster waard!!! Maar Romy geeft toch maar liefst 4 positieve reviews. Dit zijn overigens ook de enige 4 hahaha deze persoon zal er wel voor werken!! Nee echt het liefst oudere mensen die er weinig verstand van hebben benadelen zo ook als mijn vader!! Daar steek ik nu een stokje voor!!!

26 augustus 2021

Hou op met mensen lastig vallen en oplichten

Het is alweer een tijdje bal: 4 tot 5 keer per dag gebeld worden door Bespaarmatch, Tariefgarant, Tariefgarantie of wat ze ook allemaal bedenken. Met netnummers van door het hele land en steeds weer een nieuwe proberen.

Als je aangeeft niet meer gebeld te willen worden (dit mag per 1 juli ook niet meer!) en dat je gegevens verwijderd moeten worden, krijg je een grote mond en zeggen ze gewoon weer terug te bellen. Ik vraag me serieus af wat ze hier nu mee winnen. Ik ben niet van plan opgelicht worden, dus zonde van hun tijd toch?!

24 augustus 2021

Ik werd gebeld door het callcenter van…

Ik werd gebeld door het callcenter van Besmaarmatch. Toen ik vertelde dat ik huurbazen heb die over mijn energie gaan, hing de man van het callcenter gelijk op zonder iets te zeggen!! Echt heel onbeleefd en onprofessioneel.

24 augustus 2021

Is dit jouw bedrijf?